Znam samo da je Perverzija91 jako dobar borac,NOLE ja sam tebe kill na survival tako da pokri uši.
Veoma sam loš u pvp to priznajem,ali zato veoma dobro gradim xd
Ahgfahahgfghggffdfffgdssg omfg star covek jos laze mada boli me uvce mozda da si me pobrkao s nekim ali ok.
Oh my fuking god jesi ti normalan bre ti ne da ne znas da se pvpas nego ne znas ni da gradis eto da to kazem gledao sam ti plot na RolePlay par puta.Mada ti nisi neko ko ce da mi kaze da nzm da se pvpam iskreno tvoje misljenje moze samo da me nasmeje.
Da komedija bude jos vec ja u to vreme kada si ti igrao survival isao sam samo 1put u pvp i to ono protiv crospana ali sam se previse kurcio nisam nosio kapicu i ripao sam.Jos mi je ping bio 340ms.
zazabam ne razumem niti cu ikada razumeti likove koji pricaju on je to uradio tad, on je kidao na -5.0 verziju i sva ta sranja, pricamo o sadasnjosti…
XD
Naspamismo mi ovu temu…
Po meni nocxx se pvpa bolje od nekih na listi.
Iz ove teme bi moglo da se izvuce 5 novih sigurno…
nocxx rly ?Lik ide na mene ponese 3 armora,preko 10 encki…Ja 1 armor,2 encke i ubijem ga
Ko da je bitno ko je najbolji …
Napravite turnir pa spamajte kolko ocete jb
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Tako je zazice, skroz se slazem, mnogo spamate, i prepirete ko je najbolji u pvp, i otvarate bezpotrebne teme,top 5, top 10, skroz je nbt ko je najjaci, da se ja nesto pitam (a ne pitam se) ovu temu bi lock…
Ko te tera da gledaš temu, “mnogo spamamo”, lol…
klarax zaobidji temu ako ti se ne svidja, nekima nisu zabavne tvoje “ispovesti” sto pricas skoro svaki drugi dan i kaze li ti ko sta, ne…
Nocxx noob xD
Klarax ovo su muska posla. xD
A sta ce onda red u ovoj temi ako su muska posla xD
Pa mene nisi STAVIO Xd
JAXON88
Ja sam bolji od Bajice jebao sam mu kevu vise puta svaki put ispadnem kileras i jos trecinu sa liste sam mnogo puta win a nisam na listi.Zunga bi takodje trebalo da je na listi
+Ako malo bolje pogledas rod ume na Serbu da laguje a kad igram sa njim na nekom jacem serveru mnogo manje laguje i mnogo vise sam u stanju da uradim.
Ubijes ga 2 puta , bolji si od njega.Dobra logika. Sad na 1.10 moram da priznam laga , al pre gr ma ni da secne i to nije do servera vec je do tebe.Napravio si acc na forumu pre 3 dana , odma si se uzdigao do nebesa , spusti se malo na zemlju.
Neka naprave kakav turnir pa cemo vidjeti ko je najjaci
A ne vako u prazno pricate sto je neko nekoga dobio jednom i tu se digao do nebesa.
[quote=“Rossyair” post=65521]Neka naprave kakav turnir pa cemo vidjeti ko je najjaci
A ne vako u prazno pricate sto je neko nekoga dobio jednom i tu se digao do nebesa.[/quote]
Ocu revas sutra
Ma nmg sada nista igrat komp mi se sjebao nista od revansa.