aj ne postavljaj tog malog vise, sto ne prestaje igrati, imacu traume od njega. 
Eto dusane oni to dodavaju tako da cu i ja da napravim 
to mi je potpis stavi na svakoj poruci xD
nemoj vise 
Zavrsena mapa
Ime bridges mape:Let it snow
Napravio:SuperHeroTR
Sta treba uraditi: trebaju ta 2 razlicita ostrva da se duPliraju da budu po 2 ista i mozda malo da se pomeri centralno ostrvo posto msm da je malo blizu.
nadam se da vam se svidja
Link mape: http://www.mediafire.com/download/rcr2608xosfc8vx/Mapa+bridges+by+SuperHeroTR.zip
Let it go let it go cant hold it back anymore xD
Frozen
Bravo mapa je jako dobra pogotovo centralno ostrvo 
Evo jos jedna mapa od mene “BridgesCamp”. Ostrva sa kampovima na mapi ima centralni is i jedn is za tim, tacnije za crveni tim, prepoznace se da je za crveni tim jer je sator za kampovanje napravljen od crvene gline vi kopirajte to ostrvo na jos 3 mesta i samo prometite tu glinu kod satora u boju onog tima koji ce biti na tom ostrvu ako me razumere, ako me ne razumete vi samo kopirajte to ostrvo na jos 3 mesta, i onda postavite na forum ili mi posaljite na neki drugi nacin pa onda cu ja da promenim to na sta mislim. 
Meni se do sada sve mape svidjaju. Videcemo mi da kopiramo ostrva gde treba i da mozda malo utegnemo. Slobodno napravite malo vece ostrvo gde se spamuju timovi, mislim na Jocka recimo. Takodje napisao sam da moze izmedju ostrva biti i lava ili voda, ne mora biti obavezno vazduh. Pa kada krenu da se spajaju ostrva blokovi ce upasti u lavu i napraviti most.
Potrudicemo se da u tagu kada se biraju mape pise ime onog ko je napravio mapu da bi igraci znali za Vas kreativce 
Slobodno ubacivajte nove mape, mi cemo ovih dana ubaciti ove ponudjene, mozda cak i danas uvece jednu novu ponudimo igracima na The Bridges 
Jel ce biti neke nagrade posto si reko
?
Kod mene je izmedu ostrva razdaljina 30
Nema problema, malo ce se duze stvarati mostovi
nekada je bolje i kada je blizu da krene brze fajt.
Ja imam ideju ali sada nemam vremena moram sutra otici da radim u bosni narednih 7 dana tako da cele nedelje necu moci da se posvetim serveru i zabavi 
El ostrva mogu da budu sva razlicicta tj od drugih blokova gore a dole ce da vude kamen?
I jel mora da budu u isti oblik ostrva manja veca ili jednaka po velicini i obliku 
http://www.mediafire.com/download/a7u6uxyavzfab09/Winter_Bridges_V1.3!.rar
Sta mislite ? Jel dobra ![]()
Sutra vam pravim od sva 4 razlicita ostrva
Mapa je onako.I msm da to nisi ti pravio i probaj da igras malo bridges da dobijes ideje malo,posto po ovome vidim da nisi u opste igrao bridges. :unsure:I nema potrebe za command blokom ono oni ce sve srediti samo naparvi 4 ostrva i jedno centralno nemoj se bakces command blockom ako si uopste ti to uradio !
Sutra pocinjem sa novom mapom bice sva 4 razlicita ostrva
Imam neku ideju valjda ce biti dobra B)
Nisam znao da oni to sve stavljaju
Ja rekao danas zavrsiti mapu ali nervira stone xD
Sutra cu se mnogo potrudit mnogo
Priblizio sam ostrva na 20 razdaljine uzeo sam tvoj prjedlog zoki da brze pocne fight :d
Jedno pitanje…
Takodje sam poceo da pravim mapu, ali da li bi ostrva mogla da budu na nekom lava jezeru i samo se mostovi spuste preko lave.Malo sam razmisljao i mislim da kad neko dobije ench apple da li mozete da zabranite da prepliva preko lave do nekog drugog islanda???