Top 10 Serb craft pvpers

Dexa ja Serbu obavezno 150+ ms a ti sto ti je jednom bio veliki ping to ti krivo ja rage testaturu pre mesec i jos nisam menjao…

NOLE Nije hejt al onaj tvoj klip sa jitter clickom pomeranje tvoje ruke nigde veze sa pomeranjem kursora na ekranu…

Dpi je veliki brt tako da je to tesko za oceniti a jos mi je kamera sranje pa laguje snimak ruke uspori klip jer mozda kasni.
Ako postoji nacin da laziram ono onda nigde veze nebih se ja brukao i stvarao laznu sliku o sebi…
Ako ti smatras da sam varao tvoja stvar …Ono sto oni kreteni snimaju po 1k kliko u 10sec nzm ko im dade dozvolu da okace taj kilp.

Samo kazem no offense, chill nigga xDDDDDD :D:D:D

I ja sam skeptican dali se nesto ubugovalo s sajtom je nikada nisam presao prosek preko 17.3 a onda odjednom 19.8 pa onda 26.2 sto znaci napravim oko 70 klikova vise nego inace.

Ja msm da se na klipu cisto vidi da nemam autoclicker nego ili je greska sajta ili sam ja uradio cudo.
Was sto se tice kretanja misa ono je sve normalno koliko ja vidim jedino pri kraju je malko cudno jer ja kada koristim mis odizem ga od podloge…A i trebao je da se cam od fona rotira ule levo

Nolife
https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/6749/Screenshot_2016-06-09-02-32-27.png

NOLE ocemo jednom sg kit , nisam nikad igrao to sa tobom da vidim kakav si posto tu kazes da ti najbolje ide xD A pre sam i ja igrao samo sg , sad presao na gapple i pot pvp… Na gapple me je samo wasdas 1 put win , a na pot pvp nisam jos uvezban xd

D4rkRaCa dokazan f desc ahahhhahah xD

Paxeto i Roass (pravi) za sve nas ovdje nabrojane su Bogovi realno.

250905 Si siguran :slight_smile: Pitaj ga onda :slight_smile:

Kmeeee

CREEPER1BLOW plac plac :frowning:

[quote="qqq post=64022]Kmeeee

QPa ovo je pot pvp…

A ovaj sto ima ruzne zube ako ti brojevi oznacavaju datum rodjenja 25.9.2005 onda se vidi da si klinjo jer stari SC pvperi nmg da se porede s danjasnjim …

Inace sam mislio da si Perva…

Pa on i jeste Perva… Lol

Nole ja i jesam perv :smiley:

Omg…

Roas mislim ja da mozda i zna pvp bez haka… Ali paxeto ne…

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

zazabam varas se, zna paxeto i to veoma dobro, vrvtno bolje od roassa :smiley: Igrao sam sa njim 7-8 puta

Njega je kilao xizon xD :slight_smile:
Na 1.8 verziju on je pola kilao… naravno i on je imao it kao i roas,pex98,megas,dega i ostali…

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/6438/ScreenShot_20160616215603.png