➤ Ljetna sezona Survival-a je pred nama, a SC Tim uveliko radi kreće sa radovima za istu!
➤ Sada je pravo vrijeme da podijelite svoje prijedloge! Recite nam šta biste voljeli vidjeti na serveru, kao i što vam se možda nije svidjelo u dosadašnjem gameplayu. Naš tim već ima spremne planove, ali želimo čuti vaše ideje i sugestije kako bismo dodatno poboljšali igru. Sve povratne informacije i kritike su dobrodošle!
➤ Svoje prijedloge možete ostaviti u sljedećem formatu:
• Vaš Nick:
• Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:
• Vaše kritike:
➤ Pokušajte što realnije i detaljnije opisati svoje prijedloge i kritike. Trudit ćemo se da odgovorimo na većinu vaših prijedloga, pružimo vam detaljan feedback i otvoreno razgovaramo o svemu što predložite, u duhu konstruktivne diskusije.
➤ Komentarišite i tuđe prijedloge koje igrači ostave kako bismo na taj način mogli sklopiti šire mišljenje svih vas i uzeti neku sredinu.
• Vaš Nick :Xeratuhs
• Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: dodati ovu mapu za letnju sezonu za pvp https://youtu.be/9nLctVCdPlc?si=K0c8MhjfSVLDzbC4 i da bude veci taj deo de se sakce sa warpa da ne mogu da runaju igraci
• **Vaše kritike:**ova trenutna arena na warp pvp je pre mala tu de se skace , pa zato igraci se perlaju sa strane i pobegnu u cosak i dodju no armori i tako ga safe-aju , zato da povecate to ,
• Vaš Nick:konjina
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:**Hteo bih da uklonite komandu /team pvp,da kad stavim oneki savez/ally sa nekim timom da iako smo obadvoje u combatu da ne moze da se tucemo tjst tagamo nego da bude kao pre 4 sezone da kad udarimo timejta/saveznika u chatu pise this is player is your team,you dont atack your timeate.Bilo bi dobro dodati da svaki tim ima barem po 2 team homea ne samo 1.Produziti stajanje na capu na 6 min a ne 4,jer je malo glupo da dodju njih 10 i da mi se vrte oko capa kao oko one stvari ili dodati da samo 1 igrac u timu moze da capa 4 minuta na kothu.Promeniti koth crate po meni je malo glupo da vec 2 godine koth carte je isti.Dodali ste samo od 50-300 scp al to se i redje dobije.Na primer dodati na survivalu ceo p5 armor sto se tice od kotha ali da budu bas ali bas retke sanse da se dobiju npr 15% 1 p5 deo armore (Helmet ,Ceshplate,Legging,Boots)dodati u koth crate sharpness 6 mac bez ikakvog efekta,dodati neke iteme npr biken,eff 6 alate da dodate isto bi bilo dobro.
• **Vaše kritike:**Izbaciti ovu custom mapu po wildu stvarno smara a i malo je ruzno jer nemamo resursa za neke stvari bas zbog te mape kao sto su najvlasnije spawneri kad ih trazimo ili kopamo.Koth sword po imenom Scyte koji se nalazi u KoTH crate je ne moguce dobiti niti sam video da 1 igrac ga ima na survival serveru.Otvoreno je preko 500 koth ekeyva taj mac nismo dobili,malo povecajte sanse da se dobije a mozda ga cak i niste ubacili ali tek u crate onako stoji.
• Vaš Nick: LeFlooww
• Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: Prvo sto bih dodao jeste PvP u wild. Wild ce onda imate nesto vise svrhe sem da se grade baze itd… Takodje bih vratio /warp end iz sezone pirata 2023 ja mislim, nemojte dodavati onu kao custom uradjenu ako dodajete ta je ocaj. Takodje zanimljivo bi bilo da uradite ceo Survival podserver kao tu sezonu jer je survival tada imao najveci broj igraca od kako sam krenuo da igram… (Doslovno su slotovi bili prepuni ne mozes da udjes na njega)
dodati isto Premium KoTh na sruvival da bude u 20:00-20:30 i da crate bude fzn stek gep 100k- do 500k i da se izbrise sc poeni iz obicnog crate , da se ubaci u premium koth crate . i dodati neke jos dodatne p5 lege i boots , tako i sharp VII al da bude malo sanse da se dobija to
• Vaš Nick: Smoke
• Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: Sobzirom na to da igram i da držim jedan od timova koji su sve sezone igrali, neke čak i uzeli, hteo bih da predložim povratak End KoTH-a, da se konačno aktivira KoTH scyte posto cele ove sezone nije radio, da se balansira MCMMo i da ne može da se koristi na igrače već samo na Mobove, da se vrati 1.5x u Vote Crate kao ranije, da se može staviti više članova u timu to je deo sto se tiče pvpa, sto se tiče ekonomije da se konačno promeni cookie kao glavni dovod novaca, da se smanje cene tih kao cropova i da se povećaju cene mob dropova, vratiti IG spawnere jer je to bilo možda i najbolja stvar, staviti claim u netheru jer iskreno mislim da je to mnogo kvalitetna stvar, staviti cene Nether Bricka kao ranije ljudi su to kopali i pravile se dobre pare preko toga, da se Creeper Spawneri mogu dobijati samo preko KoTH topa i to samo prvo Meseto po mesecu, ali isto tako da se digne cena gunpowdera, kao sto rekoh cena cropova smanjiti osim Cactusa jer za Cactus farmu treba uložiti dosta više truda nego za bilo šta od navedenih farmi, simbolična cena za sve naravno, da se vratimo ranijem delu servera i Survivala koji je nekad postojao, da postoje trapovi kao ranije na jednom delu Wilda, mislim da bi bilo interesantnije, da se izbace neke preop stvari tipa Mace Windburstovi i Sekire koje skidaju po 4 srca Kritom, ukoliko se setim nečega dodaću još, ali mislim da sam pokrio 80% stvari.
• Vaše kritike: sto se tiče kritika, mcmmo upgrade na sekirama koje je koristio moj neprijateljski tim kao jedan vid Buga da se ukloni da može da se koristi na igračima već samo na mobovima, da se Demonic set popravi sto se tiče Hungera, i da se konačno vrati KoTH scypte koje je bio ranije korišćen, naravno da ostane s5 jer bi bio PreOp, sto se tiče KoTH seta mislim da nema potrebe menjati osim Speed 3 jer je preop.
Dodatak.
Nadam se da će staff tim pregledati ovo i usvojiti nešto, ovaj server delimično smo moj tim i ja doveli do ovog nivoa igranja kao sto je bilo ovih sezona, srdačan pozdrav.
Slažem se sa svim predlozima od ovog igrača ali samo mi se 1 ne sviđa.Vratiti staru end PvP mapu,zašto?
1.Tu mapu žele samo tvoj tim i još neki likovi koji su slabiji od ogise da kažemo.Zelite iz prostog razloga što se na tu mapu moglo runati sa elitre.Jer tebi kad se navikne perlas se uzmeš ely i runas,ne važi samo za tebe nego i za druge igrače.Sta fali ovim sadašnjim mapama što su do sad bile.Neki bagovi dal su bili ne.To trazis ti i tvoji slabi timejti.Kao vi ce budete jaki ako bude end i to
Nije bilo potrebe umešati se u ovo i pričati pojedinačno imena ko je slabiji i šta kako, das razlog zbog čega ti se ne svidja i to je to, niko od vaših igraca nije mogao da parira mojima dok niste krenuli danonocno da vežbate PvP ne samo na Serbu već i na drugim serverima jer vam se život svodi na osvajanje igrice, ja sam dao predloge staff timu i oni su tu da pregledaju da li im se svidja ili ne.
:Nick igraca darkreaper123
:Moj predlog je da se doda wild pvp na primer da se vrati resorsni svett gde moze da bide kao naormalan svet Ali da I’ma wild pvp na serveru survival
:Moja Kritika bilo bi jako Dobro da se doda to