Zašto su neki članovi ove zajednice IGRAČI, a zašto neki više nikada neće biti?

[quote=“RaptinLord” post=225062]SC Tim od iskljucivo iskusnih igraca?
Igram od 2011 i znam neke likove koji igraju isto koliko i ja, nikada nismo ni dobili priliku da postanemo deo SC Tima.
Dok ako se neko ko ima kvalitet i 18+ godina joinuje na server, igra fora 2 meseca i prijavi se za moda i prodje konkurs, ozbiljno?
Moderatori trebaju biti igraci koji znaju server i koji igraju 4-5+ godina, ne neko ko se joina 2 nedelje pre konkursa i ima 20 i nesto godina.
Da jesam ljubomoran na takve, jer mi stariji igraci ne dobijamo sansu da vam pokazemo koliko nam je stalo do servera.
Leftao sam sigurno 5 puta i razlog toga je sto nisam mogao vise da trpim amatere i provokacije od strane igraca. Nerviralo me je to sto nakon konkursa, udjem na server i vidim da random lik koji je moderator banuje/mutuje igraca koji igra 5-6 godina uzastopno. A da pritom taj moderator igra fora 2 meseca.[/quote]
Da jos imaju 20+ god bilo bi bolje

GetR3KT,Makse jadan ti jos igras Minecraft hahahah,ja samo doso da razgledam…Aj makse,ispod casti mi je da se svadjam sa kidovima.

dublje

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

[quote=“mirko123456” post=225115]GetR3KT,Makse jadan ti jos igras Minecraft hahahah,ja samo doso da razgledam…Aj makse,ispod casti mi je da se svadjam sa kidovima.[/quote]Tako je, blejao si 24/7 na ovom serveru i uvlacio se modovima u bulju cudi me do sad im nisi kroz usta izaso sve ti mrtvo…

Sent from my TA-1053 using Tapatalk

Izasao je on odavno

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Pijandura

Ma ne oni su uvek u pravu…Ovo nije Bagovanje para mi smo prodavali iteme da bi dobili pare a sad kakvi su to itemi to je drugo al BAGOVANJE nije! Ceo Factions se slaze da ceo F VeselaJuga dobije UNMAC jer pored nas ima mozda svega jos 2-3 fakcije koje igraju i koje su da kazemo tako OZBILJNE i smorice ih posle mesec dana MAX da igraju jer nemaju sta da rade :).

Pozdrav od Jaimy,
IZ KREVETA!

Meni bas zanimljivo 1v1 sa drimom

i samo 5 do 7 clanova zasluzuje unban jer su nevini !!! hahaha loll

Sto se mi svi ne bi slozili, da smo svi mi govna?

Ja ovu igricu prosle sezone ne bi ni igrao da nije bilo Dugotrajnog, Veselih Devojki, Juge itd. Likovi su toliko zabavni, ono topcina da igras sa njima.

Svi su ovde upravu(napisaste bibliju…), ali mac ban forever za iskoriscavanje baga? Zbog nekih para koje se lako deductuju? Pa Megasa(extra lik) koji je svasta radio, ni sam bog ne zna, nisi mac banovao… Ovde sam 5 godina, umalo nisam bio u staff teamu, banovan za kill auru i demoteovan zbog lagova… i to sve nesto lazno sa nekim dokazima bog se javi…

Kazes da ti staff team cine stari iskusni igraci, ima njih par starih i iskusnih, a ove neke ostale u zivotu nisam video a ni cuo za njih…

Kazes da slusate igrace? Radis samo po svom, procitas po neki predlog i ubacis ako ti se svidi.

Mac banovao su jednu od velikih fakcija radi neke greske koju ste vi propustili, plugin se prvo testira pa sd onda ubaci…

Na serveru imas max 5 fakcija koje ti odrzavaju Factions a oni napuste posle mesec dva, posle 4 meseca i manje broj igraca se smanji na 50.

Sad da se ja ne proseravam ovde dalje… Razmisli ti jos jednom Batice…

hhaahaha mirkoo

Kao sto je Mineking rekao. M3gas koji je svasta radio klk sam ja upucen nije ji MAC dobio, a onda banujete zato sto su iskoriscavali bug koji pritom nije bilo nesto sto se ne moze svakome desiti, oni nisu stvorili bug, samo su ga nasli i iskoristili, ko ne bi realno.
Imas par dobrih moderatora, ostali ne znaju gde im je SPACE na tastaturi. Niko od ovih novih moderatora se ne seca KenyZZ, SrdjoGFX, Delija1998, Wasdas i ostale legende, zasto?, jer igraju jedva 4 meseca eto zasto

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

zasto se jebeno trudis da govnima trazis unmac??

Batica je reko da ste vi govna?

mi smo vesela govna

Evo, pre 2 dana Br_Zi je jos vise sjebao situaciju sto se ovog tice. Mozda bi dobili drugu sansu, a on je krenuo da upada na naloge, raida baze i sta jos ne…

To nema nikakve veze, to radi on ne mi.
Mi smo dobili ban za bagovanje i to je to, nista drugo nismo uradili

Kada neko nekome upadne na nalog, kaznite sa obicnim Perm Banom, a to je 1000 puta opasnije nego ovo bagovanje za sta ste dali MAC ovima na factions. Buraz upadnes nekome na nalig, dobijes njegove iteme, poene i rankove koje je mozda i platio da bi dobio…

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Martine, nemaju oni nista sa njim, taj decko je retardiran i eto :slight_smile: