Vrhunac Debilizma!

DeXa00 znam na sta mislis.Ja na to odma reagujem i psujem u rl XD.

Mislim da ovo morate pogledat. Nikad ne bih rekao da ima toliko djece ujutro u pola sedam na serveru…
Njih 7 u timu,al samo trojica na mene, pa jos napise i gg… ja sam puko od smijeha :smiley:

I jedna malo jaca :dry:
[img=http://s33.postimg.org/v0dfmhw0b/2016_06_09_06_40_40.jpg]

RobexGames hahahahhahaha au… Ova je ownala, jos si u leather, pazi njih samo sto jedno drugo ne udara koliko su zeljni killa

HAHHAH ZNACI NISAM SE VAKO NASMIJO, NE PAMTIM :smiley:

2:30
RIP
RIP
RIP
RIP
JEDNO 10 IGRACA :smiley:

Ovo je on

znaci ne znam sta bi reko… iskreno, prvi put u zivotu sam dozivio da se ide 3v1, i to svi god armor… a ja p3…
na kraju sam bio ziv minutu i nesto sitno i gurnili me u void… kad sam pao, napisali mi svo troje RIP… znaci ne mogu vjerovat… dao bih se kladit da ne znaju ni sta znaci rip… steta sto nisam sliko… jos nakon toga on se oce svadjat sve dok ja ne krenem kresat sve po redu, pa da vidi…

6v1 - vrhunac - teme :smiley:

Ja sad nosim i mac s kb pa ne smeju vise da pridju ide po centru a oni shift iblok hit u fazonu tim sam . xD

WTF!!!
Ovi majke mi su ga preterali
Na obicnog igraca koji nema ni hleba pojest na skypvp…

Ehhh, sta reci, koju posluku porati, KOMEE?

[quote=“Wasdas1-!” post=64693]Ehhh, sta reci, koju posluku porati, KOMEE?[/quote] Evo sad sam siso dolje na RayoxPVP, da vidim sta ce uradit.
Sve sto je uradio bilo je ‘centar help’ ← na chat i njih petoro na mene… cao poy nema tu rasprave, nema serba dok se to ne popravi… znaci, nema serba

Primitivizam…

3 na 1… pisu rip , ez zazabam… ja jedem 2 encke…