Svaku prijavu igraca koju sam ja napravio je pregledana, ne razumem sta hoces da kazes.
Recimo lik je napravio temu u kojoj je opsovao moderatora samo tako, dva moderatora su procitala i odgovorila na tu temu i nisu ga sankcionisala !
Nisi me shvatio.
Npr. ja prijavim tebe i neko udje u tu temu i napise nesto a mod kazni tebe a njega ne.
Bas zbog toga ja prijavljujem igrace, moderatori ne kaznjavaju ljude koji upadaju u takve teme gde ne sme da se komentarise…
Tebra nemam nista protiv tebe Tsunade ali me pomalo iritira kako glumis nekog detektiva i stalno spamujes po temama.
Moje misljenje je samo da si ti zeljan/na paznje vlasnika, i zato se trudis da ispadnes osoba koja sve prijavljuje, iako u vecini slucajeva treba da precuti.
Npr prijavljues nekoga jer upada u temu pre moderatora???
Gde je tu potreba za time, jer ta osoba sto je upala govorila nesto o tebi pa da prijavljujes?
.Malo mi se gade takve osobe, koje cinkare nekoga ko nema nikakve veze sa njima, gledaj svoja posla covece.
Mnogo se trudis da ispadnes dobrica u nadi da ces dobiti moderatora
Uglavnom osobe koje upadnu u moje prijave su ljudi koji brane zrtvu teme, to je jedan od razloga zasto prijavljujem takve stvari.
Imas mnoge nebulozne prijave koje te ne doticu, ja sam o ovome rekao svoje i mislim da je slika jasna.
Slika jedino govori da ljude prijavljujem zbog sitnica, tvoje misljenje je samo tvoje.Ja se nikome ne ulizujem kako vec vi to govorite, ili nesto slicno !
Ovo sto je TheDulix_ prijavio, ili je zeleo da mi smesti neku kaznu ili je pogresno shvatio.
Rec koja nije podvucena govori sve !
Zaista mi je dosta ove teme, mislim da je vreme da se ova tema zakljuca !
Tsunade idi svoja posla gledaj u Naruto.Btw dosadno je tamo a Boruto zeli da te vidi
A ti gledaj velike ljude kako jedu male i biju se. Ko zna za anime znace na sta mislim. xd
Boze sacuvaj
Aleksa ta ti je dobra haha
Ne gledam ja Tokyou Ghoul gledam Darker than Black barem pogledaj 1 epizodu zavoleces seriju!
Ovo je totalno nepotrebna tema zasto ne biste resili na serbu , ???, ja ovo zovem spam na forumu, lockajte temu,
Div7 ova tema je napravljena iz razloga sto ne smem odgovarati na kategoriju prijava igraca.TheDulix_ je napravio laznu prijavu, pokusao je da mi podmetne ban ili je drugacije shvatio zbog njegovih godina.Nije ovo obicna tema, inace je napravljena da bi moderatori videli da to sto je TheDulix_ prijavio nije bas tako.Ovo je reseno sa lovemaxi09 danas, ispostavilo se da je TheDulix_ pogresno protumacio ono sto sam napisao u prijavi.ODSKAKUCI od svake moje teme, koristis moje izraze jer tvoji mali mozak ne moze smisliti nesto sam.Ti si NIKO i NISTA da odredjujes sta ce da se zakljuca !
Decko si prso ti? Ti si netko i nesto? On koristi tvoje izraze? Aj sta druze, jesi ti izmislio te izraze da su tvoji? A jos da komentiras nekome da je nitko i nista, a ovo je minecraft forum… I mogao si bez problema da to prijavis na ts-u, umjesto da radis ovu dramu na forumu. Toliko bitan forum acc?
De maknite te anime gifove smucilo mi se
PoludelaNutella forum Serb-Craft forum sluzi za resavanje problema vezanih za serb-craft kao i za sve ostalo…
PoludelaNutella mozda bi trebalo da se zabrines, mozda si stvarno poludela :lol:
Inace znam koliko me volis
Lock temu…
Tsunade dosadio si lepo ti je rekao aleksa sta ti glumis nekog detektiva.Otkrio si forum juce i sad si napaljen 24/7 samo gledas ko krsi neko pravilo i reportas.Mitru si hejtao mapu i rekao “Mogu ovu napraviti za plafon 3 sata”. Znaci shut fuck up zabi glavu u zemlju i cuti veruj mi pametniji si kad cutis.Pricas TheDulix_ da je pokvaren nije on nego si ti i prestani vise da kenjas poplavices i to malo Srbije sto je ostalo.
Da l’ da se ja umesam u ovo Sun ahahah <3 ?
Ja stvarno znam koliko me vecina vas voli, znam svakog igraca koga sam nekada prijavio…Tebe sam valjda 2 puta zbog upada u temu, ali izdrzite samo jos 6 meseci, posle me nece biti najmanje godinu dana na serveru zato sto se selim u drugu drzavu.Moderator je ovo resio,da je TheDulix_ bio u pravu ja bi sada bio banovan.