Saopštenje povodom Daamexovih napada

ja mislim da je najbolje svako ko ima 30+ godina i ko je stari mod da ne komentarise temu
pozdrav

[quote=“Takachav96” post=275530]ja mislim da je najbolje svako ko ima 30+ godina i ko je stari mod da ne komentarise temu
pozdrav[/quote]
реко брат

[quote=“ronisjo” post=275523]Batice vidi se da dugo vremena nisi provodio na serveru.Ne igram na serveru vec duze vreme i hvala bogu.Janni xd i Lestra sta su radili to samo mi igrači znamo koji smo dobili 3-4x false mac ban(10 igrača min).
Zašto je Damex demote a Lestrq i janni nisu ?
Zato sto su Lestrq i Janni imali ledja pokrivali su ga Dulix mala ulizica i lovemaxi koja se slaže sa banom i ona je odlučila u vezi video snimka o pvp-u realno žena koja ne zna sword kako izgleda.Smešno !!![/quote]

Ja sam Baticu prvi I zadnji put na srw video kada je dosao da banuje babketa 2018 godine igram vec citave 3 godine samo sma ga tadar video I eo vidjam ga sad kako manica nema

gang gang ide gas braćo drž te se

Au brt ja sad video odakle si pa I ja sam iz Banja Luke mi smo najjaci ljudi jel tako ?

Au brt ja sad video odakle si pa I ja sam iz Banja Luke mi smo najjaci ljudi jel tako ?[/quote]

druže ako ima iko jači dovedi ga 'vamo

Ko je Damex?

nećemo sad govoriti ko ima veći i ko je više doprinio.
Ja samo kažem, na serveru ima 1000 igrača. od tih 1000 ima 10ak kojima se ne sviđa način rada među kojima si i ti, pa u kome je onda problem, zašto misliš da si baš ti u pravu? (ne kažem da možda nisi, samo nisi iznio konkretne dokaze)

Iz tvog pretposljednjeg komentara moglo se zaključiti da si jako razočaran rukovodstvom servera, da vlasnik “laže” i slično, ali koliko vidim još uvijek provodiš vrijeme na mreži. Pa odluči se.

Jednostavno je, ako ti se nešto ne sviđa, ignorišeš. Ti sigurno nećeš promjeniti ništa ovakvim nastupom (sigurno postoji bolji način da se ukaže na neki problem) jer kao što sam rekao, ti i tvoji istomišljenici ne činite ni 1% igrača. Iako svačije mišljenje treba da se cijeni, zašto bi Batica oblikovao server samo onako kako vama odgovara a ostalih 990 igrača da ignoriše. Zar to nije malo licemjerno sa vaše strane?

Znam da je teško odreći se nečega nakon što si toliko novca i vremena utrošio u tu stvar, ali to ti je život. Još uvijek si mlad i shvatićeš da ćeš morati stalno da kalkulišeš da li je nešto vrijedno tvog vremena i truda, a na kraju i novca. U ovom slučaju ja bih rekao da nisi bacio svoje vrijeme i novac jer činjenica je da si se zabavljao i družio na ovom serveru, tako da i ti i rukovodstvo servera ste na dobitku :)[/quote]Kakvih 1000 igrača, jel ti je mozak ostao u 2014.? I nemoj molim te da lupetaš gluposti, mnogima se ne svidja način rada servera i kako je svaki global gori i gori, tako da prestani da budeš njihov ker i da govoriš ono sčime bi de jedino oni složili[/quote]

Opet generalizuješ, kojima to “mnogima”, ja ovdje vidim samo tebe i još nekoliko ljudi kojima se ne sviđa. Daj argumente, riječ “mnogi” nije argument. Govorim ono sa čim bi se jedino moderatori složili jer znamo otprilike kako treba da funkcioniše server i kako se radi posao moderatora, ti na žalost sa takvim ponašanjem nikad nećeš saznati.

I ako može bez vrijeđanja, stvarno ne dolikuje tvojim godinama a usput smanjuje šansu da se neko usaglasi sa tobom kada vidi na koji način se odnosiš prema drugima. Pa samim tim tvoji stavovi gube na značaju :)[/quote]
“Ker” ili pas je plemenita životinja koja je lojalna svome vlasniku do samog kraja i posle njegove smrti.Zato ljudi uzimaju pse ali ima slučajeva gde neki psi pobegnu pa se ne vrate, verovatno zbog maltretiranja od strane gazde, neki psi zbog lošeg ponašanja gazde prema njemu čak i laju na njega, neki iz besa gazdu ugrizu… Doduše imamo i one klasične pse koje koliko god gazda mlatio po ušima i terao, odu na odmor posle 2,3,4 godine i vrate se, nikad lojalniji!

Aleksa brate smorio si vise iskreno, batali sa pisanjem

a da ti si serbcraft modderator pa trebam imat full respect prema tebi.

Aaa ko je Daamex?

nećemo sad govoriti ko ima veći i ko je više doprinio.
Ja samo kažem, na serveru ima 1000 igrača. od tih 1000 ima 10ak kojima se ne sviđa način rada među kojima si i ti, pa u kome je onda problem, zašto misliš da si baš ti u pravu? (ne kažem da možda nisi, samo nisi iznio konkretne dokaze)

Iz tvog pretposljednjeg komentara moglo se zaključiti da si jako razočaran rukovodstvom servera, da vlasnik “laže” i slično, ali koliko vidim još uvijek provodiš vrijeme na mreži. Pa odluči se.

Jednostavno je, ako ti se nešto ne sviđa, ignorišeš. Ti sigurno nećeš promjeniti ništa ovakvim nastupom (sigurno postoji bolji način da se ukaže na neki problem) jer kao što sam rekao, ti i tvoji istomišljenici ne činite ni 1% igrača. Iako svačije mišljenje treba da se cijeni, zašto bi Batica oblikovao server samo onako kako vama odgovara a ostalih 990 igrača da ignoriše. Zar to nije malo licemjerno sa vaše strane?

Znam da je teško odreći se nečega nakon što si toliko novca i vremena utrošio u tu stvar, ali to ti je život. Još uvijek si mlad i shvatićeš da ćeš morati stalno da kalkulišeš da li je nešto vrijedno tvog vremena i truda, a na kraju i novca. U ovom slučaju ja bih rekao da nisi bacio svoje vrijeme i novac jer činjenica je da si se zabavljao i družio na ovom serveru, tako da i ti i rukovodstvo servera ste na dobitku :)[/quote]Kakvih 1000 igrača, jel ti je mozak ostao u 2014.? I nemoj molim te da lupetaš gluposti, mnogima se ne svidja način rada servera i kako je svaki global gori i gori, tako da prestani da budeš njihov ker i da govoriš ono sčime bi de jedino oni složili[/quote]

Opet generalizuješ, kojima to “mnogima”, ja ovdje vidim samo tebe i još nekoliko ljudi kojima se ne sviđa. Daj argumente, riječ “mnogi” nije argument. Govorim ono sa čim bi se jedino moderatori složili jer znamo otprilike kako treba da funkcioniše server i kako se radi posao moderatora, ti na žalost sa takvim ponašanjem nikad nećeš saznati.

I ako može bez vrijeđanja, stvarno ne dolikuje tvojim godinama a usput smanjuje šansu da se neko usaglasi sa tobom kada vidi na koji način se odnosiš prema drugima. Pa samim tim tvoji stavovi gube na značaju :)[/quote]
“Ker” ili pas je plemenita životinja koja je lojalna svome vlasniku do samog kraja i posle njegove smrti.Zato ljudi uzimaju pse ali ima slučajeva gde neki psi pobegnu pa se ne vrate, verovatno zbog maltretiranja od strane gazde, neki psi zbog lošeg ponašanja gazde prema njemu čak i laju na njega, neki iz besa gazdu ugrizu… Doduše imamo i one klasične pse koje koliko god gazda mlatio po ušima i terao, odu na odmor posle 2,3,4 godine i vrate se, nikad lojalniji![/quote]

au al si ti načitan ;')

Sudeći da je ova tema otišla u drugom pravcu, mnogi od vas skrenuli u potpunosti sa razmišljanjima ka svađi i mržnji. Želim da se zahvalim svima na učestvovanju u ovoj diskusiji. Klip je uklonjen zahvaljujući kvalitetnoj administraciji servera koji je bio u pozadini i na kom je taj klip snimljen, ovu priču završavamo i time zaključavamo ovu temu.