zazabam za ono 4/10 sa macem si pogresio,ali za rod 9/10 tacno :D.
[quote=“Danijel55” post=63936]Evo moje liste…
- IceKing (Hehe)
- zokiruma
- Manic12
To su top 3 igrača…
Šalim se xD
Nešto ovak’o bih ja, sebe neću stavljat’ jer sam iznad proseka… - Paxeto
- Megas
- Roass
- Žažabam xD
- IskoGamerBiH
- Defekt001
- DrSchogi
- Raca (Ne znam ovaj sufiks xD)
- DeXa00 - Vjecni rival sa Racom xD
- Prti_Fo_Life
Napomena: Nisam brojao po veštini u PvP-u, već kako mi je “padalo” na pamet… xD
Ali nešto ovak’o bi izgledalo kada bih i po “jačini” brojao…
I zaboravio sam Kenny-a, al’ i on bi bio 1-2 po jačini…[
]Si zdrav.
NOLE veceras 2:0 na sc :D,inace ovaj Bajica je cist bot
Sutra nmg da verujem kakav kombo zapocnem i ne dovrism
Ma bre udarim te vise puta,i opet mi skidas vise zbog tvog cps :D,mislim da si izostavio Hatmakera i zungu
Zungu sam kill a hatmaker nikada se nisam pvp niti sam ga gledao.A to sto pola hitova gostuje niko nists ali ok…Nemogu da se uvek izvlacim na to nikada nista nije savrseno i moram se navici na to .
Ti sa tvojoj 15cps na mene sa 7-8 xD
NOLE Eo iskreno sad, ovako listu ne mozes da pravis. top 10 serb-craft pvpers, ne mozes da kazes da je neko bolji od drugog u pvpu, mozes da kazes da je bolji u, potpvpu, sgu, uhc-u, gappleu i tako to. Ova lista je malo besmislena nisam ja ljubomoran al’ tako je, Nek naprave turnir sa vise kitova pa sve lepo da vidimo…
Wasdas sjajno receno
Was ovo je samo moje misljenje.Ja ovaj Skypvp kit igram 2 nedelje .
Potpvp 3 mesec
Sg kit godinu i malo jace zato mi i sg najbolje ide.
Ma u pot pvp-u bih Wasdas bio najjaci…
Was rekao mi tvoj bato u kakvim uslovima igras ti si bog ja na laptopu se pvp nebih mogao da me pucas.
Fps verovatno nisi znao da ti ekran ima 30hz tako i da imas preko tog fps nebi ti ga prikazivalo.Render distance i ja kada igram rupu stavim 2…
.
Vidi zadnji klip.
Eh NOLE… To je problem, sto sa ovakvim uslovima igram ovako, da je malo bolje leelee… xD Pot pvp iskreno ne znam. top3 sam sigurno xD
Ja jedino gde bih bio mozda u top 3 je sg kit
Dexa video sam te na Losem lavu jeste da si me unistavao u BuildUHC ali sam te pojeo one 2/3 partije kada smo igrali SG.
Nole ma nmg ja tamo da igram,ping mi preko 150…Sutra koju sg-a na SC da odigramo.Vazi ?
.Secam se one 1 partije na sg-a kada si probao da snimis,ali sam te ja ubio
Jesi video da mi je testatura zalagovala i da nisam mogao ni da hitam , i isao samo unazad.
Pricam kada smo igrali na Bad Lavu(vrsta macke) kontas sad.
HAhaahhaahh koja ste vi braca hahaha