Moj najbolji prijatelj sa SERB-a

Pozdrav,

Danas otvaramo novu temu da nam prepričate događaj kako ste upoznali vašeg najboljeg prijatelja na Serb-Craft-u.

Primer:
[hr]
Ime igrača: Antrax

Događaj: Antraxa sam upoznao dok sam raid njegov home na Survivalu, verzija 1.8.x. Nakon toga što sam ga raid čuli smo se na TS3, upoznali se, i počeli smo igrati zajedno. Do 1.12 verzije smo igrali zajedno i živeli u zajedničkom homu-u. Njega je smorio MC i od tada ne igra više, ali i dalje smo ostali u dobrim odnosima i redovno se čujemo preko TS3.

Slika: (ukoliko imate sliku, inace ova slika je test animacije)

[hr]

[center]● IP ➤ mc.serb-craft.com -:- Verzija: 1.13.2. ●
● TS3 ➤ ts3.serb-craft.com ●[/center]

● Vaš SC Tim! ●

Ja nemam prijatelje
]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
BAU BAU BAU BAU

Ime: Takachavv

Dogadjaj: Takachavva sam upoznao na bridgesu u game, on je bio plavi tim, a ja crveni. Kada je krenuo pvp ja sam ubio takachavva (kao i uvek) i on je onda mene krenuo da provocira na sta sam ja samo cutao. Posle nekog vremena smo se zgotivili i krenuli da pisemo po forumu. Naravno i danas smo u dobrim odnosima!

ime:reb_hi

upoznali smo se tako sto je on mene na pocetku ovog gr pitao za add u kc.
On tada nije imao mesta za iteme.Culi smo se skajp i sprijateljili.Posle sam ga add u kc i nastavili i timujemo sve do sad.

Ime igrača: Itz_Viki_xD

Događaj: Vikija sam upoznao još pre 2-3 god, družili smo se ali ne toliko kao sada, tek smo se u avgustu prošle godine združili i krenuli pričati više nego pre. Kada smo krenuli i timati zajedno na roleplay-u. Viki više ne igra ali se i dalje čujemo. :slight_smile:

Slika: Nemam :confused:

Ime:azz1rakky i HappyHacker

Dogadjaj:to je bilo pre 5-6 meseci.U skoli me je azz1rakky pitao da li igram MC na Sc-u, rekao sam da igram.Tako je isto i za HappyHacker-a.
Njih dvojica su igrali zajedno igrali par godina.Iako zivimo blizu i idemo u iste skole, do tad nisam znao da moji najbolji drugari igraju na MC a tek da li igraju na Sc-u.Nazalost obojica su prestala da igraju MC :frowning: :frowning: :frowning:

Ime igrača: TheDuliX_

Događaj: Dulixa sam upoznao pre oko 3 godine, igrajući na SkyWars-u, kasnije se naše prijateljstvo nastavilo prelaskom na RolePlay podserver i komuniciranjem na ts3 serveru. Od tada, pa do današnjeg dana, naša komunikacija je svakodnevna i redovno se čujemo. Mogu samo reći da će mi Dulix ostati prijatelj za ceo život. Uskoro planiramo da se i upoznamo. :slight_smile:

Ja nemam prijatelja i nikad ih nisam upoznao uživo zato što sjedim cijeli dan za kompom i ne izlazim napolje, imam dioptriju -100 pola stvari ne vidim[sup]ni ovo ne vidim[/sup]

Ime igraca:Sweet03cupcake,purplegirl0,Unica(Annabella_M),XxAnaxX,LordDireWolf,samirs i HeyItsSky
Dogadjaj:Sweet sam upoznala na skywars pre godinu i po.Upoznale smo se preko jednog lika koga smo obe mrzele pa smo onda vise pricale na instagram,na ts3 itd…
Purple sam isto upoznala na sw pre 2-3 godine zgotivile smo se brzo.Ali leftala je pa nemam nista da dodam. :slight_smile:
Anu sam upoznala na ts.Brzo smo se zgotivile, pa smo onda pravili insta grupe i ubacivale sve sa Serba :dry:
Unu sam upoznala pre god i po na rp isto ko sa svima,brzo smo se zgotivile,pricale vise na insta i na ts itd…Sad vise ne komuniciramo toliko :slight_smile:
Lorda sam upoznala na rp.Normalno k’o svi zgotivili smo se brzo,vise pricali na ts,itd,pa cak mi je dosao ispred zgrade, a ja tad nisam bila kuci nazalost. :frowning:
Samirsa znam iz vidjenja pre jedno 3-2 godine, a poceli smo da komuniciramo pre par meseca i sad smo svaki dan na ts :side:
Pa Sky nemam sta lose za nju :smiley: Mnogo simpaticna i zabavna likusa.Upoznale smo se na rp logicno k’o svakog navedenog -.- Pocele smo vise da se druzimo, a onda cak i da pricamo itd.

Ime igrača: DeXa00
Događaj: Znam ga od od prve mape sa SkyPvP 2015 leto ja mislim da je bilo, dao sam mu stek dmd blocka ja mislim pa krenuli smo da budemo timeri, cesce smo se dopisivali i nakon sto je dodat Anti-Cheat on je opet krenuo da igra SkyPvP krenuli smo da pricamo na ts3, ja sam igrao preko laptopa koji je nazalosti crko.Ali sve sto je lepo kratko traje.Nakon toliko zajebancija, druzenja i svega toga on je prestao negde oko januara-februara 2017 koliko se secam.
Slika: Nemam jbg…

Ime Igraca: Manic 12
Dogadjaj:Banovao me :slight_smile:

Ime igrača: Simple

Događaj: Simplea sam upoznao pre oko 2 godine na skypvp pod severu u 2:35h posle ponoci prvo smo se mrzeli pisali jedan drugom “Ez kid itd…” i da imamo preko 20 god izigravali retarde jedan pred drigim posle toga smo svaki dan igrali zajedno evo cak i dan danas smo najbolji prijatelji na serbu :smiley:

DANE !

Ime igrica: (ReBoRn) ^^
Dogadjaj: Epa posto,ne mogu reci ko mi je tacno najbolji prijatelj to bi bila cela moja fakcija,jer mislim da smo svi tu jedna velika porodica u sklopu minecrafta naravno. Već par 3,godine se druzimo pricamo ucestalo komuniciramo iako su vecina njih quitala server,ali nmvz najvise njih u fakciji koji su mi jako drage osobe uvek se slazemo CROspano,Unilane,Babke00, ArrowKiller456,xAltecx,antrax,gitimox,GreenLionHD,P0kefreak,Berisavac,DruggedCow i ostali :wink: Jedva cekam sledecu sezonu ReBoRn is backk najjaci

Ime igrača: samirs
Događaj:Upoznao sam ga na bridgesu tako sto sam ga ubijao uvek i on me je molio za tim i ja sam prihvatio jer video da je bot pa aj i vredjao sam ga malo vise i provocirao onda smo napali forum dobili 5 mac banova ail sada je sve sredjeno i mnogo smo dobri!
Slika:Nemam

Nick:Shrekt__

Dogadjaj:Bio sam koth i video da nesto smrdi,kad ono shrektova mama se upiskila po mojoj posteljini…Ja sam zvao Shrekta i reko mu da nije okej da mi ostane upisana posteljina, on je brzo dosao i doneo mi njegovu,koja je bila usrana.I dan danas komuniciramo.

Ime igraca:KravljaBalega (Kid)
Događaj:Nasao sam ga u štali kako
Jede sjeno i upoznali se! :smiley:

Ime igrača: JMVM/Jocke_SRB
Događaj: Nase prijateljstvo je pocelo tako sto je bila 1.8 verzija na serb-craft-u, svadjali smo se svakodnevno dobijali mutove/banove, tako je pocelo sve. Jedno dana sam ja dosao na teamspeak, tu smo malo popricali i rekao sam sto se mi ne bi pomirli, od tada skoro svaki dan pricamo na teamspeak-u i igramo minecraft ili nesto drugo :slight_smile:

Ime igraca: DreamGamers_
Dogadaj: vidjeo sam ga na skaj pivipiu i cinio mi se dobar kao dete, otisli smo na team speak i poceo me vrijedati zato sto sam ga noso po skaj pivipi i ja sam mu rekao dobro nemoj me vrijedati ja ocu da budemo samo najbolji prijatelji i da idemo zajedno u grad i gledamo picke. Odtad smo bff i uvijek pricamo na tim spiku al me nekada i odjebe zbog csgo, to je moja prica o mom drugaru Filipu!

BowSpamFTW
znamo se irl !

laze