Wasdas ja msm da jeste bolji Crazy od tebe a sto se Aanalexa tice od njega je bolji CROspano bukvalno je lik igrao pvp nikada kapicu nije nosio i msm da bi unistio Cro analexa kada bi isli 1v1.
Ovo cu morati da napravim za SG kit da vidite koliko ce ovih sto igraju pot pvp da otpane. ;p
Sto jest imam uzasan ping sto me zeza, ali nije me sprijecavalo da rektam ljude keke cak su me napadali 3,4,5…v1 i nisu mi mogli nista ( mislim na surv)
A Red pitanje za tebe:
Po kojim karakteristikama je tebi megas najbolji pvp-er?
NOLE, CROspana nagrdi RedShadow, Shadowa ja unistim, Aanlex me dobija, nikada se nisi pvp sa likom i ne znas… Ne kontam pravljenje teme kada nisi igrao 1v1 sa 5 ovih igraca, Crazy pitaj njega jel bolji od mene i jel’ me ikada dobio 1v1 Pa onda misli… Iskreno Teorija ti je 11/10, praksa 3/10… Nije hejt al’ je istina msm da ce se i ostali sloziti iskreno…
RedShadow sam ja jednom snimao jer lik udara s 5blokova kao iz sale a max je 4 i to kada blokhitas to onaj bug.Jedno vreme ga je taj bug izvlacio ali nesto mu on u zadnje vreme ne radi tj. kada si se ti pvp verovatno mu nije radilo .Ja sam ga jednu partiju na SERBU ostavio 0/20 i ono stao da ga ne kill i pocne on mene da udara i ja ono da mu vratim ne moze on dobije kb od udarca ali i dalje stoji na 0/20 eto msm da ti je bio i brat tu i mozes i sam da ga pitas sta je bilo ako se seca.
Imao sam kb1 na mac (igrali smo rupu)
Sto se tice Aanalexa gledao sam ga kako se pvpa.
CROspano igrao sam na warzone u vise navrata lik nije nosio kapicu itd a isli su 4vs1 mene bilo sramota da idem tako u pvp tako da sam izasao.
Crazy eto dogovorite se da idete 1v1 pvp i ako ga dobijes povlacim rec.
Ti Was primas mnogo vise hitova nego sto dajes nego blok hitas sto skoro niko ne radi na srw ,dobijas manje stete na amor i na healt…Svaka cast eto to je jedna od odlika koja te krasi…
Sto se tice mog pvp znanja Teoriski Danteh-a bi GG10 kada bih sve lepo primenio.
Prakticno nisam sav svoj evo 5 meseci znate i sami da sam napustao srw itd…nebihda otvaram stare rane …
Kupim nov net ali odma prelom kabal koji ide iz rutera tako da s pinga od 20ms dodjem na 150ms…
To sto je PvP settings na srw menjanj zbog speedera itd je dosta uticalo na moj pvp jer me vrace kada popijem speed a ja bez speed nzm da igram potpvp…
Onda testatura space mi ne radi tako da sam taj taster stavio na tab i svaki put kada sam u pocetku skako iskako mi list.
Msm nisam tolika budala posle 3h sam se setio da to iskljucim u controls.
Kada sam kupio novi stol za komp jer je onaj stari mali nekako imam cudan osjecaj kada drzim mis.
Poslednji i najvazniji razlog iscasio sam rame i nmg bas lepo da ga pomeram i mnogo me boli tako da ti to dosta odmaze…
Fps u prosloj verziji sam uvek imao lock 100fps nikad manje i nisam koristio optifine.Ove god koristim optifine i imam 70 fps dok u Singleplayer imam 170 do 250 kada pogledam u nebo 300.To me malo zeza…
I jos mi pvp u zivotu nije nista vazno pa da sada tryhardam .
…
.
Was dogovoricemo se jednom da idemo pvp opet jer ocu revans …
Praksa 3/10 pa koliko onda imaju drugi igraci jer ja vecinu partija 1v1 jer igram SG dobijam na razmisljanje…
Smart fns.
Frod for combo.
Bow for adventage.
Itd…
Jedini kada sam se ja ove godine trudio je bilo:
Ja protiv zaze
Rusija vs Jugo
Spartana vs Jugo (msm da tada nisam imao repair armor).
Nole opet ja i ti ali negde drugde na serbu mn neki put laga… a i onda upali oni divljaci onaj itsausten jedini poneo 1armor noob xD
Lik nzm kako mi je nick RedShadow udarao me je jednom tako nenormalno da nzm sta je to… kao kada megas koristi auru…, ali mislim da nije imao hak redshadow…
[quote=“zazabam” post=63897]Nole opet ja i ti ali negde drugde na serbu mn neki put laga… a i onda upali oni divljaci onaj itsausten jedini poneo 1armor noob xD
Lik nzm kako mi je nick RedShadow udarao me je jednom tako nenormalno da nzm sta je to… kao kada megas koristi auru…, ali mislim da nije imao hak redshadow…[/quote]
Zaza msm da jednio zna kako se pvpam kada su svi parametri uredu .
Neka on kaze s cime sam ga ubijo i kako sam mu skino healt od 6/20 do 0/20.
NOLE Ja primenjujem sve po malo al’ jedna stvar koju 80% igraca na ovom serveru ne konta je da:
Igram u 30 fpsa sa render2, particles off i svim mogucim najmanjim settingsima
Podloga mi je 10x10 udaram stalno od deo ormara kada se pvpam i nisanim veoma slabo
Mis mi gubi signal, veoma cesto i sve je cesce
Ctrl mi radi samo ako udarim u njega sto moze da me kosta jednog dobrog comboa koji moze i da odluci partiju, jer je to veoma bitno dugme u pvpu ako nemas toggle sprint mod
Frame drop dobijam posle svaka 3-4 hita
Ghostam ko nenormalan
Knockback na igracima mi kasni
Kada ispricam sve ovo naravno imbecili i retardi, tj deca usrana servera misle da je izvlacenje, jos igram na laptopu
Ja sam reko, da znate u kakvim uslovima igram molili biste se da ne dobijam bolji komp…
Sto se tice tb ako si sada na forumu napisi ako oces 1v1 jer mi je smor ubijam se od dosade pa da igramo malo.
[quote=“NOLE” post=63903][quote=“zazabam” post=63897]Nole opet ja i ti ali negde drugde na serbu mn neki put laga… a i onda upali oni divljaci onaj itsausten jedini poneo 1armor noob xD
Lik nzm kako mi je nick RedShadow udarao me je jednom tako nenormalno da nzm sta je to… kao kada megas koristi auru…, ali mislim da nije imao hak redshadow…[/quote]
Zaza msm da jednio zna kako se pvpam kada su svi parametri uredu .
Neka on kaze s cime sam ga ubijo i kako sam mu skino healt od 6/20 do 0/20.[/quote]
To bese u rupi ja zab za to sad se setio xD
Manic12
To su top 3 igrača…
Šalim se xD
Nešto ovak’o bih ja, sebe neću stavljat’ jer sam iznad proseka…
Paxeto
Megas
Roass
Žažabam xD
IskoGamerBiH
Defekt001
DrSchogi
Raca (Ne znam ovaj sufiks xD)
DeXa00 - Vjecni rival sa Racom xD
Prti_Fo_Life
Napomena: Nisam brojao po veštini u PvP-u, već kako mi je “padalo” na pamet… xD
Ali nešto ovak’o bi izgledalo kada bih i po “jačini” brojao…
I zaboravio sam Kenny-a, al’ i on bi bio 1-2 po jačini…