Zašto su neki članovi ove zajednice IGRAČI, a zašto neki više nikada neće biti?

[quote=“Prodanov_SRB” post=224812][quote=“SpartanFTW” post=224811][quote=“Prodanov_SRB” post=224806]1. Zivite od nasih uplata.
2. Govorite da smo govna, okej, to je tvoje misljenje sve nas zabole kurac sta ti mislis iskreno.
3. Koliko puta ste sjebali, nije radio server, prosle sezone restart radili, dali 3 keya 2 eventa i dosta???
4. Kazu kako bi dobili vredno nesto da bi bili nagradjeni jeste kao i ja prosle sez ono za kripere pa sam dobio kurac u oci da izbijem, tako bi dobio i sad.
5. Niko od vas ne moze da podrzi poraz
6. Jedini dobri moderatori na ovom srvu jesu anica, acbee i lovemaxi, svi ostali ste pacovi, em se kurcite tu po teamspeaku banate igrace bez razloga, citate nase teme necete da odgovorite, primer MIHAEL decko koji igra od prosle sezone i verovatno nema dovoljno mozdanih celija da skonta komandu i foru nego je uzimao ce knjige za armor kramp bilo sta, dobio je ban sa TS-a docice sutra kad mu prodje opet ce doci retardirani tehno GEJmer i banovace ga?
7. Kao nesto si uspeo u zivotu, uspeo si da popljujes ljude koji su te hranili, oblacili itd.
8. Pozdrav od cele ekipe VESELAJUGA, nadam se da su mi ovo bili poslednjih 5k scpoena i poslednji rank sto sam uplatio na ovom serveru(uspesnom serveru naravno)
9. Eh da zaboravio sam da napomenem, to sto slusate igrace, NE SLUSATE ALO!!!
10. Jedino sto mozete da nas “vratite” da dodjete lepo celoj ekipi da se izvinite i da napisete na forumu da je vasa greska i naravno unban sa svih accountova, e da i da zaboravim, nema potrebe da se hvalite sto ste “napravili ovakav server” samo ga upropastavate sa ponasanjem, ne kazem ja da ne gresimo i mi igraci al ga vi preteraste, neka vam dodju igraci kao sto su tolokoso megas itd pa ce te plakati za nama.
Hteo sam da zavrsim odgovor pre par recenica, al cu da nastavim imam inspiraciju trenutno.
Ovako, Babke, tolokoso, megas. Babke, rusio server, ubacio botove, hackovao sve i svasta, tolokoso upao na acc od moderatora banovao ceo server, Megas sta nije uradio na serveru, ronisjo, dewlah, i jos mnogo igraca koji su koristi bypass, cheat engine idalje igraju na serveru, da li je neko od ove ekipe trenutno koja je banovana dobila ban za to NIJE. Tako da nemas pravo da nas nazivas govnima kada si sam ispao govno zato sto si tako napisao
A sad lepo, lep pozdrav nadam se da ce cenjeni “vlasnici” procitati ovo i razmisliti glavom. Pozzzzzzz!!![/quote]

75% si reko celu istinu, slazem se.
ali ostalih 25% za ovo za sc poene i to, niko te ne tera da uplacujes… xd[/quote]Ae sugava makedoncino nemoj da se mesas odjebi vise jebem ti mater bolesnu

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока[/quote]

s tim parama koje si dao na igrici mogo si 30 kg da oslabes

Mogao sam ih tebi dati da se izlecis od autizma!

Mrs svi na spavanje ne mogu vise da vam odgovaram na pitanja imam ujutru vazan sastanak!

kys

Vlasnik srbije

Tis decko mutav AE ppgledaj svoje odgovore na forumu mlm te.
Teb je izg zafalilo kisika PRI porodu

I da boki AE ne ser neg se ti men Javi na discord da ti pokazem gde imas drugu IP address . Samo se ti Javi tako CES obajsnit i ostalima

[quote=“Vriste_Mi_Jajca__” post=224821]Vlasnik srbije

Tis decko mutav AE ppgledaj svoje odgovore na forumu mlm te.
Teb je izg zafalilo kisika PRI porodu[/quote]

Vama je očito nestalo kisika pri pisanju ove poruke.

Hahah 5792kg kaze nekome da je sugav pppahahahahahah

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Nije Manic kriv, mi smo krivi. Mi smo govna. I on zna da smo mi govna. I on kad pusti vodu govna ce da odu.

Salim se, nemam pojma sta cu ja ovde :stuck_out_tongue:

Haha smesno je kako su zbog nas i nasih predloga napravili factions tacnije to je bio survival i onda su oni utripovali nesto pa kao ae da stavimo factions i stavili neki kurcoji tnt na onom meniju na hubu a ovaj server nije mogo da se nazove factionom do ove sezone mada i ovo sad je neki polovican factions ali dobro oni su inovativni napravili su factions bez cannona, nije kao da je najvaznija stvar u factionsu… I sve ovo sto je sad na serveru to smo mi predlagali pre par godina i eo sad njima odjednom palo napamet da to uvedu i jos uzmu edituju i nisu sposobni da naprave ekonomiju vec 6 sezona ovo sto se sad desilo je cista njihova greska, msm nasa je sto smo koristili to jeste ali ovo su oni krivi jer je editovan plugin i to nikako nije moglo da im promakne nego nemaju iq da naprave server, vec 3 sezone rollbackaju 7 dana a na pocetku svake ne moze da se pomera od laga… Da ne pominjemo starije banove, za mnogo gore stvari su dobijali unban posle 2 dana… Pricaju nesto o regeditu ne znaju ni kako radi… Sve vas boli kur*c za ovo sto pisem ali samo sam se razocarao u ovaj srw iskreno, za nekoga ko je tu os pocetka da on dodje i da prica kako smo govna a server ima od nasih para, nasih predloga, nasih sati ulozenih u ovaj mrtvi server ali ok… njegovo misljenje… Pljuvacu po ovom serveru kad god stignem i kad god bude potrebno, glhf svima koji igraju, factions max mesec dana ima mada verovatno cemo i mi dobiti unban jer ce manicu trebati pare ne moze on bez prokija tjt od mene… nzm ni sto pisem ovo al ok

Sent from my TA-1053 using Tapatalk

Mogo sam da pisem o proslim banovima i sve to ali obrisali ste mi prvi put komentar iskreno neam vise ni zelju da se cimam za ovaj server pisem ovo u nadi da ce dobiti unban par nasih koji oce da igraju a i dobice ako ne sad sigurno za nekih mesec dana…

Ja sam hteo ovo leto da igram Factions, da nadjem novi tim jer su moji drugari prestali da igraju Mc. Ali sada kada sam video koliki je smor. Pitam da udjem u neki f. trap kick kill… I tako sve izpocetka se ide. Factions se ne radi 3 meseca nego godinu dana. Video sam professional ljude koji rade 8 meseci. Ali kada se udje na server tu nikada ne puca I nema bagova jer je uvek sve provereno I testirano CBT I OBT fazama.

[quote=“Haise” post=224990]Ja sam hteo ovo leto da igram Factions, da nadjem novi tim jer su moji drugari prestali da igraju Mc. Ali sada kada sam video koliki je smor. Pitam da udjem u neki f. trap kick kill… I tako sve izpocetka se ide. Factions se ne radi 3 meseca nego godinu dana. Video sam professional ljude koji rade 8 meseci. Ali kada se udje na server tu nikada ne puca I nema bagova jer je uvek sve provereno I testirano CBT I OBT fazama.[/quote]Pa i ovde je sve testirano, ipak je ovo “jedini pravi balkanski minecraft server”… xD

Batice,ti si legenda :side: … E takvog te volim,ne fino sa takvim ljudima…

Mirko sajber rejper uvek se vraca kad ima konkursa i uvlacenje max

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Ja sam naucio Tolokosa kako se banuje i otisli smo u igraonici i banovali

al vise je tolokoso xd

sto dublje u cmarinu mivko za moda

[quote=“mirko123456” post=225000]Batice,ti si legenda :side: … E takvog te volim,ne fino sa takvim ljudima…[/quote]Ae magla retose

SC Tim od iskljucivo iskusnih igraca?
Igram od 2011 i znam neke likove koji igraju isto koliko i ja, nikada nismo ni dobili priliku da postanemo deo SC Tima.
Dok ako se neko ko ima kvalitet i 18+ godina joinuje na server, igra fora 2 meseca i prijavi se za moda i prodje konkurs, ozbiljno?
Moderatori trebaju biti igraci koji znaju server i koji igraju 4-5+ godina, ne neko ko se joina 2 nedelje pre konkursa i ima 20 i nesto godina.
Da jesam ljubomoran na takve, jer mi stariji igraci ne dobijamo sansu da vam pokazemo koliko nam je stalo do servera.
Leftao sam sigurno 5 puta i razlog toga je sto nisam mogao vise da trpim amatere i provokacije od strane igraca. Nerviralo me je to sto nakon konkursa, udjem na server i vidim da random lik koji je moderator banuje/mutuje igraca koji igra 5-6 godina uzastopno. A da pritom taj moderator igra fora 2 meseca.