Mapa - the Bridges

Evo Vam jedan fin zadatak, nove mape koje cemo ubaciti za The Bridges server.

Znate otprilike svi kako bi to trebalo da izgleda i koja je poenta. Necu sada da dajem neke savete kako vas ne bi slucajno usmeravao i odvukao od vase kreativnosti.

Mozete napraviti i da budu ostrva u vazduhu kao sto je sada, mozete staviti i lavu eventualno ako bas zelite i vodi da sprecite prelazak za ostrva na ostrvo.

Ostavicemo temu par dana otvorenu da imate vremena da iskombinujete stvari.

Mape koje nam se svide ubacicemo na nas The Bridges server a bice i neka nagradica.

Sretno svima.

Da li, mogu da se posalju neke mape koje vec postoje ili mi da pokazemo mastu ?
I da kako da napravim ako budem pravio, da li treba da stavim rude ili cete vi nekim komandama to da sredite, takodje ovo isto za spawn point da li treba mi da napravimo ili cete vi to ?
Usput zelim da pohvalim vaseg moderatora zokiruma jako se trudi oko sky blocka, pozz za ceo sc tim. :smiley:

Ovo je tvoja masta ocekujte od mene mapu i za bridges i za skywars :smiley:
op as fuck
I pitanje zoki dali treba da mi ubacijemo rude ili ce se automatski regenerisat kad ubacite mapu

Ne stavljate nikakve rude (slobodno mozete sve donje slojeve uraditi od stona, ubacite i po koji chest) to cemo mi kasnije srediti. Takodje spawn point, kako padaju blokovi i slicno to cemo mi srediti, ako nam nije jasno kako ste zamisli ono spajanje ostrva posle isteka vremena pitacemo vas. Takodje mi ne mozemo proveriti da li mapa postoji ili ne, ali bi zeleli da vi pokazete vasu mastu.

Mostovi, tj tacke koje se spajaju moraju biti u istoj ravni, ostrva mogu da budu malo visnja ili niza ali most koji ih spaja mora biti ravna linija

Zoki a sta za mostove da li mi da pravimo ili cete vi napraviti i njih ?

Ne , mi cemo ih praviti, vi samo napravite kao recimo sada pocetak mostica, moze recimo umesto vazduha izmedju tih pocetaka da bude i lava, voda.mZnaci samo obelezite gde ce biti pocetak mostica dalje cemo mi da sredimo.

Dali mogu da napravim samo jedno ostrvo i onda vi da kao ono kopirate i stavi kao 4 ostrva ?

Mozemo to da uradimo, ali mislim da bi bilo bolje da budu 4 razlicita ostrva, recimo.

zoki koliko treba da bude razmak izmedju ostrva ?

Ocekujte op gradnju od mene sutra cu poceti :smiley:

pa kao sto je sada, 20-30 blokova

napravio sam razmak od 15 blokova od svakog is ka centralnom bloku na kom ce se stvarati most to je ukupno 15 sa jedne i 15 sa druge strane i jedan blok koji povezuje da li tako odgovara ?

Evo mapa za the bridges nije skroz zavrsena postavljam sa centralnim ostrvom i jednim osrvom za neki tim, postavljam ne dovrsenu mapu kako bi moderator zokiruma pokusao da kopira ovaj is za tim na jos 3 lokacije i da bi mi rekao da li odgovara, nadam se da niko od onih koji vide mapu na forumu nece da skinu pa uploaduju i objaviti kao svoju, ja sam se za ovo trudio nadam se da ce drugi igraci to ispostovati i nece ukrasti mapu.

ja cu danas poceti sa radom :smiley:
Samo da se docepam kompjutera moram kasnje radit i highlights 5 sc rodj

I ja sam poceo sa radom :slight_smile: .

Celu noc sam do sada radio 1ostrvo i 1centralno.Msm da nema potrebe da budu sva 4 razlicita mozda cu da napravim jos jedno razlicito i onda da bude 2-2 :stuck_out_tongue:

Evo upravo pocinjem sa radom.
Superhero kako ti toliko treba da napravis centralno i 1 ostrvo pa ja cu probati za jedan dan zavrsiti mapu i sutra upload xD
Ali ce detalja biti mnogo :stuck_out_tongue:

Nisam zavrsio

Ja vec napravio centralno ostrvo i 2 ostrva jos 2 ostala :smiley:

Creeper jel mogu da vidim ostrvo i kako ti se svidja moje :smiley: ? mozda i ja uradim sva 4