Moj najbolji prijatelj sa SERB-a

Ime igraca:lovemaxi09

Dogadjaj:Maxi sam upoznao na roleplayu pod drugim nickom na kom je igrala dopisivali smo se dosta dugo pa onda i pricali na team speaku imali smo mnogo tema za razgovor i jako mi je drago sto sam je upoznao.

Pored nje zelim da izdvojim jos neke prijatelje a to su:MrJangles,FloofyPink, NecaPro2004,Mr_Levioz, TheDuliX,DJFantom, LordDireWolf, Milan95, TheGosple,Stephono,DEIV, min3r, SerbianCreed…

Izvinjavam se ako sam izostavio nekog upoznao sam mnogo prijatelja do sada na serbu a nadam se da ce ih biti jos.

Igrač Bikie

Uplatio mu rank Jer je Gold Diggggerrr

Batica, Manic12, zokiruma, hailranger, marksman998, Dulje, Milan95, Lord_Kass itd itd

SAMIRS MATYPOWER MARTIN2003

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

TAKACHAV, MASTER_PV, ITZBANE_X3

prodanov

DeXa00, o_VOTKA_o, KaZLy, Wasdas, Perverzija91, Fetrox, GermanTV, Janni_xD, superwoman01 itd…

Kayarim23

Midza43 Samirs Takachavv Kosovo Martin2k3 Albanija Manic35

A MENE NEMA UUAA PEDERU!

[quote=“SpartanFTW” post=249238]DeXa00, o_VOTKA_o, KaZLy, Wasdas, Perverzija91, Fetrox, GermanTV, Janni_xD, superwoman01 itd…[/quote]Ti ebam se

[quote=“Traktor123” post=249251][quote=“SpartanFTW” post=249238]DeXa00, o_VOTKA_o, KaZLy, Wasdas, Perverzija91, Fetrox, GermanTV, Janni_xD, superwoman01 itd…[/quote]Ti ebam se

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk[/quote]Te zaborajv jovan

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Dugotrajno_Mleko brat moj
Jaimy buraz moj
Stipo brat
Joker buraz
Koma Brat
Green buraz
Nocxx bratina
CreepersEgde brat
I jos mnogo onih koji su prestali da igraju plakky

SRDJOOOOOOOO GDE SI LEGENDO NASA

Dzami Wiked sina543 Euann Bikie cutegod

[quote=“arkadii” post=243567]Ime igraca:lovemaxi09

Dogadjaj:Maxi sam upoznao na roleplayu pod drugim nickom na kom je igrala dopisivali smo se dosta dugo pa onda i pricali na team speaku imali smo mnogo tema za razgovor i jako mi je drago sto sam je upoznao.

Pored nje zelim da izdvojim jos neke prijatelje a to su:FloofyPink, MrJangles, NecaPro2004, Murske, 12yz12ab,Mr_Levioz(nikolaa), TheDuliX,DJFantom, LordDireWolf, Milan95, TheGosple,Stephono,DEIV, min3r, SerbianCreed…

Izvinjavam se ako sam izostavio nekog upoznao sam mnogo prijatelja do sada na serbu a nadam se da ce ih biti jos.[/quote]

Ti izgledam samo na serb imas prijatelje?

SRDJOOOOOOOO GDE SI LEGENDO NASA[/quote]

ma de si tii

ma de si tii[/quote]Jeste da sam te mrzeo kad si me banovo pre 5 god ahahhaha, al bar nisi bio abjuzer xdd

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Martine sta se gubis ti igras samo 2 god…

ma de si tii[/quote

Gde si tacno u bl srdjo