Ajde bre sta vam je ja sam ovde top 1 ubio sam Kenny-a,Wasdasa,NOLE-ta,Dexu u snu a jel jos neko to uradio ?
Zar neko nije pricao da je keni imao wurst kada je isao s njim 1v1 .
Cak je i nekog lika kick iz f kada je kill kenija.
Trebao si da ubacis Akija ako vec pravis ovaku listu…
Danijel vrvtno drugi nick
Meni je Zoki najjaci i Guster jer ima odlicne reflexe kao svaki gmizavac.
Take it easy its a joke.
Cmun m8 1v1 me irl brah
Vas nekoliko bih stavio jedino kada bi’ pravio listu 10 najvećih pohlepljivaca da budu prvi…
[quote=“Isko” post=64595]Hmm kad si me zvao zazo.
Al nebitno i sam vidis da mc slabo igram.
Dogovorit cemo se nekad xd :p[/quote]
Se secas sta sam ti pricao prvu verziju 1.8 da je moja zivotna zelja da se pvp s tobom ili si zab …?
[quote=“zazabam” post=64641][quote=“Isko” post=64595]Hmm kad si me zvao zazo.
Se secas sta sam ti pricao prvu verziju 1.8 da je moja zivotna zelja da se pvp s tobom ili si zab …?[/quote]
Hah cuj zivotna zelja ko da sam ja Danteh xD
Ma ja ne znam sta je juce bilo da se sjecam sta mi je neko pisao na prvoj verziji 1.8 xD
[quote=“Isko” post=64650][quote=“zazabam” post=64641][quote=“Isko” post=64595]Hmm kad si me zvao zazo.
Se secas sta sam ti pricao prvu verziju 1.8 da je moja zivotna zelja da se pvp s tobom ili si zab …?[/quote]
Hah cuj zivotna zelja ko da sam ja Danteh xD
Ma ja ne znam sta je juce bilo da se sjecam sta mi je neko pisao na prvoj verziji 1.8 xD :P[/quote]
I na drugu xD
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Bas me zanima ko ce biti najjaci na 1.9 verziji
Ja necu sigurno Jer necu igrati
Ja jedino sto u okusiti je sb, sw … svaka sezona sve gora i gora…
1.9 ja ne igram pvp jos stavr 1v1 srw na 1.9 onda me jebite ako cu na taj srw uci…
Ma 1.9 je meni predobar!
Svi imaju svoje misljenje…
DeXa00
Slazem se sa tobom.
Zaboravite spam klik, neće više biti vraćen…
Danijele mozda i hoce u nekoj od narednih verzija
Ako budu pametni,stavit ce ,1.10 verziju,reseno mnogo bagova,PvP je mnogo fixan,mnogo je bolji,tako da zbog pvp-a bolje da stave 1.10 verziju,inace za te najjace igrace,na listi ne treba bit Megas,ROASS,Defekt nzm kakav je,Dexa i Raca mogu u top 5,Kenny-a izbacit jer je nekada harao vise ne tko zna kakav je sad u pvp,dodat wasdasa,crazy-a,nole je isto solidan,nzm imal jos neko…
Moze li mi netko napraviti baner za YT
Ehhh da su oni najbolji mozda za vas sto ste dosli na 1.8…Za kenny-ja stoji ali…