Vracanje na 1.13.2

https://strawpoll.com/6d72d4gpb
treba da se napravi poll poput ovoga samo na diskord serveru i da likovi reaguju sa emotovima ! ali svj ajde votajte ovde da vidimo bas . KO vota 2 puta CUNT !

Slazem se!!!

kit pvp je no speed…

Znaci mi koji igramo 1.8 treba da odemo na druge servere?

Server je bio 1.9 5-6 sezona i sad odjednom 1.8 vise igraca je quitalo nego sto je doslo zbog 1.8 pvpa.

Dok jos nije izasla 1.9 verzija serb je brojao oko 500+ igraca dnevno cim je izasla 1.9 + server se prepolovio
The Bridges je bio pun
Sky Wars je bio pun
Sky PvP je bio pun
SG je bio pun
factions je bio pun
sky block roleplay itd

kako je dosla 1.9 ogroman broj igraca je quitao i otisao na druge servere koji su 1.7 - 1.8

Slazem se vrnite 1.13 na spp!!!

ali pp je vec bio 1.13 tako da i veliki broj igraca je sam quitao pp zbog 1.8

bez 1.13 pp moram da idem na neke druge servere da bih se zagrejao za neki event posto nema speed 2 na kp a da se ne placa $, a na drugim podserverima rizikujemo svoje iteme

Znaci da vrate pp na 1.13 samo da bi se vas par zagrejalo za event ?
a u medjuvremenu quitaju 1.8 igraci?

Practice ja nastao na 1.7 i 1.8 verziji i na toj bi trebalo i da ostane jer zamisli igras BUHC na 1.13 sa shildom bez f-roda ili jos zesce igras combofly…

Slazem se sa lemurom!!

Lemur, server je bio duze vreme 1.9 pvp i igraci su se navikli na to, to sto si gore pisao da se broj igraca prepolovio jeste istina ali nije zbog 1.9 pvp, (2017 kad sam poceo da igram aktivno je imalo 500 igraca na pocetak sezone i skywars je bio pun skoro uvek i da, bio je 1.9 pvp), igraci koji su tad igrali sad imaju po 20 god i ne igraju mc ili igraju na premium serverima, a trenutne godine (12-17 otp) koji bi igrali serb-craft ili igraju neke druge igrice (fortnite, warzone, pubg, apex, lol, singleplayer igrice itd.) ili igraju na premium serverima. Nece se zagrevati “par” nas, vec 30+ igraca koji ce igrati na turnirma, sad za sc rodj je bilo barem 4 turnira koji su bili 1.9 gde su dosta likovi izgubili jer nemaju gde da igraju speed 2 ili su se navikli na no speed (kitpvp), a samo 1 1.8 turnir, i to sam uso na pp pred turnir bilo je mozda 15 igraca max. I koliko se secam dobro practice je doso na serb posle izbacivanja 1.8 verzije. SP se vratio na 1.9 i sa njim 30 igraca dnevno…

Lemure zasto ga ne igras onda?
Dnevno ima 0 igraca i to ponekad udje neko ko je na ts d aprave party inace niko ne ide na lms itd…

Lemure prosli gr je brojao 600 igraca dnevno … vidim 1.8 .

Moze konacan odgovor moda ili da napravite glasanje??

Ahahah ne seri ja sad skonto da se ovde radi u vezi prektis pvpa

[quote=“Assist post=281184 userid=17278”]Moze konacan odgovor moda ili da napravite glasanje??

Pozdrav, trebalo bi uskoro da odlučimo da li se pp vraća na 1.13. Samo vi pišite o ovoj temi kako bi odluka bila lakša. Takođe svaki komentar koji nije vezan za temu će biti obrisan, a korisnik kažnjen!

[/quote]

Neka rade sta oce i onako su nesposobni i server im propada zbog njihovih genijalnih ideja i neka pvp bude onaj 1.16 posto su oni vrlo sposobni i za to.
Ovo je smesno sta radite …
Vredjo bih vas al obrisacr mi neko poruku

Samo ga vratite na 1.13 nema sta da se prica dosadni ste