Moj najbolji prijatelj sa SERB-a

SAIM_SE_COM_SHOP
То ми је алтер его

KaZLy , Eternal aka CIGAN

DreamGamers, HAADZIJA, Filip Milutinovic

To je bio jedsn odlican dan na skypvp podserveru na serb craft networki… Uzivao sam i pvpao se kao i inace i vidim ifrac pod imenom DreamGamers me backstaba i kritira po ledjima sa mac, i tu smo se pvpali par puta i jednako puta smo pobjedili!
Taj igrac je poslje dosao ts i ja sam usao u room i poceo ga psovati i on je meni uzvratio (tad je imo 24 godine)
Danas smo jako dobri drugari i igramo svaki dan i uzivamo u pvp akcijama i drugim igracama kao sto su Roket lik csgo i Ligu ligu.
Ja i drimgejmer smo bili cak i u vezi par mjeseci al smo se onda posvadjali zato sto se izdaja pojavila medju nama.
Al je sad sve uvredu i pricamo svaki dan i noc

moj najbolji drug je momo444…

DreamGamers je tad imao 24 a sad ima vec 30 i jos uvek igra na serb craft

SnekPRO, Kqvix, Zvone, zelja99, jmvm, Kalina, RemaPvP, Green i BlueGirl, lera, DeTeK, wbergel, Lemur, martin2003, stipe ivković, xoxoxo, ArcY, guster…

1 Like

dakixd1 aka kid

Pogledaj private pls xd

Ime igrača: martin2003_

Događaj: Volim kad se psujemo medjusobno.

Ime igrača:ShoneFox
Dogadjaj:Upoznali smo se u decembru 2017 godine na rol3play podserveru(kao juče da je bilo)Ja sam pravio shop u plotu pa sam pozvao neke likove da mi pomognu da kopamo i tu je došao on (jedan od najduhovitijih osoba koje sam upoznao) sa njegovom tada partnerkom Bella_XD .Ostali smo u kontaktu preko društvenih mreža .

Ime igraca: MatyPower

Gasiramo se svaki dan B) B) B) B)

Moj najbolji prijatelji sa serba je: Nordgard

nemam prijatelje

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Sve je pocelo 2020 oko leta kad sam se vratio na factions, sve je bilo tako novo i cudno… Igraci, mapa, lobby. Tada sam usao u fakciju dinara (sada su YaKuZe) i tu sam upoznao dosta njih. Kako je vreme prolazilo dobro sam se provodio, ali onda sam zeznuo nesto u boxu i posvađao sam se sa njima. Tu sam cak i prestao da igram. Kad sam se vratio oni su prestali da igraju zbog rejda. Ostali su samo Vaunting i SamoPele (sada Averu)
I ja sam usao u njihovu fakciju i upoznao mnogo dobre ljude
Redovno se cujemo na ig i disc.
Najj drugari: Nikola_Master, Averu, Vaunting, Agent0008
Sa kime bih voleo da sam najj drug:
HADZIJA

mikica Br_Zi i jale moj brat ___ QuickAim zato sto ide gas