Vrhunac Debilizma!

Vrhunac debilizma!
Prva slika u kakvom sam armoru bio, Druga slika sta je bilo kad me lik sa p4 ubio… Ovo nije prvi put, svaka druga recenica na ovom ne znam kako da nazovem skypvpu je rip, ez, gg10 ili neko drugi imbecilski izraz… Primitivizam…
http://imgur.com/a/BhsUu
I da liku je nick PakiRekt posto mu je nick bas prikladan…

Opusti se,ja se sa tim suocavam svaki dan :side:

Ban zbog nicka.

Joj da sam mod, bar za skypvp, sve bi bilo drugacije, veruj mi…

Was mene gonili 15min ostao mi samo chesplate od novog viteza i napisali ez a bilo ih 10 .Ja sam se samo smejao iako su pisali gg10 rip ez itd.

Retardi bre to sve na kolac… xD

Vidi sto psuje decko. Prijavi to!

Nemam ti vremena za to, Imam jedno 30-40 slika likova koji psuju, Ako nadjem jednog dana vremena pa napravim oko tridesetak tema ispamam forum dobro

Pa da si stavljao jednu po jednu prijavu, ne bi spamovao. Ovako ces spamovati ako stavis 30 od jednom…

Ma samo ih stavim na ignore :stuck_out_tongue: Dobice mute 3h posle ce da nastave opet i nista uradio nisam :confused: Ovako ignore resi sve

Zatvorite skypvp.

Pa ti to radis svakome kad ga kncokas samo napises ez…

Najbolji odgovor!

Da ima par zrelih moderatora i to za svaki podserver, ne znam šta bi bilo… Da je mene, čim krenu napisat psovku dobili bi perm mute dok se ne opamete… Roditelji, umjesto da uče djecu rječniku, oni ih uče igrat igre.

Was samo koja je textura svidja mi se invetory.

Toliko klinaca ima da ne verujete.
ez napisu a njih 20 me ubije.

Najvise mrzim ove noobove-timere…

Dynamic Duo Original, Najjaca

Sto bi rekao wasdas imbecili xD

Moram ovo podjelit s vama…

Jos jedna fresh slika! Ja iron on god armor, ubije me, napise rekt! Nema daaalje! :dry: :sick: :sick: :unsure: :unsure: :unsure: :ohmy: :ohmy: :huh: :huh: :dry:

Tre’a to poklat’… :stuck_out_tongue: xDDD