Zašto su neki članovi ove zajednice IGRAČI, a zašto neki više nikada neće biti?

[quote=“Amer0n1989” post=225272]Martine, nemaju oni nista sa njim, taj decko je retardiran i eto :)[/quote]Baz zato nu treba dati jedan MAC

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Dobio je on 2 maca, ali ovi momci zbog njega svi ispastaju

Daj tebra stvarno mislite da ce oni da unban sve nas(VeselaJuga), nemojte se dzabe truditi za to bitno je da oni koji upadaju na naloge i uzimaju rankove ne dobijaju MAC ban a oni koji nadju propust na serveru dobijaju( PRE UPOTREBE OBAVEZNO PROVERITI PLUGIN! )

NECU DA JEDEM GOVNA JEBE MI SE NECE NAS NIKO UNBAN TO SE ZNA A VI OSTALI UZIVAJTE U IGRI!

Jaimy_ <3

Pa taman posla nije zdravo da jedes samog sebe, jel da Batice

Opusteno ljudi skontace da za mesec dana nece biti 50 igraca na factionsu realno ovo je igrica i kad se svadjamo sa svima i psujemo sprdnja je i ono ful je sa svima DreamGamers_, stefanece i ostali iz Gusara su ful ovako to sto se sprdamo ovako i to normalno je takmicimo se ko je bolji al jebi ga sad nemaju konkurenciju :smiley:

Uvek su oni imali konkurenciju , nego sto ste vi u svojim glavama zactrali tako da nemaju :smiley: :slight_smile:

dok nymphus igra imace konkurenciju, kad mi odemo tada mozete smatrati da nemaju

kad dodje Lunja sa njegovim silkovima ce tek imati do tada stay positive hahahaha

Koju konkurenciju majke ti posle mesec dana prestanes da igras kad skontas da si previse los <3 :smiley:

Ja za tih mesec dana napravim sto vi nikad necete, svake sezone smo mi iza gusara, dok vas nema nigde kiss <3

a ti si se uvlacio u cmarinu dok je jos imalo sanse da dobijemo unban a sad kad vidis nema nista od toga prestao si
pa fino moram da kazem

Sta sam ja ovde rekao osim realnosti? uvek smo iza gusara dok vas nema nigde

LOCK

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

[quote=“GetR3kT_” post=225140][quote=“mirko123456” post=225115]GetR3KT,Makse jadan ti jos igras Minecraft hahahah,ja samo doso da razgledam…Aj makse,ispod casti mi je da se svadjam sa kidovima.[/quote]Tako je, blejao si 24/7 na ovom serveru i uvlacio se modovima u bulju cudi me do sad im nisi kroz usta izaso sve ti mrtvo…

Sent from my TA-1053 using Tapatalk[/quote]
Kad vidis malo bolje,upravu si…Dosta sam to radio…Nisam dobro procitao ovu temu,moja krivica…Mislio sam da je neko drugi u pitanju…Sve što ste pisali ti,prodanov i jos ovih par likova su upravu…Tek sam sad procitao i shvatio sve…Zasluzujete unmac svi,ali da njima neko stalno puni u dzepove nije uredu mislim da vas nazivaju “govnima”…

Tebra dzabe se vi sad bunite da mi dobijemo taj jebeni UNMAC kad ga dobiti necemo nikad tako da uzivajte u igri :smiley: , a to sto smo mi jedna trecina likova koji su davali pare na factions podserveru za rankove sc poene i ostale gluposti to niko ne gleda i to sto je svako od nas uplatio rank na pocetku gr-a i to da kazem tako najbolji rank (jebenih 800 dinara), PRITOM SAM GA JA UPLATIO A NISAM NI DOBIO JER KAD SAM USAO BIO SAM MAC BANOVAN :slight_smile:

Jer svi smo mi gvna i kada Batica pusti vodu, gvna će da odu…

I prosle sezone je bio roll back zbog vas zbog onih vasi Ce spawnera.(VeseliDevojki ne Jugoslavije).I opet dodjete i iskoriscavate bagove i to na pocetku…Govna ostaju govna i to je to…

[quote=“Jaimy” post=226296]Tebra dzabe se vi sad bunite da mi dobijemo taj jebeni UNMAC kad ga dobiti necemo nikad tako da uzivajte u igri :smiley: , a to sto smo mi jedna trecina likova koji su davali pare na factions podserveru za rankove sc poene i ostale gluposti to niko ne gleda i to sto je svako od nas uplatio rank na pocetku gr-a i to da kazem tako najbolji rank (jebenih 800 dinara), PRITOM SAM GA JA UPLATIO A NISAM NI DOBIO JER KAD SAM USAO BIO SAM MAC BANOVAN :)[/quote]Ako nisi ulazio kako te mogu mac banat? Da nisi ulazio nebi bio u f i nebi dobio mac ban, tako da si ocito sudelovo sa njima i njihovim “bagovanjem”.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

reshi kolonele !!

Kazes sta smo postigli sa CheatEngine ak ga upalimo?PA tu ti svako 2 -3 igrac ima?Sto bi neko gubio iteme za da neko se izigrava sa tobom…Malo nelogicno,al ok…Nema svrh texta koj je napisan al eto bar za trud +1