Mapa - the Bridges

Dobra mapa je Volcanic Islands :slight_smile:

Ja poceo da pravim mapu i zezno mi se komp -,-

hahahahhah kako ??

[quote=ā€œxShadowIceā€ post=43188]Jedno pitanje…
Takodje sam poceo da pravim mapu, ali da li bi ostrva mogla da budu na nekom lava jezeru i samo se mostovi spuste preko lave.Malo sam razmisljao i mislim da kad neko dobije ench apple da li mozete da zabranite da prepliva preko lave do nekog drugog islanda???[/quote]

Da oni to zabrane oni ce pojesti enku i uci u lavu ali ce ih odbaciti kao na mapama koje su sada na serveru

Creper1blow si zavrsio mapu :wink:

El ostrva moraju da budi iste velicine i tako to :wink: ?

Da zavrsio je prije 5 sati prije nego sto sam krenuo na trening.
Samo trailer da zavrsim i upload na planet minecraft xD
Ja sam procjenio da budu ista ali dole stone neko ima vise neko manje to nije bas veliki problem.
Meni je nanjelo problem sto ja nisam skontao da skyblock mapa koju sam ja skinuo ima flat ispod pa kad je skinete uklonite sa wandom da se ne vidi :smiley:

Znaci mora da budu ista? :wink:

Identična.

100% ili moze 75% :wink:

Ostrva mogu da budu potpuno razlicita ali da svi imaju istu prednost ! :blink:

Samo npr. da jedno ostrvo ne bude Ŕirine 100 blockova, a drugo 50, mislim znaŔ na Ŕta mislim. xd

A ok

Zoki je li postavljena neka mapa? Nisam usao od sinoc a I necu skoro.

ne, bice odgovor na temi kada stave :smiley:

Ja mapu zavrsavam ver sutra :wink:
I da dokle ce trajati tema ako traje jos mogu da napravim jos 1 mapu?

Zokiruma kada ce biti stavljene mape i dali cemo mi koji smo pravili dobiti neke nagrade ?Tj.ne svi nego samo mape koje ste vi izabrali da vam se svidjaju. :slight_smile:

Ja pravim mapu 2 dana i na kraju ubacivao neke modove zeznem stvar, reinstaliram mc zaboravim da sacuvam mapu i ode sve u pm. :stuck_out_tongue:

Sent from my TERRA9o using Tapatalk

I meni zamalo to da se desi ali nije :slight_smile:

evo vam samo preporuka ako cete na 1 ostrvo staviti snow stavite na svakom jer ce jedni iskopat taj snow i gadat ostale a ostalima samo ostaje da se paze i da kupe sniper kit