Poruka za damexa: Ne znam sto si mene pomenuo tu, na pocetku kad ste usli bio sam okej sa tobom, sad u poslednje vreme nisam bio aktivan mozda mesec dana, a nisam bio ni upucen u situaciju sa tobom i sta se sve desavalo, veci deo sam saznao tokom sastanka. A sto se tice false banova, iskljucivo banujem sa vanile i bridgesa zbog nedozvoljenih sredstva koji su u 100% slucajeva xray, tako da u vezi toga ni ne mogu da false banujem. Do sada se slazem sa svime sto je navedeno u ovom saopstenju.
[quote=“Nick2Great4you” post=275443]niste mi jasni zasto ste uopste reagovali na ovo, decko je ovo napravio jer mu je ocigledno krivo sto vise ne moze da igra na serbu i sto vise nije mod…
prosto receno[/quote]
прави се проблем где га нема
[quote=“RaptinLord” post=275445][quote=“Nick2Great4you” post=275443]niste mi jasni zasto ste uopste reagovali na ovo, decko je ovo napravio jer mu je ocigledno krivo sto vise ne moze da igra na serbu i sto vise nije mod…
prosto receno[/quote]
прави се проблем где га нема[/quote]
Ne može da postoji video zapis gde neko priča neistine o serveru, timu i slično, a i sam je bio deo toga. Ne samo za ovaj slučaj, već za bilo šta slično. Ukoliko mi na to ne reagujemo, znači da se naša strana priče nikada neće čuti i da smo pustili tu neku osobu da laže i manipuliše igračima, a mi to u ovoj zajednici ne želimo i nećemo dopustiti. Ovaj deo nije samo igra, ovo je na nivou ljudskosti i mi smo ozbiljna zajednica koja se za takve vrednosti zalaže.
Ja ne kapiram sto ste se napalili na sve ovo i na tog dameksa? SC tim nista nije kriv vec on. Da pitas bilo kog factions igraca OSIM Gusarcica nasih dragih svako bi reko da je dameks jedan veliki abuser. Nama iz nigerie i hord je trazio najmanju sitnicu kako bi nas mute i ban. Bilo je i puno namestenih banova kao i mute. Bio je i namestio F-WAR gde su gusari prvih nekoliko runda igrali protiv svojih alt fakcija a to nema sanse da, kako dameks kaze, bude random namesteno. Prestanite da kenjate pls.
[quote=“AwesomeHal” post=275432][quote=“hailranger” post=275409]Fezzo7896, recimo da više provodimo vremena na TSu, direktno sa timom, u sobi smo recimo kada se u trenutku odlučuje da li će neki igrač biti banovan ili ne.
To što nas ne vidiš na serveru ne mora značiti da nismo tu i nismo upoznati sa pojedinim problemima.
Nažalost, ali ovo stvarno nažalost, velika je razlika što se neki igrači prave pametni u odnosu na 400 igrača koji igraju i uživaju na serveru.
Među decom preovladava neki gnev, ljubomora, do juče je taj neko bio igrač sa kojim ste se PvP-ali i provocirali i odjednom postane deo tima, tada se menja ploča i svako od njih želi da mu napakosti - a obrnuta situacija nije moguća, jer se to prati i jasno je dato doznanja svakom članu tima da bude jednak prema svima (a lako se i proverava).
Pojedini žele čak da budu i važni, pa glume te “trolere”, što uz dužno poštovanje, ali mene bi bilo sramota - svima je gotivnija neka sprdnja i šala, nego to što oni rade.
I verujte, nisu uopšte važni, ponašanje deteta nekad moraš istolerisati, samo što takvo ponašanje praktikuju i oni stariji - što je veća beda.
Ovo je igra, nije način da iskazujete svoju ljubomoru na bilo kakav način.[/quote]Ajde bre imas 50 godina i visis na mc forumu[/quote]
djokili cvikerasu ja bih se odavno eleminisao sa serba da sam na tvojem mestu. Naso si ti nekom nesto da pises brt
Damex je uvek bio pokvaren a najveca greska sto je mac-banovo ikonu serb-crafta prisona: Mr_Levioza!
[quote=“Blockhitted” post=275451][quote=“AwesomeHal” post=275432][quote=“hailranger” post=275409]Fezzo7896, recimo da više provodimo vremena na TSu, direktno sa timom, u sobi smo recimo kada se u trenutku odlučuje da li će neki igrač biti banovan ili ne.
To što nas ne vidiš na serveru ne mora značiti da nismo tu i nismo upoznati sa pojedinim problemima.
Nažalost, ali ovo stvarno nažalost, velika je razlika što se neki igrači prave pametni u odnosu na 400 igrača koji igraju i uživaju na serveru.
Među decom preovladava neki gnev, ljubomora, do juče je taj neko bio igrač sa kojim ste se PvP-ali i provocirali i odjednom postane deo tima, tada se menja ploča i svako od njih želi da mu napakosti - a obrnuta situacija nije moguća, jer se to prati i jasno je dato doznanja svakom članu tima da bude jednak prema svima (a lako se i proverava).
Pojedini žele čak da budu i važni, pa glume te “trolere”, što uz dužno poštovanje, ali mene bi bilo sramota - svima je gotivnija neka sprdnja i šala, nego to što oni rade.
I verujte, nisu uopšte važni, ponašanje deteta nekad moraš istolerisati, samo što takvo ponašanje praktikuju i oni stariji - što je veća beda.
Ovo je igra, nije način da iskazujete svoju ljubomoru na bilo kakav način.[/quote]Ajde bre imas 50 godina i visis na mc forumu[/quote]
djokili cvikerasu ja bih se odavno eleminisao sa serba da sam na tvojem mestu. Naso si ti nekom nesto da pises brt[/quote]garant nisi propustio ni jedsn dan u podlednje 2 godine bez serba. Bolje da ne govorim ništa više o tvom načinu života
ipak su to gusari ahhahah :((( boli ih jos f war myb 
[quote=“Batica” post=275448][quote=“RaptinLord” post=275445][quote=“Nick2Great4you” post=275443]niste mi jasni zasto ste uopste reagovali na ovo, decko je ovo napravio jer mu je ocigledno krivo sto vise ne moze da igra na serbu i sto vise nije mod…
prosto receno[/quote]
Ne može da postoji video zapis gde neko priča neistine o serveru, timu i slično, a i sam je bio deo toga. Ne samo za ovaj slučaj, već za bilo šta slično. Ukoliko mi na to ne reagujemo, znači da se naša strana priče nikada neće čuti i da smo pustili tu neku osobu da laže i manipuliše igračima, a mi to u ovoj zajednici ne želimo i nećemo dopustiti. Ovaj deo nije samo igra, ovo je na nivou ljudskosti i mi smo ozbiljna zajednica koja se za takve vrednosti zalaže.[/quote]Znaš šta nije u redu? Činjenica da ti, odrasli čovek od 23 godine pretiš liku od 15 godina, i nemoj pokušavati da negiraš jer to nije bio prvi put. I to je jedan od razloga koji pokazuje da su te tvoje ,Neistine" zapravo tačne i da se pokušavap rešiti ljudi koji govore loše o tebi i ostalima iz staff tima jer bi uticalo loše po tvoj ugled i na server, što po mom mišljenju i zaslužuješ posle onoga što radiš i pokušavaš da pokriješ činjenice. Evo ne mogu i da ne primetim da ljudi koji se jedino slažu sa tobom su ostali modovi (logično), ex modovi za koje ne vidim razlog da budu ovde i da uopšte komentarišu o ovoj temi i normalno ,Ulizice" i ,Prijatelji" odredjenih modova. E sad neću da ulazim u ostale stvari poput kršenja ToS vašeg anti cheata zbog korišćenja ,Spyware-a" i ostalih stvari koji nemaju veze sa ovom situacijom, ali to pokazuje kako ste lažovi.
aaaaaa gluuuupp si ti nigde ne pripadas na ovom serveru ljudi te sutaju kad god stignu boli dameksa kurac zxa tobom nebitan si skroz
Правите политику од мајнкрафт сервера уместо лепо сви да играмо и само да напишете да то што неко прича није истина.
Све те чињенице које си навео Батице нису потребне, ниједна није потребна. Само да напишете да је дамекс избачен, разлог и тјт.
Ово је сервер у игрици, надам се да сви то контамо…
[quote=“AwesomeHal” post=275456][quote=“Batica” post=275448][quote=“RaptinLord” post=275445][quote=“Nick2Great4you” post=275443]niste mi jasni zasto ste uopste reagovali na ovo, decko je ovo napravio jer mu je ocigledno krivo sto vise ne moze da igra na serbu i sto vise nije mod…
prosto receno[/quote]
Ne može da postoji video zapis gde neko priča neistine o serveru, timu i slično, a i sam je bio deo toga. Ne samo za ovaj slučaj, već za bilo šta slično. Ukoliko mi na to ne reagujemo, znači da se naša strana priče nikada neće čuti i da smo pustili tu neku osobu da laže i manipuliše igračima, a mi to u ovoj zajednici ne želimo i nećemo dopustiti. Ovaj deo nije samo igra, ovo je na nivou ljudskosti i mi smo ozbiljna zajednica koja se za takve vrednosti zalaže.[/quote]Znaš šta nije u redu? Činjenica da ti, odrasli čovek od 23 godine pretiš liku od 15 godina, i nemoj pokušavati da negiraš jer to nije bio prvi put. I to je jedan od razloga koji pokazuje da su te tvoje ,Neistine" zapravo tačne i da se pokušavap rešiti ljudi koji govore loše o tebi i ostalima iz staff tima jer bi uticalo loše po tvoj ugled i na server, što po mom mišljenju i zaslužuješ posle onoga što radiš i pokušavaš da pokriješ činjenice. Evo ne mogu i da ne primetim da ljudi koji se jedino slažu sa tobom su ostali modovi (logično), ex modovi za koje ne vidim razlog da budu ovde i da uopšte komentarišu o ovoj temi i normalno ,Ulizice" i ,Prijatelji" odredjenih modova. E sad neću da ulazim u ostale stvari poput kršenja ToS vašeg anti cheata zbog korišćenja ,Spyware-a" i ostalih stvari koji nemaju veze sa ovom situacijom, ali to pokazuje kako ste lažovi.[/quote]
brate što se cimaš toliko, ako ti se ne sviđa kako Batika vodi server napusti mrežu. Momak radi ovaj posao već 10 godina tako da tvoje mišljenje nije nešto naročito bitno.
A čije je bitno, od nekog nebitnog ex moda? Ja, lično sam doprineo serveru mnogo, dal su uplate ili predlozi nebitno je. Igrači su oni koji treba da se slušaju jer bez njih ovo ne bi postojalo.
[quote=“AwesomeHal” post=275453][quote=“Blockhitted” post=275451][quote=“AwesomeHal” post=275432][quote=“hailranger” post=275409]Fezzo7896, recimo da više provodimo vremena na TSu, direktno sa timom, u sobi smo recimo kada se u trenutku odlučuje da li će neki igrač biti banovan ili ne.
djokili cvikerasu ja bih se odavno eleminisao sa serba da sam na tvojem mestu. Naso si ti nekom nesto da pises brt[/quote]garant nisi propustio ni jedsn dan u podlednje 2 godine bez serba. Bolje da ne govorim ništa više o tvom načinu života[/quote]
Mislim da cvikeras koji nije izaso sa srv otkad zna za njega nema pravo o tome da prica
nećemo sad govoriti ko ima veći i ko je više doprinio.
Ja samo kažem, na serveru ima 1000 igrača. od tih 1000 ima 10ak kojima se ne sviđa način rada među kojima si i ti, pa u kome je onda problem, zašto misliš da si baš ti u pravu? (ne kažem da možda nisi, samo nisi iznio konkretne dokaze)
Iz tvog pretposljednjeg komentara moglo se zaključiti da si jako razočaran rukovodstvom servera, da vlasnik “laže” i slično, ali koliko vidim još uvijek provodiš vrijeme na mreži. Pa odluči se.
Jednostavno je, ako ti se nešto ne sviđa, ignorišeš. Ti sigurno nećeš promjeniti ništa ovakvim nastupom (sigurno postoji bolji način da se ukaže na neki problem) jer kao što sam rekao, ti i tvoji istomišljenici ne činite ni 1% igrača. Iako svačije mišljenje treba da se cijeni, zašto bi Batica oblikovao server samo onako kako vama odgovara a ostalih 990 igrača da ignoriše. Zar to nije malo licemjerno sa vaše strane?
Znam da je teško odreći se nečega nakon što si toliko novca i vremena utrošio u tu stvar, ali to ti je život. Još uvijek si mlad i shvatićeš da ćeš morati stalno da kalkulišeš da li je nešto vrijedno tvog vremena i truda, a na kraju i novca. U ovom slučaju ja bih rekao da nisi bacio svoje vrijeme i novac jer činjenica je da si se zabavljao i družio na ovom serveru, tako da i ti i rukovodstvo servera ste na dobitku ![]()
Ja samo kažem, na serveru ima 1000 igrača. od tih 1000 ima 10ak kojima se ne sviđa način rada među kojima si i ti, pa u kome je onda problem, zašto misliš da si baš ti u pravu? (ne kažem da možda nisi, samo nisi iznio konkretne dokaze)
Iz tvog pretposljednjeg komentara moglo se zaključiti da si jako razočaran rukovodstvom servera, da vlasnik “laže” i slično, ali koliko vidim još uvijek provodiš vrijeme na mreži. Pa odluči se.
Jednostavno je, ako ti se nešto ne sviđa, ignorišeš. Ti sigurno nećeš promjeniti ništa ovakvim nastupom (sigurno postoji bolji način da se ukaže na neki problem) jer kao što sam rekao, ti i tvoji istomišljenici ne činite ni 1% igrača. Iako svačije mišljenje treba da se cijeni, zašto bi Batica oblikovao server samo onako kako vama odgovara a ostalih 990 igrača da ignoriše. Zar to nije malo licemjerno sa vaše strane?
Znam da je teško odreći se nečega nakon što si toliko novca i vremena utrošio u tu stvar, ali to ti je život. Još uvijek si mlad i shvatićeš da ćeš morati stalno da kalkulišeš da li je nešto vrijedno tvog vremena i truda, a na kraju i novca. U ovom slučaju ja bih rekao da nisi bacio svoje vrijeme i novac jer činjenica je da si se zabavljao i družio na ovom serveru, tako da i ti i rukovodstvo servera ste na dobitku :)[/quote]Kakvih 1000 igrača, jel ti je mozak ostao u 2014.? I nemoj molim te da lupetaš gluposti, mnogima se ne svidja način rada servera i kako je svaki global gori i gori, tako da prestani da budeš njihov ker i da govoriš ono sčime bi de jedino oni složili
Znam da je teško odreći se nečega nakon što si toliko novca i vremena utrošio u tu stvar, ali to ti je život. Još uvijek si mlad i shvatićeš da ćeš morati stalno da kalkulišeš da li je nešto vrijedno tvog vremena i truda, a na kraju i novca. U ovom slučaju ja bih rekao da nisi bacio svoje vrijeme i novac jer činjenica je da si se zabavljao i družio na ovom serveru, tako da i ti i rukovodstvo servera ste na dobitku :)[/quote]Kakvih 1000 igrača, jel ti je mozak ostao u 2014.? I nemoj molim te da lupetaš gluposti, mnogima se ne svidja način rada servera i kako je svaki global gori i gori, tako da prestani da budeš njihov ker i da govoriš ono sčime bi de jedino oni složili[/quote]
Opet generalizuješ, kojima to “mnogima”, ja ovdje vidim samo tebe i još nekoliko ljudi kojima se ne sviđa. Daj argumente, riječ “mnogi” nije argument. Govorim ono sa čim bi se jedino moderatori složili jer znamo otprilike kako treba da funkcioniše server i kako se radi posao moderatora, ti na žalost sa takvim ponašanjem nikad nećeš saznati.
I ako može bez vrijeđanja, stvarno ne dolikuje tvojim godinama a usput smanjuje šansu da se neko usaglasi sa tobom kada vidi na koji način se odnosiš prema drugima. Pa samim tim tvoji stavovi gube na značaju ![]()
Znam da je teško odreći se nečega nakon što si toliko novca i vremena utrošio u tu stvar, ali to ti je život. Još uvijek si mlad i shvatićeš da ćeš morati stalno da kalkulišeš da li je nešto vrijedno tvog vremena i truda, a na kraju i novca. U ovom slučaju ja bih rekao da nisi bacio svoje vrijeme i novac jer činjenica je da si se zabavljao i družio na ovom serveru, tako da i ti i rukovodstvo servera ste na dobitku :)[/quote]Kakvih 1000 igrača, jel ti je mozak ostao u 2014.? I nemoj molim te da lupetaš gluposti, mnogima se ne svidja način rada servera i kako je svaki global gori i gori, tako da prestani da budeš njihov ker i da govoriš ono sčime bi de jedino oni složili[/quote]
Opet generalizuješ, kojima to “mnogima”, ja ovdje vidim samo tebe i još nekoliko ljudi kojima se ne sviđa. Daj argumente, riječ “mnogi” nije argument. Govorim ono sa čim bi se jedino moderatori složili jer znamo otprilike kako treba da funkcioniše server i kako se radi posao moderatora, ti na žalost sa takvim ponašanjem nikad nećeš saznati.
I ako može bez vrijeđanja, stvarno ne dolikuje tvojim godinama a usput smanjuje šansu da se neko usaglasi sa tobom kada vidi na koji način se odnosiš prema drugima. Pa samim tim tvoji stavovi gube na značaju :)[/quote]Izvini na lošem ponašanju, samo mi se ne svidja trenutna situacija servera i ova ,Drama" koju je Batica napravio ovom temom. Iskreno me je baš briga ko je na čijoj strani (svako ima svoje mišljenje). Možda nema puno ljudi u ovoj temi koji se žale na vodjenje servera i njegovo updejtovanje, ali ima ih ovako, samo što ne žele da se bune javno kao ja i par pojedinaca
Batice vidi se da dugo vremena nisi provodio na serveru.Ne igram na serveru vec duze vreme i hvala bogu.Janni xd i Lestra sta su radili to samo mi igrači znamo koji smo dobili 3-4x false mac ban(10 igrača min).
Zašto je Damex demote a Lestrq i janni nisu ?
Zato sto su Lestrq i Janni imali ledja pokrivali su ga Dulix mala ulizica i lovemaxi koja se slaže sa banom i ona je odlučila u vezi video snimka o pvp-u realno žena koja ne zna sword kako izgleda.Smešno !!!
Правда за Хари Потера…