Dogadjaj:Maxi sam upoznao na roleplayu pod drugim nickom na kom je igrala dopisivali smo se dosta dugo pa onda i pricali na team speaku imali smo mnogo tema za razgovor i jako mi je drago sto sam je upoznao.
Pored nje zelim da izdvojim jos neke prijatelje a to su:MrJangles,FloofyPink, NecaPro2004,Mr_Levioz, TheDuliX,DJFantom, LordDireWolf, Milan95, TheGosple,Stephono,DEIV, min3r, SerbianCreed…
Izvinjavam se ako sam izostavio nekog upoznao sam mnogo prijatelja do sada na serbu a nadam se da ce ih biti jos.
Dugotrajno_Mleko brat moj
Jaimy buraz moj
Stipo brat
Joker buraz
Koma Brat
Green buraz
Nocxx bratina
CreepersEgde brat
I jos mnogo onih koji su prestali da igraju plakky
Dogadjaj:Maxi sam upoznao na roleplayu pod drugim nickom na kom je igrala dopisivali smo se dosta dugo pa onda i pricali na team speaku imali smo mnogo tema za razgovor i jako mi je drago sto sam je upoznao.
Pored nje zelim da izdvojim jos neke prijatelje a to su:FloofyPink, MrJangles, NecaPro2004, Murske, 12yz12ab,Mr_Levioz(nikolaa), TheDuliX,DJFantom, LordDireWolf, Milan95, TheGosple,Stephono,DEIV, min3r, SerbianCreed…
Izvinjavam se ako sam izostavio nekog upoznao sam mnogo prijatelja do sada na serbu a nadam se da ce ih biti jos.[/quote]