Ne sluzi sigurno za dramu kou si ti ovdje upravo napravio zbog ******* forum acca.
Toliko poludjela da si ufuram da sam netko i nesto u ******* igrici sigurno nisam. Zbog cega sam ja ovdje poludjela, druze? :d
VOLIM SVE <3 Volis li ti mene mmm? <3
Tsunade zao ce im biti
Ne razumevaj ovo kao uvredu xD
Meni nije bio cilj da nastane drama vec da administrator lepo odgovori…Tu su se umesali neki ljudi kao ti i nastala je drama.
Naucila si se pameti pa stavljas zvezdice ?
Moze
Pando cekaj zelim njen odgovor
Nutello smaras vise zeljnasi svadja i nista neznas tisi jedan obicni bot koi nema pametnija posle nego dase svadja po mc forumu
[quote=“Tsunade” post=144258]Meni nije bio cilj da nastane drama vec da administrator lepo odgovori…Tu su se umesali neki ljudi kao ti i nastala je drama.
Naucila si se pameti pa stavljas zvezdice ?[/quote]
Msm okej je to sto nisi htio dramu, ali si ju stvorio. Hajde da je neka bitna stvar, ali zbog forum acca… I ja sam se sad umijesala jer je tvoja izjava apsurdna. Mislim da govoris nekome da ima mali mozak i da koristi TVOJE izraze je jako smijesno i tragicno. I sto bi sad problem radio oko toga sto je on rekao da se locka tema, ako ti samo dramatiziras oko gluposti, a takodjer je i tema presla u spam kao sto je i on rekao. On nie nista netocno rekao, a ti njemu komentiras kako je glup. eloel
I, oh ne, i dalje sam glupa, ali MNOGO VOLIM ZVJEZDICE PA IH ZATO PISEMMM . -
P.S. Nisi mi rekao volis li me. ;(
A ti Tsunande oce bit smak sveta ako budes banan na forumu na 2 3 dana zar si toliko zeljan sto veceg ranka na forumu i kako ti nie mrsko da se uvlacis modovima u supak lepo sacekaj konkurs i prijavi se od uvlacenja u supak modovima nema nicega veruj mi
Volim te Nutelice <3 :whistle: :whistle:
( Pukne mi inace film i ne pazim sta govorim kada me neko iznervira, jedan od razloga zasto mi je nick Tsunade )
Videt cemo za konkurs xD
Ne zelim se prijaviti za moderatora lepo je meni da vas ovde sve nerviram.
Ne bih rekao
Hahahahahahahahahahaha
Mukica
Imas jos jednu prijavu.
http://www.serb-craft.com/forum/prijava-igraca/26450-prijava-igraca-samirs
Moze neko da locka temu?
Proticaj pravila dusice
Nemoj vise odgovarati na teme prijava igraca, Unban sekcija.
Mrzi me da pravim vise teme !
Pravi samo pravi al znaj dzabe pravis <33333333333
Kako vas nije smorilo -.-.