[b]Ovako, ovo sam vidio od Nole-ta pa sam odlučio i ja da napravim neku moju listu…
Pa da počnem…
KennyZZ - Barem na 1.8 prvoj verziji kada se vratio, kidao je sve, toga se sećam, poslije ga nisam ni vidio u PvP-u, ali ipak za mene je na prvom mestu…
Paxeto - Nisam ga volio, naročito kada me ubio sa mojom sekirom s127, ali jedini lik koji je njega tada uspio ubiti je Šuplekt i tada mu je uzeo s127 sekiru (govorim o 1.8 verziji), jako je dobar i ove verzije bio, inače sada mi je dobar prijatelj.
Megas - Čitas, jednostavno je jak, uvek nađe način da čituje, ali je bez istoga jako, jako jak…
ROASS - Ne znam šta reć’, stvarno jak u PvP-u, uvek ulazi u borbu (za razliku od mene koji sam zalepljen za safe zonu).
Dusan213 - Nikada ga nisam (skoro :p) mogao kill-at’…
IskoGamerBiH - Nemam reči, baš jak lik…
Defekt - Bože, 'em što dobro gradi, 'em se dobro PvP-a…
CREEPER1BLOW - SkyWars master, al’ se i dalje sećam kad’ smo se on, klarax i ja PvP-ali, oboje sam ih kill (en… :P).
RaCa1234 - Stavio sam ga ispred DeXe, zato što ovom više pomažu timeri…
DeXa00 - Dibar je, al’ nije k’o ja. xD [/b]
Eto ovo je neka moja lista, napišite i vi vaša mišljenja…
Inače, ima tu još jakih PvP-era, kao zazabam, drnubi, ovaj Schogi… xd
Danijel ako ti nesto znaci slobodno mogu da kazem da sebe smatram boljim u pot pvpu od svih likova na koje sam mislio, takodje iste te likove nisam ubio 1-2 puta, niti 4-5, vec vise…
Ne, mislio sam, uzeću neki banalan primer…
Ovako npr. KennyZZ je ubio, zazabam-a, Isku, Suplekta i mene…
A ti si ubio mene, ali su te zazabam, Suplekt i Isko ubili…
I ovako znači…
Kenny je ubio 4 jaka igrača, ali si ti njega ubio…
Ali tebe su ubila 3 igrača., a ti si kill jednoga…
I sada skontaj na šta mislim…
I da lista nije realna jer si izostavio dosta dobri pvpera koji su mnogo bolji od ovih nabrojanih npr ubacis Dexu i Racu a ne navedes Crazy Wasdas i Kabooma itd, i mene xD
Ja sam juče ubio 2 dmd (obična) timera, ja sam bio full lether, ali sam imao wooden sword s3f1, mislim ne znam da li mi veruješ, ali jesam, kasnije je 1 napisao da sam čiter…
Ubijam svaki dan ja timere na Skypvp i to p4 jer su to klinje a to za mac ja uvek korstim wooden sword kada sam raspolozen za pvp . xD
A sto se tice toga da ti neko kaze da hackas mene su ban s par servera i posle su me porverili i dali unban pre par dana sam dobio s jednog srw ban za jitter clickovanje xD