Mapa - the Bridges

Vas tim: Wizards
Igraci: CREEPER1BLOW Dusan
Ubacicu sliku kad dodem na komp, a i usput pogledajte warp wizardlybuilds jer ce to biti slikano

Kad zavrsim :smiley:

Ja sam poceo jos jedno imam jako dobru ideju napravidi potpuno identicne is sa samo razlicitim gornjim gelom tako da se raspoznaju timovi to mi je danas palo na pamet mislim da ce ova druga mapa biti jako dobra i sa dosta detalja :smiley:

meni samo ide na zivce slojevi stone -.-

Jel radis obicno ovako na creatve ili sa world editom da ti bude lakse imas //wand ?

Ja preko creatie ne mogu da sada skidam hamaci a i volim da idem na tezi nacin :wink: , takav sam :smiley: .

nemogu nesto skinuti singleplayer comands pa radim sve sa creativ

e a ima li neki nain da se kopira onaj jedan is ali bez plugina ?

Nzm msm da ne moze.Mozda moze preko command bloka.Pitaj sc tim da ti naprave jos 3 ostrva od jednog i da nastavis da radis na njima ako hoces tako je najbolje/

ko pita i sta da nastavim ?

Ermm, kako da napravim samo 1 block u vazduhu, ostalo mogu sve sam, samo mi dajte mapu neku, u kojoj je samo 1 block postavljen u vazduhu, a ostalo sve da bude beskonačan vazdušni prostor, ili da uzmem Sky Block mapu, pa onda mogu počet’ od jednog blocka. xd :slight_smile:

ja cu i napraviti mapu samo sa jednim blokom :wink: evo ide odma
,

Evo svet sada napravljen :smiley: ima samo 1 blok

Danijel nije problem sad cu ti ja poslati

Ja sam zavrsio sva 4 ostrva samo da sutra dodam stone i perfekto mama mia xD

Svaka cast. :smiley:

Posto sam i ja mislio verovatno praviti najgoru mogucu mapu za the bridges po mojoj kreativnosti da li vi sredjujete ono kad igrac odbacuje nekog sa ostrva da ne padne na zemlju nego da umre u letu
Odnosno kada bih ja nekog pogodio sa bow i on padne i umre u letu e to da li vi ubacujete ili mi xD
Valjda ste skontali :lol:

ja mislim da ce to nas sc tim da sredi, a nase je samo da prikazemo kreativnost :smiley:

To oni sve dodavaju

Moze li neko od sc tima ako vidi ovu poruku da me kontaktira ili neko od vas koji mozete da uspostavite vezu sa njima da im kazete da me kontaktiraju?