Savet xD

Verovatno vas vecina zna da snimam od pocetka ovoga globala nakupio sam nekih 40 klipova i 125 sub e sad zanimam me ako neko ima iskustva ili ima neki savet da mi pogmogne oko subscribera davao sam i GW rankova,pravio licni texture pack pokusavao da snimam kvalitetne klipove ali subovi ne rastu nzm zasto vidim neki debili imaju po 500/1000 subova ne ne znaju u mc da hodaju a snimaju ga , neki ubudjali lik koji ne zna da mozes da udaris s 3.5blokova u mc i takvi debili imaju po 1000 suba mene tacno dodje stid kakvih ljudi ima na balkanu i uspevaju e sad ja trazim da pitam jesam li ja toliko nekvalitetan ili je to nas balkanski mentalite.Jednostavno mi nije jasno da lik od 8 godina koji pocne da igra CS:GO i snima oko 20min po 4 klipa i ima ukupo 1 kill u sva 4 klipa ima naprimer 800 suba ili je do naseg mentaliteta ili ja previse gledam tudje greske , a msm da sam ja savrsen trazim da mi neko kaze kako da uspem.Mozda bi najkonkretnije bilo da me THE BIGGY BOY uputi u osnove ovoga posla jer on ima 18k suba jes da mu subscriberi nisu bas najaktivniji u zadnje vreme ali je pre 2 godine bio medju najboljim na balkanu .

Izvinite zbog pravo pisnih gresaka nesto sam sjebao testaturu pa moram da kucam na Touch pad sry . :frowning:

Pokusaj da pricas u klipovima i zapocetak koristi autosub subbals ili ytbals

Ma meni su samo nekih 5/6 i to onih pvp klipova bez zvuka ostalo su svi s pricom a auto sub i to je zabranjeno i koliko znam obrisu kanal ljudim zbog toga .

Ustavri i oni imaju zvuk samo je pesma u pozadini .

NOLE ne znam nista o yt ali cu reci da snimas nesto sto interesuje ljude.
Npr Suarez16 da snima mc stalno itd nesto tako nikada ne bi uspeo ovako snima misterije pa uspeva.
Ti pocni da snimas programiranje,krekovanje accounta itd. posto to najvise zanima ljude a ne zanima ih minecraft minecraft i samo minecraft :slight_smile:

Sta da snimam kada sam sjebao komp ovaj komp sto sad korsitim jedva pokrene mc u 150fps u medium,programiranje Java je salbo znam to imas jos neki predlog.

Moj saveti su ti:
Da snimas facecam i da u klipovima recimo dok igras sw pricas nesto zanimljivo, evo primera nzm da li znas youtubera NoSysa, on ti u klipovima prica random price dok igra cs:go, ne kazem da treba da ga kopiras ali isto mozes o nekim zanimljivim temama da pricas.
Koliko youtubera snima minecraft? Mnogooo, dok skeceve mali broj youtubera snima primer, mozda ti se ne svidja da snimas nesto drugo, verovatno je mc ono sto zelis da snimas, ali onda se potrudi da ti klipovi budu sto originalniji i sa sto vise edita, takodje mozes ako vec volis igrice da snimas, mozes poceti i neke druge ne samo minecraft. I mislim da se ne radi o tome koliko neko ima klipova, sve je u tome sta snima i u editu, jer youtuber treba da svog pretplatnika da tako kazem zabavi, sta nekog boli k (izvinjavam se) sto sad neko sadi basticu, pravi kucicu itd, onako bez facecama i glasa, zasto bih bas gledao youtubera od 150+ subova, kad moze da gleda Dakija jer mu je zanimljiviji, ili eto Serbijana, decko je zanimljiv, svakim klipom te nasmeje, kao i mudja. Takodje mislim da je potrebna velika i jaka zelja, ne znam da li cuo pricu o zutom ferariju? Pa ovako ako nisi: Jedan covek je zeleo da ima zuti ferari, ali nije imao novca da ga sebi priusti, svake veceri je mastao o njemu, na zidu iznad kreveta stajala mu je slika ferarija, zamisljao je kako ga vozi, kako menja brzine, on je to zeleo svim srcem, i desi se jednog dana uplatio je loto listic i dobio, on nijedne sekunde nije sumnjao u sebe, on je bio siguran da ce ga imati. Ili recimo mozes pogledati snimak Novaka Djokovica kada je imao 6/7 godina, on je sebi rekao da ce biti prvak, komsije su mu se smejela, pricale kao sta on zna, on je dete, da li je on njih slusao? Ne, on se kretao ka ostvarenju svog cilja, nije slusao druge. Tako i ti ako zelis da budes veliki youtuber samo veruj u sebe, ti mozda to ne razumes, ali ja sam odgledala mnogo klipova na temu motivacije, zakona privlacenja itd, procitala mnogo knjiga i slusala razne price na tu temu i uspelo je, ti i ja naravno imamo drugaciju vrstu razmisljanja i drugacije gledamo na svet, i verujem da me nisi razumeo kao sto me i u rl tesko ko razume. Ali evo ti zakljucka:
Ako zelis svim srcem, verujes, imas jaku zelju da postanes veliki youtuber, bices! Neuspeh je privremen, odustajanje je ono sto ga cini trajnim, napisi sebi na papir svoj cilj, i onda svakog dana gledaj sta sve trebas da uradis da bih dosao do kraja!

Hvala :smiley: tako nesto mi je trebalo potpuno te razumem trebao mi je neko da mi kaze ovo pa eto razmislicu da dodam neki serijal ali bas zanimljiv s dosta edita nzm dali ce biti kopiranje da pocnem nesto kao sto je Marko Kofs imao s onim Darudom itd poskusacu za ljetnji raspust da napravim neku caroliju .
Hvala ti sto si izdvojila vremena da napises ovo mnogo mi znaci . Srce si <3
A ovaj 1 mesec pokusacu da pravim radnom klipove da popravim edit i da se uclanim u neki veliki i popularni vanila srw kao H*L ili CroCra**
Doslo vreme da nesmem ni drugi srw da pomenem . :frowning:

Evo saveti , jeste da nisam sad ja neki yt-er da ti pricam al’ znam ovo… Klipovi da budu u sto vecem kvalitetu u 720p60fps ( 30 ) , Poboljsaj fps , skini optifine sve na najmanje , 16x16 texturu i igraj sa 60fps , napravi lepsi banner i logo…Jednom nedeljno postavi na minecraft grupu da ti ljudi upoznaju kanal …Al’ nemoj mnogo da ne navuces hejtere kao i pola youtubera…Pusti neku opustajucu pesmu u klipu sa pristojnom jacinom , facecam po mn. nije potreban samo namesti lepo mikrofon i pricaj normalno…Pricaj o nekim temama da bude zanjimljivije i polako ce da ti se povecava kanal

Raco klipovi mi jesu u taj kvalitet,grupe to mi nekako dodje cignaski,texturu napravio sam licnu,igram s 80fps,imam banner,log ubija,pesmu ubacujem,optfine korstim evo 6 meseci.Jedino me intro jebe ali smislio sam nesto za intro samo treba neko da pitam jel to copyright.

Stavljaj thumbmailove , poboljsaj logo , banner je super…I to da stavljas u grupe , jeste ciganski ali ko ce sad bas tb da gleda na yt da ukuca minecraft i da najde bas tb od toliko ljudi … Mora neko da cuje za tb da bi te gledali

Stavljaj thumbmail (valjda se tako piše :p), smanji lagove u klipovima, previše ti laguje, edituj klipove, ali na zabavniji način.
Ubaci facecam u klipove, popravi mikrofon…
I tako… xD

Eto jos malo predloga ali npr kada editujes ubaci neke efekte dodaj npr kad snimas minecraft dobijes nesto kul u chestu npr i sada zavrti se ekran kao DakiMC,Dex i ostali :slight_smile:

Danijele koji lagovi meni je fps stabilan.

Ne znam, ja mislim da ti laguje kada snimaš, i to mnogo. :huh:

Ae pogledacu da sredim.

Mozda ti nisu neki put klipovi dobri (kvalitet slab i malo laga )

Da to se desava ali najvise zbog toga sto camtasia nesto uebe,nego me zanima jel mi neko moze reci jel dobro da uvedem Tech ono preporuke za racunar Amd vs intel R260x vs gtx750ti ako znate na sta mislim .

NOLE ja ti preporucujem to za Tech uvedi slobodno dosta ljudi su tako dobili dosta pratioca kao DULE,SetupTech itd.

Joj vi ste moja inspiracija . Tnx :*