Verovatno vas vecina zna da snimam od pocetka ovoga globala nakupio sam nekih 40 klipova i 125 sub e sad zanimam me ako neko ima iskustva ili ima neki savet da mi pogmogne oko subscribera davao sam i GW rankova,pravio licni texture pack pokusavao da snimam kvalitetne klipove ali subovi ne rastu nzm zasto vidim neki debili imaju po 500/1000 subova ne ne znaju u mc da hodaju a snimaju ga , neki ubudjali lik koji ne zna da mozes da udaris s 3.5blokova u mc i takvi debili imaju po 1000 suba mene tacno dodje stid kakvih ljudi ima na balkanu i uspevaju e sad ja trazim da pitam jesam li ja toliko nekvalitetan ili je to nas balkanski mentalite.Jednostavno mi nije jasno da lik od 8 godina koji pocne da igra CS:GO i snima oko 20min po 4 klipa i ima ukupo 1 kill u sva 4 klipa ima naprimer 800 suba ili je do naseg mentaliteta ili ja previse gledam tudje greske , a msm da sam ja savrsen trazim da mi neko kaze kako da uspem.Mozda bi najkonkretnije bilo da me THE BIGGY BOY uputi u osnove ovoga posla jer on ima 18k suba jes da mu subscriberi nisu bas najaktivniji u zadnje vreme ali je pre 2 godine bio medju najboljim na balkanu .
Izvinite zbog pravo pisnih gresaka nesto sam sjebao testaturu pa moram da kucam na Touch pad sry .