Survival podserver - GR LETO 2023

E Sad, toliko nas je cekalo ovaj global restart radi survival-a. Mislili smo da ce ovaj global doneti nesto bolje, kao i svake sezone sto je survival bio sve bolji i bolji, ocekivali smo neke novine ali ovo je preterano, previse modifikacije dodato, previse stvari izmenjeno, nismo tako nesto ocekivali, ocekivali smo da se pojednostavi server kao i svaki put sto je bio, da svi mogu normalno da razumeju i da igraju bez nekog mudrovanja i razmisljanja, sad cim se udje na server zbunis se koliko stvari je dodato i izmenjeno, udjes na survival ne znas gde da gledas, ne znas kako da izadjes sa spawna, spawn isto mapa ocaj, scoreboard sa strane prenatrpan, crates prenabudzeni (bespotrebno) , izbacene fakcije jedan veliki minus, McMMO bespotreban skroz, nije ni cudo sto je na openu bilo 20 igraca i sto ih i sad ima toliko,a i tu smo samo mi koji smo tu svake sezone, mislim da bih se slozili svi sa mnom da zatvorite survival i odradite gr lepo kako dolikuje bez tih pretrpanih konfiguracija i modifikacija nego kao prosle sezone samo nesto malko da se izmeni a po meni i ne mora al ajde kao nova sezona pa da nesto bude izmenjeno, stvarno me razocarala ova sezona, a vidite i po igracima da nije neko zadovoljstvo prisutno. Toliko od mene :slight_smile:

5 Likes

slazem se sa ovim igracom cekali smo svi gr radi survivala a ovo… ovo je preterivanje igram dugo vas server i nikad niste ovoliko komplikovali skroz se slazem sa ovim igracom.Dovidjenja…

1 Like

Ja se takodje slazem sa njim survival nije isti kao pre.I textura mi loada stalno kad udjem na neki poderver

1 Like

Slazem se sa deckom. Sinoc sam usao za 2h sam nasao vise bugova(gamebreaking) negk sto sam prosle cele sezone. Dajte molim vas da udjem u sezonu da ne moram da vam trazim bugove da ih neko ne abusea. Odradite lepo sezonu, ovo je sa moje strane okej. Spawn je malo pretrpan , texture pack se loada 50x puta i to nervira kad odes na hub 3h se loada i isto kad sa huba ides… Stvarno ako hocdte igrace na survival / prison its ursdite pametno nesto. Prison 50 igraca ssr 20 global 120… Najgori pocetak sezone ikada. Svaka cast.

1 Like

kidaro masna u februaru ove godine si prvi put usao, sve ti lazljivo usvojeno

1 Like

Slazem se da je veliki minus sto su izbacene Fakcije ali su rekli da su izbacene posto ovo vise nije Factions nego Survival i da su se neki igraci zbunili posto nisu znali dal je Factions ili Survival (iskreno ne poznajem nijednog igraca koji se zbunio na kojem je podserveru al aj) .

  • Takodje TexturePack load-a se 100 puta kad izlazis i ulazis na drugi server prodje mi zelja sa Minecraftom dok se ucita ajde razumem 2-3 se ucita i ne treba vise ali ovo je stalno.

  • i jos Survival se gasi na svakih par minuta / sati kako god sad kad treba da se igra oko 12:00 da se uziva on je ugasen

1 Like

slazem se sa tobom skroz oko sezone cekao sam je samo zbog survivala mogu reci da je okej survival ali ima u crates ima neke glupe stvari koje se lako dobijaju team kao timovi mi je lose jer nema vise fakcija koje su mnogo bolje od toga i kao sto je gveklom reko da se gasi server to je istina i to mi smeta mnogo nekad me vrati na mesto gde sam bio i umro poravite to .

1 Like

Ne znam kakvo je stanje na survival ali znam da se randomi previse mesaju i dobacuju, odavde samo Gveklom borika i pacheli imaju pravo glasa… Ostasli u cosak!

1 Like

Moram se takodje složiti, razumljivo je da u pocetku ima bagova, game crash i mnogo toga. Meni se licno ne dopadaju nagrade i novi koncept " fakcija "…takodje ume da se desi da drasticno padne fps za cak 50% u nekim momentima. Sve je lepo Ognjen objasnio.

1 Like

Slazem se,previse stvari dodato i sve izmenjeno…Nema pvp u wildu i imaju neki pvp protectovi koji ne znam cemu sluze i kako da ih maknem?Sezona mi se uopste ne svidja(pričam o survivalu) i predlazem da ga zatvorite i promenite(vratite stare warpove za pvp itd…) i da maknete taj texture pack bez kojega ne mozemo igrati jer je bas glupo…Pozdrav

1 Like

Gledajte.
Razumem pocetak je, razumem ds puca server sve razumem… Brate ako ja moram da igram igricu i da SVAKIH 2 MINUTA naidjem na bug koji moze da lagano se iskoristi i ne primeti uopste onda ne znam. Survival je od 17h juce do sada 14h minimalac 5h ugasen. Nerealno lose odradjeni furniture i cosmetics kosmetiku moramo da stavljamo umesto armora? o teksturi ne vredi sa se prica loada se po 30 minuta kad odemo na hub na survival prison… Sezona ujebana vidi se i broj igraca koliko sts oterali. GG

2 Likes

10 sec se ucitava rp a ne pola sata

Slazem se sa igracem.100 god dok se loada texura i server je malo pretrpan

Upravo radimo na rešavanju problema sledećih problema koje smo videli u ovoj temi:

  • Texture pack se učitava pri promeni servera svaki put
  • Pucanje servera

Dajte taksativno šta je još problem, pošto ja nisam uspeo da izvučem više problema od ova dva čitajući temu i vaše odgovore.

Izbacite resource pack.

Šta je problem sa Resource packom?

  1. Texture Pack
  2. Pucanje servera
  3. Spawn mapa losa bas mala a natrpano sve tu na spawn (al ajde to manje vise al ono nekako bas izgleda kao da nije ulozen nikakav trud za to)
  4. Claimanje teritorije, bas velika glupost sto je to uvedeno.
  5. Zato sto je izbacen Factions plugin, i dodati ovi timovi. totalna glupost, Factions bolji 10 puta
  6. McMMO isto, bas je nekako bezveze msm sta ce nam to iskreno bolje je bilo bez toga al ajde i to manje vise.
  7. Sve sto hocemo je da igra bude pojednostavljena, bez nekog preterivanja kao i prosle sezone sto je bilo, ocekivao sam da ce biti sve isto sto se tice da kazemo plugina i tih stvari samo da ce biti nova spawn i wild mapa i da ce biti neke male promene oko rankova i crates-a i ajde mozda dodato jos par sitnih detalja al ovo je sve toliko bespotrebno da samo dovodi do buggova i ne uzitku tokom igre al ajde.

Previse Bugova, NEREALNO PUNO BUGOVA. Team plugin je go k0rac claimanje ajde manje vise ali f plugin je bolji mnogo je bolji. Petovi su nesto najsmesnije sto je dodano i samo memoriju zauzimaju. Kozmetika go k0rac isto, mora umesto armora uzima.memoriju takodje. Ekonomija ista kao prosle? Mogli ste ekonomiju malo da promenite, kitove? 0 promena a najavljeno previse

Prebacio sam ti u brojeve da bih mogao da referišem na svaki.

  1. Već radimo na tome, trebalo bi da bude rešeno u toku dana
  2. Isto kao 1
  3. Mislim da je stvar ukusa, jel imaš neki predlog kako možemo da drugačije rasporedimo a da ne bude prenatrpano i da ne povećavamo mapu.
  4. Zato što nema power i ne može da im se upadne u teritoriju ili neki drugi razlog?
  5. Zašto je bolji Factions plugin od ovog za timove?
  6. Misliš da je nepotrebno skroz zbog čega?
  7. Kapiram da su očekivanja možda drugačija, ali hajde da vidimo da li nešto što je novo može da bude zanimljivije, jer se ljudi u timu više ne lože na te sitnice izmene. Što se tiče bagova, to se slažem da kvari igru, ali kao što smo pre globala bili tu da radimo i smišljamo novu sezonu, tako je tim i sada tu da sve te greške ispravlja, samo moramo da ih imamo objašnjene i napisane.

Ekonomija je trebala da bude promenjena itekako ali kasno je sad radicu isto sve kao prosle sezone cookies kaktus blejz itd