Zašto su neki članovi ove zajednice IGRAČI, a zašto neki više nikada neće biti?

[quote=“Prodanov_SRB” post=224604]Logika SERB-CRAFT tima, udjem u sobu, nit sam opsovao nesto, lepo sam trazio Baticu i Manica, uslo je njih 10, progovorio 3 reci nisam, krenuli ste da se derete kako nemamo sta da pricamo. “zapitajte ko su clanovi fakcije” jeste clanovi fakcije su skroz normalni ljudi u rl, ovo je igrica, ovo nije GTA 5 Roleplay server(five m) da imitiras svoje ponasanje sta radis kako se oblacis, OVO JE MINECRAFT, ovde se igra Factions ovde su ti igraci GOVNA svi do jednog, koliko puta su probijali anti cheat a mi nismo nista pa ti igraci igraju ti sada na serveru, mi sto smo iskoristili vas propust koji je bio i prosle sezone, evo jedan primer: DreamGamers u igrici nismo dobri, odemo da igramo neku drugu npr igrali smo CSGO mnogo puta isto i Candere igramo se zajedno zajebavamo, ne mora to da znaci kakvi su igraci u majnkraftu da su takvi i u rl, evo zapitaj se, Stefan je uzeo 10k poena ove sezone prosle nije igrao zbog obaveza, Znaci otkad ga ja znam decko je uzeo preko 100k poena, ja sam uzeo prosle sezone 10k ove 5k pretprosle 5k, i to traje vec 2 godine, i sada reci, mi koji smo napravili “mali problem” i kada su upadali kroz anticheat leteli po skypvpu nisu napravili problem ti igraci idalje igraju?? To je logika, vi sto dolazite sa slavlja u "4 do 7 ujutru se ne radi to nije nas problem, mogao si i ujutru da resis, samo jednostavno da ugasis server, tad igra mozda 15 ljudi, koji isto kao ti nisu spavali :slight_smile: . Pre koji dan Shrekt je usao na teamspeak i manic mu je rekao kako je uspeo u zivotu sa ovim, jeste donekle da napravi server koji traje 9 godina jeste uspeh, al ti ne znas sta Shrekt radi u zivotu, pa ti njemu da kazes da si ti “uspeo” iskreno to mi nije bitno ko je sta postigao u zivotu, bitno da covek nije govno kao sto si ti rekao al vidi opet igraci koji su probijali anti cheat idalje igraju, zar to nije gore? Necu ja sad doci da placem za UNMAC pa ja da dobijem, ili svi ili nista, cela nasa ekipica je dobila mac, cela ekipica hoce unmac pa ce da igra. Ovako imali smo 2 retarda u fakciji JapanacXD i MareDoktor(SuchaDope) to su dva invalida koja ne mogu da se strpe i da ne koriste, sucha je imao preko 2.5mil, kaisner isto je imao preko 1mil da nije trosio, znaci oni su se “takmicili” ko ce da ima vise, a receno im je da prestanu 20 puta tako i celoj fakciji koji su radili. OPET PONAVLJAM JE L VISE BOLELO KADA SU TI RUSILI ANTICHEAT ILI KADA SU TI UBACIVALI BOTOVE NA SRV NEGO KADA IGRACI NADJU PROPUST DEVELOPERA ILI MODERATORA PA GA ISKORISTE PA NAJEBU VISE NEGO ONI KOJI SU MOGLI TRAJNO DA UGASE SERVER!!! RAZMISLI

P.S. Vecina igraca trazi unban nasoj fakciji, 1 fakcija osvaja koth, nema ko da se rejda medjusobno, eh sad. Vi poslusajte igrace malo, kao sto je navedeno gore, al cisto sumnjam da ste ikad poslusali nesto za factions.

Lep pozdrav od strane realbokija aka Prodanova

Iz kreveta na stolici napisano

pozdrav[/quote]

+1

Kakva frka se digla oko ovog, pa ove banovane niko nije prisiljavao da doniraju, sta je sad problem? donirali su svojom voljom znaci njima ni u jednom momentu nije manic rekao ako hocete da igrate morate da mi donirate, mislim ne znam sta je vise problem oko ove teme i vasih jebenih donacija, vi mislite da samo vas 20 donira ili sta?

Zlatno pravilo ne igraj factions prvih 10dana

Kolko ste vi ustvari autisticni.
Prvo nas svi pljujete zato sto imamo pare, pa placete za nas unban kad smo dobili macove i sad opet pljujete.
NegroBambino ne znam koji k se ti mesas kad koliko vidim ni ne znas o cemu je rec, isti si kao vlasnici i svi mdoeratori, cim vidis nesto vezano za pare na to odgovaras a ostalo ignorises.A da bi te oslobodio citanja toga zasto smo banovani, banovani smo zato sto smo koristili /tinkerer koji je u sklopu plugina i tako funkcionise, oni su znali da to postoji zato sto su stvari u tinkereru prevedene na srpski pa je neko morao da ih prevede. A sve ovo je moglo da se spreci da su promenili cenu tinkerovanih knjiga na 1k umesto 5k.

Cekaj Gennerator, ti hoces da kazes meni da nemam pravo da ostavim svoj komentar u ovoj temi? pa druze moj idalje je otkljucana moze komentarisati ko sta hoce, ovo gore sto sam napisao je istina od prve do zadnje… Nisam ja kriv sto ste vi retardirani kao igraci, pa ste morali da iskoristavate bagove, kad ste vec znali sta ce biti sto ste nastavili sa time?

Barem procitaj ceo komentar pre nego sto odgovoris, a ako si ipak procitao a opet ne razumes mislim da si retardiran

Ajde tisina mongoloidcino ti znas sta je bag, to uopste nije bio bag vec deo njihove ekonomije, i nemoj da smaras sa nekim porukama kad si danas usao na ovaj budjavi forum smrade maleni balavi

[quote=“Martin_Br” post=226418]Ajde tisina mongoloidcino ti znas sta je bag, to uopste nije bio bag vec deo njihove ekonomije, i nemoj da smaras sa nekim porukama kad si danas usao na ovaj budjavi forum smrade maleni balavi[/quote
Pusti decka martine skuplja poruke za rank na forumu kao martin2003 ima 10k poruka na forum

Ovom Martinu stalno neko kriv, jel možeš ti napisati nekad poruku da ne vrijeđas ili psuješ

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Stoka mala.Do juče mod sa vrijedja server…Kurvo jedna dvolična

[quote=“Colonel” post=226439]Ovom Martinu stalno neko kriv, jel možeš ti napisati nekad poruku da ne vrijeđas ili psuješ

Sent from my SM-G950F using Tapatalk[/quote]

Normalno da ne moze, jer samo zna da psuje i vredja :smiley:

Colonele ajde kurvo ona mala irska sisaj kurac, ko je tebe sta pitao, ti lignjo mala pozdravi Hanu, picka joj je ko bas bubanj, a ti smrade sto si juce dosao na ovaj budjavi forum tebi opet mater jebem, zato sto si mali mongoloid koji nema ruke i dosao je ovde da prazni svoja mala muda, mozes nama da ih ispraznis samo ako zelis to je sve sto ti mozes ovde dobiti. Ende

[quote=“Martin_Br” post=226519]Colonele ajde kurvo ona mala irska sisaj kurac, ko je tebe sta pitao, ti lignjo mala pozdravi Hanu, picka joj je ko bas bubanj, a ti smrade sto si juce dosao na ovaj budjavi forum tebi opet mater jebem, zato sto si mali mongoloid koji nema ruke i dosao je ovde da prazni svoja mala muda, mozes nama da ih ispraznis samo ako zelis to je sve sto ti mozes ovde dobiti. Ende[/quote]Hahahah vrijeđaš samo jadniku, jel možeš nešto drugo radit na ovom forumu a da ne vrijeđaš. Ne znam koji je tebi al tebi je stalno neko kriv.

Ja dobijem 3 dana ban za diskriminaciju kad kazem jadnik aloe

Tolko ste irrelevant da necu ni da komentarisem…

Sent from my TA-1053 using Tapatalk

mateja ljubavvvvvvvvvvv

modovi su pametni martina br da banuju a ronisjo gore ga vredja nista. ok ja cu da ga prijavim namerno sada

Jesi opasan martine nemoj molim te klempurasti

[quote=“Colonel” post=226521][quote=“Martin_Br” post=226519]Colonele ajde kurvo ona mala irska sisaj kurac, ko je tebe sta pitao, ti lignjo mala pozdravi Hanu, picka joj je ko bas bubanj, a ti smrade sto si juce dosao na ovaj budjavi forum tebi opet mater jebem, zato sto si mali mongoloid koji nema ruke i dosao je ovde da prazni svoja mala muda, mozes nama da ih ispraznis samo ako zelis to je sve sto ti mozes ovde dobiti. Ende[/quote]Hahahah vrijeđaš samo jadniku, jel možeš nešto drugo radit na ovom forumu a da ne vrijeđaš. Ne znam koji je tebi al tebi je stalno neko kriv.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk[/quote]

Ti nekom kazes da samo psujes? Dropam te na skypvp krenes da mi psujes sve srpsko. ??? Dvolicni drimov ker

Nebitan si kerčino gadna