[Survival] Predlozi za Sezonu Ljeto 2025

Nova sezona Survival servera je 30.08.2025.

Uskoro više informacija o novoj sezoni :slight_smile:

Vaš Nick:KillMeOrVanish tj ogisa silni
• **Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru: Dosta aktivniji staff ili samo ubaciti nekoga ko dosta igra i ko zna da igra ne 3 randoma sto imaju 16-18 godina koji su 3 puta usli na server i igrace pitali kako se server igra trebalo bi dosta vise evenata da bude 1.5x wand da ima u vote crate **

Vaše kritike:Kritike kompletno izbaciti mcmo apsolutno ga niko ne koristi bar koliko znam osim ljudi koji su to abjuzali za pvp zato kazem izbacite mcmo da budu fer bitke jer nije fora da se jedan lik racuna kao njih deset zato sto iz 5 krita sa sekirom pukne nekom armor
ili fixajte kompletan mcmo da ne radi kad je neko u combatu ili nesto napravite jer je ovo vise bolestina i da zabranite insidanje lp.

Vaš Nick:BrzoTrciBorx
Vaši prijedlozi, šta biste vi unaprijedili na ovom serveru:Promeniti pvp arenu, povecati je i dodati vise koth mesta (kao sto je na prisonu vise koth mesta, tako i ovde da bude npr 2/3 koth mesta na jednoj areni velikoj, i naravno BEZ ELITRE) PvP u wildu ali manji combat time od 30s smanjiti na 15s, i da u claimu bude iskljucen jer onda koja je poenta survivala ako neko afka a ovaj ga bije?. Povecati mapu, nmp klk je sad velika, ili ono dodati vise svetova za resurs tokom sezone ( I IZBACITI OVU CUSTOM MAPU I OVA DRVA I OVO STA JE OVO MOMCI) (u zavisnosti od igranosti, jer koja je poenta da ja i moj tim i tim protiv koga se mi takmicimo uzmemo sve na pocetku, i neko treci dodje i nema nista?)
ili potpuno izbaciti 1.5x sell wand ili dodati pored njega 2x booster od 5-10min u shopu, koj se naravno ne stacka sa 1.5x sell wandom jelte. Sell wand mozete i dodati kaopre u vote crate.
Ekonomija moze da se zasniva na farming a ne na spawnere jer je spawner p2w ako nemamo silk, nek bude economy na foru bambusa kao pre, ili sugar cane, ali sa onim hoeom kao sto je na nekim factions serverima vrv zna kamber, onaj upgradeable hoe koj skuplja direkt u inv suugar cane(izbalansirati to ako se doda da sugar cane ne bude opasan za sell ali da je u rangu sa najboljim sell itemom) Survival spawn da bude u drugom svetu, i dozvoliti end (bez klaima ali da moze da se ide u end, koji ce imati isti limit sveta kao overworld i nether). Izbaciti mace, mcmmo i te gluposti. Dodati custom enche (ukoliko ima da se doda manje njih, ili jednostavno dodati iteme poput trench pickaxe samo jace ono 5x5 7x7, ili trench axe trench shovel ili universal trench item koj rusi sve 3x3 i auto se menja u zavisnosti od bloka koj se treba kopati). Crateove SVE UNAPREDITI I PROMENITI POD HITNO. Vote Crate prvi, sta su ova drva i ovo sve, i ovi swordovi sv e to maknite iz cratea dodajte pare neke malo vise dodajte vise claim bloka jer to je potrebno a ne da dobijem 16 drveta koja u shopu kupim za 1k. Koth Crate eff6 da bude pik, s6 looting 4 da bude, bow da ima punch 3 i dodati RARE S6 SCYTHE. Dodati 1.5x u vote crate, promeniti diamond i hybrid od starta, i te armore koji su custom da se promene, legy crate brate dodajte 1.5x tu, izbaciti shulker i kb6 (debatable da se izbaci ili ostavi), i dodati silk jos 1 koj ima 10 use i 5 use kao na factions V2.0, i da spawner nema uopste svrhe u sell, da je drop bas malo (samim tim bi mozda i u vote crate dodao silk od 30 usea u 10 dana, ili 15 dana, 2/3 usea po danu i ima limit od 30 usea). IZBACI OVOG WARDENA LUPA MI U GLAVU DOK PISEM OVO.
Dodati dnevnog tradera na spawnu koji nudi neke iteme (common do rare) iz cratea za NOVAC na serveru, kao sto ne night market na prisonu, (i naravno da ne moze se kupi neki legy item poput 1.5x i to vec na foru da iz legy mozes kupit sve sem kb6 i silka. Ova sezona treba da vam bude test za zimu za neke stvari, jer ce se zima igrati pored prisona, ja cu je prvi i sad i tad igrati.
Vaše kritike:Nisam igrao ovu sezonu bas zato sto je SHIT ! i ne znam koje sve kritike da pisem tjt od mene LP!

O kojoj sekiri govorite vi ovde

Slazem se sa ovim igracem u potpunosti oko predloga jer bas ovakvi predlozi po nekoj strategiji bi podigli broj igraca i njihovu zadovoljnost na serveru.Dodati stvarno boster od 5 minuta jer je ovo veci srw i drugaciji od spra.Samo bih predlozio neku razliku oko S6 sto ovaj igrac kaze u koth crates.Ako dodate normalan S6 mac koji ne radi uz efekat koth seta(da radi isti poso kao i sa p4)to bi bilo odlicno.Ali nebi bilo dobro dodati s6 koji radi efekat s koth setom(jer to bi bilo jace od ove sekire sto oni spominju).Trech alate na sekiru ne treba dodavati mislim to je glup predlog takodje na pikeks ne treba dodavati 5x5 i 7x7

Mcmmo za PvP ne radi još od početka sezone, kada je nakon jednog updejta plugina refreshovao taj dio configa za pvp multiplier.
Još od početka sezone je najavljeno da je McMMo za sve sem PvP-a.

PvP arena kao i dogovoreno sa igračima će biti ova arena. https://youtu.be/9nLctVCdPlc?si=rA3HosH_RLEXBGpL

Anketu smo već otvorili za PvP u divljini i kao što smo napisali i tamo, pvp neće biti moguć u claimovima. Uzimajući u obzir čak novi claim sistem koji će najvjerovatnije da bude na serveru.

Sell wand je već u vote krejtu. Šta je onda tačan prijedlog ovdje što se tiče sell wanda.

Po trenutnom feedbacku ljudi pišu da je zasnovana upravo na farmama, pogotovo na kolačićima. Spawneri su manje više pasivna zarada koja kad se kasnije skupi donosi pasivne pare.

Mace je nerfovan još od početka sezone jer je pre op, postoji ali nije ista jačina kao original.
MCMMO služi za sve sem za PvP.

Custom enchanti su već na serveru. Kao i za McMMO isto može da se dobijaju samo User Friendly enchanti koji pripomažu samoj igri. PvP enchanti ne postoje.

Trench Pickaxe već postoji na serveru u vote crate i gotovo svi ga imaju.

Vote Crate je takav radi igrača koji multi accuju namjerno radi Vote ključeva, nije moguće pustiti samo dobre nagrade nažalost. U prvoj sezoni smo pustili da budu samo ključevi kroz Vote Crate, što su realno fenomenalne nagrade, ali neki su išli baš do krajnosti da bi nafarmovali ključeve.

Ostavi info o svim krejtovima kako ti vidiš najperfektniji krejt jedan, šta želiš još dodatno da vidiš pored trenutnih itema. Uzimajući u obzir isto tako da crate ne može uvijek da donosi sve dobro.

Pored toga će biti najvjerovatnije i spawneri, planirane su izmejene vote krejta :slight_smile:
Pogotovo uzimajući u obzir da će se timovi boriti isto tako za KoTH Top za kraj sezone u sljedećoj.

1.5x u vote crate već postoji. Šta bi volio da vidiš kao promjenu sa armorima?

Night Market je planiran da se ubaci na Survival sljedeće sezone i da napravimo eksperiment sa time gdje ćemo svake nedjelje puštati tokom cijelog dana kupovinu itema po određenim akcijama :slight_smile:

Zato bismo voljeli još feedbacka od vas kako bismo mogli da napravimo igru što ljepšom :slight_smile:
Malo si ovdje dodao neke prijedloge koji su već na serveru.

Sljedeća sezona će imati i drugačiji claim sistem i sistem claim blokova će biti van upotrebe.
Po trenutnom izgledu ankete ista priča i za PvP u divljini.
End je isto planiran da bude pušten za istraživanje.

Kamber making survival peak again

Cao, evo ti ovako moj neki opinion za crateove, napomenuo sam ja msm da ovu sez nisam igrao tako da ono ne znam puno stvari, ali vidim da crateovi nisu menjani (osim vote cratea).

Evo ovako sto se arene tice. Ova arena koju si ti poslao je top, samo je pitanje da li postoji nacin da se prosiri (u zavisnosti od igraca koji idu koth naravno) da ima vise od tog jednog kotha u toj areni? Jer onda je lako dodje nas 30 po 15 iz tima i uzme zlato i kog bog pomiluje uzece capp, nista lose ovoj areni top je, ali ako bude bila igranost veca sad, ili da se testira neka veca arena (moze kao i dodatak na ovu, ono copy pasteas kamenje napravis neku kucu ovo ono i dodas jos 1 koth pored na neku planinu npr).

Uhvaticu se za ove stvari za vote crate, (1.5x u vote crate već postoji, glup sam nisam procitao da je 1.5x ioprosti) generalno i ne treba da bude OP, da se ono dobija sve i svasta, ali i da ne bude da mogu drvo dobit xd, izbaci sve OP nagrade iz vote cratea sem 1.5x sell wanda, mozes i silk od 5-10 usea (da im je to limit a da nije unlimited). Ako imate plugin il nesto mozete probati dodati kao one pouche ali za scpoene da moze lupam OP biti od 10-50 scp i onaj los pouch za scp od 1-5 (ovo je cisto primer, ne mora scp mozes dodati taj pouch za pare/claim blokove) . Ingote, toolove, drva izbaci sve sem trench pika. Na njihovo mesto dodaj ono 16-32 xp boca? Mozda neki Rare trident, Netherite Template dodaj (ima ga u shopu za 8k sto ne i ovde kao uncommon/rare item) Mozes dodati i ench jabuke x2. Dodaj kao epic nagradu Beacon, dodaj harvester hoe-ove od 100 do 200 use-a posto je vote crate, da nije OP.

evo lik mi kaze da nema custom encha, bar ih i ja ne vidim u crateovima, mozes dodati custom ench crate kao na sfc pre ako ih sad nmema, ne vidim ih bas nigde.

Evo ti da presaltam na Night Market dok udjem i overim legy i ostale crateove. Dodaj da se moze kupovat sa parama a ne sa scpoenima kao sto sam naveo, naravno izbalansirati da se ne moze kupit lupam silk iz legya za 100k, a isto i pored toga mozes dodati i sell u njemu u tom traderu i samim tim ne mora biti “Night Market” Vec mozes iskoristiti termin iz minecrafta wandering trader, i da dodje ono random doba dana i da traji 2/3h i da se u njemu moze kupit/sellat neki item po malo vecoj ceni npr ako je blaze rod 2 da kod njega bude 2.3/2.6 po steku je to mala razlika, i mozes dodati da jednom nedeljno bude OP wandering trader, da se kod njega moze kupit neki op item SAMO 1! za velike novce, odradi sta mislis da je najbolje samo nemoj kopirati night market sa prisona za scp MOLIM TE!.

Prvo cu custom armore pa cu leguy crate i te ostale, evo ti traveller je speed 3 leather (tako mi kazu igraci), promeni totalno koncept traveller armora, mozes staviti da je speed 5 diamond, ali da ima weakness 2/3 d ase ne koristi u pvp-u. Demonic set ostavi, isti je UVEK i od sfc-a mozes mu mozda dodati unb 4 na chestplate i da ima strength 1 ali to je optional ono, nema razlike, mozes mu i ime changeati u Dragonbane. Dodaj neki novi custom set, npr Shadow Set, Iron protection 4 unbreaking 4 armor, sa crnim trimom, dobijas efekat night visiona, speed 2 + haste 1, da je RARE SET u vote crate, pomogao bi sa miningom. Sad ne znam da li ti custom setovi rade pod ono weatherom ili visinom. Mozes dodati i jedan u Donator crate cisto da se i tu moze armor dobiti nazovi ga Trade set, da je leather armor sa efektom hero of the village 1/2 sto bas u donator? da je tesko dobiti ga. Eh sad ako se custom armor set moze menjati pod weatherom / pozicijom gde se nalazimo ima tu mnogo ideja poput miner seta, da kad si u -10 i nizoj visini imas haste, da ako je noc imas assasin set npr strength 2 slowness 2 itd itd.

Evo da krenem sad Legy Crate. Izbaci sve spawnere koji postoje u minecraft svetu (Blaze, Skeleton mozes ostaviti kao one basic spawnere) Creeper i Breeze da su EPIC rarity i povecaj cenu da breeze rod bude gao gunpowder il cak i vise, izbalansiraj umes ti to. Izbaci Legy Diamond x2 koji se dobijaju i ostavi samo x1 i x4 sto je tu ili x4 izbaci ostavi x2, nepotrebno prenatrpano 3 vrste istog keya. Sell wand od 200 pomeri u neki drugi key, a ovde dodaj jedan od 1000 use-a 1.5X da je isti rarity kao shulker kojeg ces izbaciti i staviti u Diamond crate. Pare blago i claim blokove ostavi, samo claim blokove malcice smanji jer je svet mali (koliko znam nije veci od 15kx15k. Izbaciti 32x Zlatnih jabuka i umesto njih mozes dodati Legendary Pickaxe (Eff5 UNB 5/4 fortune 3-4 u zavisnosti od rarity-a i dal je diamond / netherite naravno) . Hopper x5 mozes povecati na x8, i mozes im povecati rarity ako to uradis. Umesto tih izbacenih spawnera dodaj neke ono malo slabije iteme da izbalansiras crate,(npr mozes 16x netherite bloka/diamond bloka/gold bloka, mozda neki harvester hoe od 300 use-a) ne umem ja da smislim te iteme koji su korisni a u isto vreme i ne toliko.

Diamond Crate - Izbaci fly komandu od 30 minuta. Ako izbacis sell wand od 200 iz legy, stavi ga ovde a ovaj od 200 zameni za 300, da ima 100 i 300. Rank vaucere necu pominjati, ne secam se dal ih je iko dobio. Spawnere ovde ne diraj ako izbacis iz legy-a, jer bi onda igraci imali jedno mesto za spawnere koji su hostile tipa, a drugo mesto za hranu i to, Dodaj kao epic nagradu Beacon. Mozes i neki harvester hoe od 200 usea dodati, kolko tolko da ima f2p nacin za harvester hoe. Generalno diamond crate je ok, nista tolko jako al nije ni “lose”

MOLIM TE OVOG WARDENA ZAMENI SA IRON GOLEMOM MOLIM TE

To je neko moje misljenje, molio bih igrace koji su igrali ovu sezonu da dodaju sta misle da treba u kojem crate-u. Nisam ovu sezonu igrao i ne znam sta se najvise dobija iz kog cratea, sta fali itd, ali po mom nekom misljenu ovo je OK, i nije toliko OP koliko izgleda ako se izbalansira kao sto sam naveo (glup sam za te low quality good use iteme)

potpuno se slazem sa borikom i mozda sanse za ranko voucher da se povecaju jer u 4 sezone niko nije dobio bar kolko znam a igram skoro svaku

Tema za zimu će uskoro biti otvorena kako bismo što prije unaprijed skupili informacije za tu sezonu. Na zimu ćemo napraviti i PvE dio Survivala i proširiti gameplay, još dodatno.

Nova sezona je sada otvorena, a uskoro se vidimo i na zimu.

kamberu ako citas ovo vrni nam stari claim sistem molim te