E pa ovako, kao osoba koja je dosta godina provela na serbu ja mislim da imam kredibilitet da komentarisem ovo :
Razumem zaljenje ljudi sto se tice Texture, nemaju svi dobar pc i nekima to bas stvara problem i remeti igru… Mislim da je to bezpotrebno ali vi znate bolje od mene sta planirate.
Pucanje servera je stalan problem, od kada znam za server nikad nije radio clean duze od pola meseca… To ne znam kako fixaju ali znaju da rese problem brzo i efikasno…
Ne znam oko spawna jer ne igram survival to cu prepustiti vama…
To se slazem, ne znam sta je ikome smetao factions plugin ali opet ko sam ja da im se mesam u posao…
Usao sam danas na 5minuta i bas sam rekao kako je team plugin krsina bas ne valja nicemu i najbolje bi bilo da se izbaci i vrati stari fac plugin…
Preskocio bih ovo
Realno bas ste ga zakomplikovali ovom sezonom, najgora promena koju ste dodali je da nema pvp u wild… Pa sta ja tu da radim? Jel igram vanillu ili survival ako igram survival ja mislim da treba da raidam igrace i da se udaramo…
Ja mislim da bi najbolje bilo da vi survival ostavite sad kako je tako je, jer od kad znam za server nikad se promene nisu desavale u toku sezone, mislim da treba samo sledece sezone da vratite jednu sezonu nazad jer je prosla sezona bila i vise nego perfetkna… Sto se tice factionsa ima nas koji bi voleli da se factions vrati najvise radi nostalgije ali shvatam da ne bi bilo igraca i da bi brzo dosadilo…
Neke nove stvari će dobiti kroz par dana Tutorijale jer su apsultno potrebne. Bilo je u planu da bude prije početka sezone, ali nikako se nije moglo stići.
Razumljivo je da su neke stvari nejasne jer duže vrijeme niste dobili neke veće promjene tu i jednostavno navika rade svoje.
➤ Fakcije
Fakcije su se masovno tražile da se izbace jer daje utisak Factions servera, i iz tog razloga je Fac jedino i izbačen. Ali ajde da gledamo na trenutno jer sad nikako nije moguće vraćati, znači Teams i Claim sistem su sada odvojeni.
Poenta Claimova je sama po sebi da imate svi svoje baze i da možete da djelite sa prijateljima bez ikakvih problema
Poenta timova je da možete da okupite tim i da se PvP-ate za KoTH jedni između drugih
Tako da molim Vas ukoliko imate neki problem što se tiče istog pišite i vrlo rado ćemo vidjeti ako je moguće da se rješi da ga odma ubacimo.
Claim sistem će se detaljno pojasiti u Tutorijalu.
➤ PVP
Čujemo Vas za PvP, i PvP je dozvoljen samo u PvP svijetu. I evo jedan potencijalni prijedlog, a PvP nažalost nikako ne možemo sad da dozvolimo.
Možemo ovako:
Igrači mogu da se PvP-aju samo van claim-a (Ukoliko ste u combatu i uđete u claim trebali bi da možete da se PvP-ate - Ovo za PvP unutar claim-a treba da se testira jer nisam siguran dal se PvP plugin integriše ovdje)
Opcija B ali ne bi bila uskoro - planirano je ubacivanje još jednog svijeta za preživljavanje, e sad možemo u ovom svijetu da vidimo da dozvolimo ukupni svijet
Znači Plan A za početak, pa plan B za kasnije.
➤ Crashovanje
Nažalost crashovanje nije moguće da se predvidi, jer ti problemi se dešavaju na veći broj igrača dok se igra na serveru. Trebalo bi da smo otklonili sad problem koji je bio globalno na svim serverima, ali nažalost na Survivalu se osjetio jer su igrači imali Divljina svijet
➤ Offtopic za survival
Rješen problem što se tiče učivanja tekstura na svim serverima
Uzet ćemo da što prije izbacimo tutorijale kao i da Vam pomognemo na serveru što više i da boostujemo igru. Nažalost najveći problem ovdje je previše promjena a nedostatak tutorijala (dolazak u nepoznatu teritoriju) i crashovanje servera koji je jednostavno spustio broj igrača jer se aktivno nije moglo igrat i mi to razumjemo.
Vjerujemo da će Vam biti potrebno par dana čisto da Vam se slegnu promjene na serveru i da se naviknete na njih i opet kažem to je razumljivo jednostavno svi smo takvi
Fixa dulix jedsn bag vec 8h i nijako da mi fixa /coupon dan mu poljubim. Inace nzm dal ti znaci ili dal vidite ali imam nekoliko error message skrinanih kada nas kika sa ssr na hub pa ako ti sto znaci ti kazi, no ajd na temu da se vratim. Evo sad gledam, voteparty = igraci iako nmgu da pokupe keyeve. Ne znam zasto je voteparty na 500, treba se smanjiti na 400/350 za sada zato sto nema igraca dovoljno da bude na 2/3 dana. Trebate malo povecati cene u sell shopu npr sugar cane da bude 3 cookies 7.2 magma cream 8 itd. Kapiram ja da je pocetak i da ima prostora za izmene i sve alj nije uredu da nalecem na bugove svaka 2 minuta jesi ti se potrudio malo ili sta xd?
Poz od najjaceg igraca na mahali
Poz kamberu, zasto ne dodas Bambuse u sell shop? da kostaju 3/4$ zato sto realno je smor fsrmati cane, wheat i afkati u blaze. Mislim da se moze napraviti lepe farmice sa bambusom…