SRDJOOOOOOOO GDE SI LEGENDO NASA[/quote]
ma de si tii[/quote
Gde si tacno u bl srdjo[/quote]on dok je bio moderator ti nisi ni igrao, ubij se kiflom…
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
ma de si tii[/quote
Gde si tacno u bl srdjo[/quote]on dok je bio moderator ti nisi ni igrao, ubij se kiflom…
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
ma de si tii[/quote
Zato si ti tu citav svoj zivot i svako ko je igrao na serveru zna da si Severni Makedonac i zna da si klempav ko dambo
Sent from my SM-J530F using Tapatalk[/quote]
ma de si tii[/quote
Zato si ti tu citav svoj zivot i svako ko je igrao na serveru zna da si Severni Makedonac i zna da si klempav ko dambo
Sent from my SM-J530F using Tapatalk[/quote]
Ledena_Kraljica lmao
Assist - bolid od djeteta
Moj pas na factions
karkusovv
Necky001
Ali najviše Zoran prešjednik i nek mu igra i peva kuća i da se vesele
IME:Lynxmaniac
dogadjaj:prvo smo na targetu bili i svadjali se ali smo se jednog dana nekako pomiri i otada smo naj timeri ali je on quitao neki dan mi je pisao u msg ali sam nazalost bio afk i nisam mu odg
[quote=“Izsvrsotina” post=249329][quote=“arkadii” post=243567]Ime igraca:lovemaxi09
Dogadjaj:Maxi sam upoznao na roleplayu pod drugim nickom na kom je igrala dopisivali smo se dosta dugo pa onda i pricali na team speaku imali smo mnogo tema za razgovor i jako mi je drago sto sam je upoznao.
Pored nje zelim da izdvojim jos neke prijatelje a to su:FloofyPink, MrJangles, NecaPro2004, Murske, 12yz12ab,Mr_Levioz(nikolaa), TheDuliX,DJFantom, LordDireWolf, Milan95, TheGosple,Stephono,DEIV, min3r, SerbianCreed…
Izvinjavam se ako sam izostavio nekog upoznao sam mnogo prijatelja do sada na serbu a nadam se da ce ih biti jos.[/quote]
Ti izgledam samo na serb imas prijatelje?[/quote]
Ne 
tolokoso i fantomLX BILI SMO NAJJACI I NARAVNO BRUNKE…<3
SuchHybrid
Upoznali smo se na factions pre 2 sez, poceli smo igrati zajedno i napravili f na kraju sez #5 ftop (36m). Mnogo sam ga zgotivio a i on mene, moj brat!
Voleo bi da napomenem jos nekoga(vampirslayer03, Kingcraftbaca, Mojsije, Thebignick, Darko_YT98, adxms)
Lestrq
Ima 10 kg volim igrat bilijar snjim koristi mi ko štap xdddd
Markic i karros
Braca moja,nema ih nigde sad 
Ja nemam prijatelje na serb craftu
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Još nemam najboljeg prijatelja ovdje. Nadam se da će se to vremenom promijeniti.
Rekao bih isto hahaha … nikad nije kasno.
Moj najbolji prijatelj je GveklomPvP a upoznali smo se tako sto mi je dao majicu njegovu i od tad se lepo druzimo
Nemam prijatelje, a nije kao da bi i voleo da ih imam!
ja sam tvoj prijatelj…
KennyZZZ JE MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ SA SERBA KUPIO MI JE BMW X6 ZATO STO SAM MU FARMAO EMERALDE <3
GoldTouch aka GoldTuć