SERB - CRAFT, Top 10 najboljih PvP-era!

[b]Ovako, ovo sam vidio od Nole-ta pa sam odlučio i ja da napravim neku moju listu…
Pa da počnem…

1. KennyZZ - Barem na 1.8 prvoj verziji kada se vratio, kidao je sve, toga se sećam, poslije ga nisam ni vidio u PvP-u, ali ipak za mene je na prvom mestu…
  2. Paxeto - Nisam ga volio, naročito kada me ubio sa mojom sekirom s127, ali jedini lik koji je njega tada uspio ubiti je Šuplekt i tada mu je uzeo s127 sekiru (govorim o 1.8 verziji), jako je dobar i ove verzije bio, inače sada mi je dobar prijatelj.
  3. Megas - Čitas, jednostavno je jak, uvek nađe način da čituje, ali je bez istoga jako, jako jak…
  4. ROASS - Ne znam šta reć’, stvarno jak u PvP-u, uvek ulazi u borbu (za razliku od mene koji sam zalepljen za safe zonu).
  5. Dusan213 - Nikada ga nisam (skoro :p) mogao kill-at’…
  6. IskoGamerBiH - Nemam reči, baš jak lik…
  7. Defekt - Bože, 'em što dobro gradi, 'em se dobro PvP-a…
  8. CREEPER1BLOW - SkyWars master, al’ se i dalje sećam kad’ smo se on, klarax i ja PvP-ali, oboje sam ih kill (en… :P).
  9. RaCa1234 - Stavio sam ga ispred DeXe, zato što ovom više pomažu timeri…
  10. DeXa00 - Dibar je, al’ nije k’o ja. xD :stuck_out_tongue: [/b]
    Eto ovo je neka moja lista, napišite i vi vaša mišljenja… :wink:
    Inače, ima tu još jakih PvP-era, kao zazabam, drnubi, ovaj Schogi… xd

8 od 10 likova sam dobio koje si naveo :'D Nije da se hvalim ali jebiga… Sa ostala 2 se nisam ni pvp :stuck_out_tongue:

A i to je vrvtno jer se nikada nismo pvp, al’ za sve postoji prvi put :smiley: Moze bit’ sad ako oces :stuck_out_tongue:

A kad si ti video megasa bez haka majke ti?

Ja sam ga video :smiley: I nije toliko jak kao sto kazes :stuck_out_tongue:

Ti misliš ako nekog’ 1-2 ubiješ da si bolji od njega?
I ja sam ih ubijao (NEKE), ali ipak nisam jači od njih…
Mislim… :stuck_out_tongue:

Danijel ako ti nesto znaci slobodno mogu da kazem da sebe smatram boljim u pot pvpu od svih likova na koje sam mislio, takodje iste te likove nisam ubio 1-2 puta, niti 4-5, vec vise…

Ja sam ih poredio globalno, ne sa 1 igračem… :wink:

Mislis na vrstu pvpa? Rekao sam pot pvp ne znaci da nisam dobar i u ostalim :slight_smile:

Ne, mislio sam, uzeću neki banalan primer…
Ovako npr. KennyZZ je ubio, zazabam-a, Isku, Suplekta i mene…
A ti si ubio mene, ali su te zazabam, Suplekt i Isko ubili…
I ovako znači…
Kenny je ubio 4 jaka igrača, ali si ti njega ubio…
Ali tebe su ubila 3 igrača., a ti si kill jednoga…
I sada skontaj na šta mislim… :slight_smile:

Wasdas, napravi temu top 10 pro skypvp-era, ali obavezno.

Ja sam uradio nesto Zazabamu necu sad da pricam sta Radi ruka p4 armoru :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

I da lista nije realna jer si izostavio dosta dobri pvpera koji su mnogo bolji od ovih nabrojanih npr ubacis Dexu i Racu a ne navedes Crazy Wasdas i Kabooma itd, i mene xD

Ja sam juče ubio 2 dmd (obična) timera, ja sam bio full lether, ali sam imao wooden sword s3f1, mislim ne znam da li mi veruješ, ali jesam, kasnije je 1 napisao da sam čiter…

Napisao sam da ima još dosta dobrih, ali nisu kao ovi…

Ubijam svaki dan ja timere na Skypvp i to p4 jer su to klinje a to za mac ja uvek korstim wooden sword kada sam raspolozen za pvp . xD
A sto se tice toga da ti neko kaze da hackas mene su ban s par servera i posle su me porverili i dali unban pre par dana sam dobio s jednog srw ban za jitter clickovanje xD

Jbg…
Inače izostavio sam dosta jake PvP-ere, kao što je Hack, on je baš, baš jak… :wink:

Aahhahaha on je noob

Pola chitera pomenuto…

Ja mislim da je leomineex bio jaci citer od megasa… Ni encka ne pomaze.