Haha, ne verujem koliko su ljudi pohlepni da budu najjači…
Shvatite ovo je realna lista, Loveminex, da znam toga čitera jak je, ali nije kao Megas…
Inače 'ajde vi recite da li ste jači od 1 pomenutog, po čemu i gde biste vi po sebi trebali biti na kom mestu…
CREEPER1BLOW ako vidis temu aj poslacuti poruku u private kada da radimo sw 1vs1 da vidimo ko je bolji. P.S ako dobijem bow nadeljao si
Dusan213 je jako dobar u pvp, samo sto on vec duze vrijeme ne igra na srw.
Wasdas ja i ti smo se samo jednom pvp koliko znam na skypvp posle gr-a i tad si me dobio.
Dogovorit cemo se nekada da se pvp negdje
Isko 1 savet za tebe!
Nikada ne idi sa Wasdasom 1v1 pot pvp,nemas nikakve sanse !!
Fale ovde CrazyMunjevit,NOLE,Wasdas i jos neki likovi,ali pola ovih likova koje si naveo sam pobedjivao
Da si stavio mene pucao bih od smeha.
[Ja na listi top 10 pvp-era LoL]
IceKing iskreno nisam pohlepan al’ mislim da bi ova tema trebala da se pravi nakon pvpa sa puno jakih igraca i iskustva… Na serveru ne igras aktivno eo vec duze vreme, ako su neki nekada bili jaki ne treba da znaci da sada nisu, ja sam od pre 2 meseca od lika kojeg je ubijalo 80% srwa spao na 2% … Nisam pohlepan samo govorim realno, ne gledajte proslost, ubijali ste me pre 4-5 meseci i bolji ste, dodji sad lepo da proverimo…
DeXa ahahaha ne mora da znaci Al’ vecinom je tako ahahahahaha :3
ajmo opet xX poslw gr
[quote=“Isko” post=64572]Dusan213 je jako dobar u pvp, samo sto on vec duze vrijeme ne igra na srw.
Wasdas ja i ti smo se samo jednom pvp koliko znam na skypvp posle gr-a i tad si me dobio.
Dogovorit cemo se nekada da se pvp negdje ;)[/quote]
Samnom neces vec te 3 sezone zovem i niss xD
[quote=“Danijel55” post=64559]Jbg…
Inače izostavio sam dosta jake PvP-ere, kao što je Hack, on je baš, baš jak… ;)[/quote]
izadji na crtu meni xD
Evo , Wasdas je najjaci u pot pvp-u , crazymunjeviti , ja xd , kaboom , nole (nije previse dobar u praksi al’ zato teorija vrh)…Znam da ima jos 1209817301273 koji su isto dobri nego mrzi me sad da pisem u 7h xd , ovo je neka moja tabelica… Npr… postoji jos dobrih pvpera koje ja nisam video a svi ih hvale… Aanlex…
A i svakako bataljujem pot pvp , sky pvp i ta sranja… Sad tryhardujem UHC i Gapple ( nepobedjen u gapplu xd )
Hmm kad si me zvao zazo.
Al nebitno i sam vidis da mc slabo igram.
Dogovorit cemo se nekad xd
Wasdase, igram ja i to duže i mnogo češće od tebe…
Barem zna Dušan Jelenković…
[quote=“Danijel55” post=64599]Wasdase, igram ja i to duže i mnogo češće od tebe…
Barem zna Dušan Jelenković…[/quote]
Mozda te on ne vija.
Pa kad’ i ne zna ono što ti znaš, al’ nemoj da mu kažeš… xd
Necu. :side:
Raco jeste ikada gledali koliki je meni ping na serbu…180-230 u najboljem slucaju 130ms.
A da stvari budu jos ne logicnije npr na Losem lavu je 40ms.
Necu da se sad zalim na ping ali brt pogledajte da meni svaki drugi hit gostuje…Fishing rod koji korisitim kada stignem na serbru i ne gledam jer mi zalaguje uvek.
Na skypvp su me 2/3 puta ubili kada sam upload klip pa odem da se glupiram i samo zakuca fps i ja umrem i jednom kada su me jurili pola sata 15 klinja i na kraju mi samo ostao chesplate.
Je li top 10 najboljih Pvp-era ili top 10 najveci hakera (uglavnom).
A po meni ja sam 1. u pvp