JA tek sad video ovo. Ja sam uglavnom samo na “Prijave igraca” i to je to xD
Da budem iskren, ja ti ne mogu nikakav koristan savet dati jer ja nisam nista specijalno radio u mojim videaima. Jednostavno sam bio medju prvima koji su snimali na balkanu i to me ukenjali. Danas sam pricao sa Ciletom (ST) i obojca smo se slozili da su dve najvece greske na mom kanalu te sto sam prestao da snimam neko vreme i sto sam hejtovao njega i neke druge kanale.
Znaci savet ti je da kada pocnes da snimas, ne prestajes jer gledaoci vole aktivan kanal koji redovno izbacuje klipove. Gaming kanal bi trebao svakodnevno da izbacuje snimke. A dugi savet ti ej da ne hejtujes nikog i da se ne uvlacis u zadnjicu nikome jer ces odmah tako dobiti etiketu lika koji se ulizuje svima zbog pregleda. Znaci ako hoces da snimas sa nekim onda neka to bude neko sa kim vec igras igre i ko nema problem oko snimanja. A za hejt ti ej vec sve jasno, nemoj da prozivas nikog. Cak i ako nekoga ne volis, neka to bude samo za tebe. Ne moraju drugi da znaju.
A da bi te ljudi pimetili, morao bi da pravis budalu od sebe. Tako je uspeo Gastoz, Mudja, SerbianGamesBL, PewDiePie i ostali poznati.
Sto se tice samog snimanja. Prvo vidi dal ce ti video seckati ako snimas neku odredjenu igru. Ako secka, onda bezi od te igre, msm nemoj da je snimas. Ako imas slabiji komp, gledaj da to budu igre koje su malo slabije ali jos uvek popularne. To mogu da budu igre kao sto su MC, CS1.6 (moze i GO ako mu smanjis podesavanja), LoL isto na low podesavanjima itd.
Ja licno gaming kanale gledam zbog igre a ne zbog osobe koja snima (osim ako nije Meloni Mac i Dodger). Ali ima i ljudi koji gledaju gaming kanale samo zbog likova koji ih snimaju. Tu se vracamo na ono da trebas da pravis budalu od sebe. Ljudice gledati tebe a ne ono sto igras ako se ponasas ko retard. NIJE UVREDA!
I budi originalan!
Ne znam sta bih ti jos mogao napisati. Da znam nesto posebno, verovatno bih to primenio na svom kanalu, ali ocigledno sam debil i ne znam xD
Srecno u snimanju