Nepravda je uzeti practice samo da bi se zagrevali za evente
jednostavnije je dodati speed 2 na kitpvp a imate i skypvp
jednostavno nadjite se u situaciji 1.8 igraca ja licno dosta igram pp i stalno pravimo party fightove sprdamo se itd.
cist primer nadjite 10 1.8 servera i 10 1.13 domacih ili stranih premium ili no premium da ne reklamiram servere sad
i vidite koji serveri imaju vise igraca, cak sta vise samo jedan 1.8 server ima vise igraca nego maltene svi 1.13 serveri!
nemam ja problem sa 1.13 verzijom cak sta vise veoma sam dobar u 1.13 pvp-u ali mi je 1.13 dosadan bukvalno ne treba nekog skila preteranog i prespor je jednostavno ne uzivam u 1.13 kao u 1.8
na kraju krajeva moderatori ce odluciti sta i kako, tako da ono kako bude bice…
[quote=“Lemur post=281228 userid=9702”]Nepravda je uzeti practice samo da bi se zagrevali za evente
jednostavnije je dodati speed 2 na kitpvp a imate i skypvp
jednostavno nadjite se u situaciji 1.8 igraca ja licno dosta igram pp i stalno pravimo party fightove sprdamo se itd.
cist primer nadjite 10 1.8 servera i 10 1.13 domacih ili stranih premium ili no premium da ne reklamiram servere sad
i vidite koji serveri imaju vise igraca, cak sta vise samo jedan 1.8 server ima vise igraca nego maltene svi 1.13 serveri!
nemam ja problem sa 1.13 verzijom cak sta vise veoma sam dobar u 1.13 pvp-u ali mi je 1.13 dosadan bukvalno ne treba nekog skila preteranog i prespor je jednostavno ne uzivam u 1.13 kao u 1.8
na kraju krajeva moderatori ce odluciti sta i kako, tako da ono kako bude bice…[/quote]
Nepravda je ostaviti samo prison( sto je morao da bude 1.13 zbog kopanja u rudnicima, a vrv bi bio 1.8 ) i kitpvp na 1.13 verziji nakon gr-a i skoro sve staviti na 1.8 dok je srw bre toga bio 1.13 duze vreme. I nije samo i samo zbog zagrevanje na eventima, svake sezone ljudi imaju po 1200 elo, svaki dan se cekao brackets i sumo i lms se cesto igrao, dosta ljudi su na practice i naucili pvp (ja npr.) i tu se vracali u formu nakon perioda ne igranja pvp-a, sad ima samo kitpvp sto je no speed i sp gde moras da kupis rank da bi igrao a i tu je problem zbog kb1 abusera… Ovo sto spominjes druge servere kako imaju vise igraca na 1.8 nema poente, na serbu 1.8 pvp ima manje igraca i to je cinjenica.
I ovo sto kaze martin, ako je moguce najbolje je napraviti 1.8 i 1.13 pp
Slazem se sa martinom practicepvp sama rec ti kaze sve isk pp i ne treba da ima previse igraca jedino treba da sluzi za zagrevanje i zezanje sa igracim, party, eventi i slicno.
I trebali bi napraviti jos 1 pp gde ce biti 1.13.2 kako bi svi igraci bili zadovoljni.
Pozdrav, veliko hvala na predlozima i mišljenjima. PracticePvP neće raditi do 1.9.2021 zbog prelaska na 1.13.2 verziju!
Ako imate još neki predlog napišite na forumu ili dođite ts3!