Ako hoćete pvp da naučite proveri na Google huawhi tips and tricks
Za pvp ti je vazan mis koji odgovara tvojo ruci,dobar sensitiv, i fps oko 60.A ostalo je iskustvo ako si iskusan i hakera ces roknut.
Imam los fps , dobar sensivility i ne odgovara mi mis ruci xD i pogledaj score , ubistva i pobjede :3 nema to nikakve veze samo gledaj Huahwia
http://www.dodaj.rs/f/2b/6F/3BXuTQgu/lul.png
Ja gledam samo one koji bolje igraju od mene znaci ne gledam nikog
Nije lako biti dobar u pvp. Lako je svima na serbu jer nema puno jakih igraca u pvp… Odite vi na kohi ili neki drugi srw gdje ima pro igraca pa se pokazite
Pod:
- Odlican mi fps u PvP (oko 180,varira).
- Odlicna senzitivnost misa!
- Mis u potpunosti mi leze na ruku.
- Najbitniji mi je 3x (tro-klik).
- Nemam skill-a.
:lol:
Isko upravu si moj brat od 9god ima po 3-4 kill-a na the briges u partiji a ja na sky wars nekad ubijem svih 7 igraca to se vecinom desava na sandcoster.
Isko pa ti si najbolji u pvp
[quote=“xShadowIce” post=47664]Pod:
- Odlican mi fps u PvP (oko 180,varira).
- Odlicna senzitivnost misa!
- Mis u potpunosti mi leze na ruku.
- Najbitniji mi je 3x (tro-klik).
- Nemam skill-a.
:lol:[/quote]
FPS NEMA VEZE JA NA MOJ NOVI KOMP IGRAM ISTO KAO NA STAROJ PENTIUM 4 OD 4GB RAM I DUAL CORE PROCESOROM.
FPS OKO 60 I KRAJ
Ja nisam najbolji. Nikad to za sebe necu reci jer nisam.
Sad je on skroman nije najbolji
Kako fps nema veze, a da imas fps 10 i da kuje ko ludo???
Lako je meni ma serbu na skywars i bridges…
Na skywars nekad ubijem sve…
Al kad sam otisao na kohi…
Imam 60 fps-a , mis mi potpuno odgovara ali nije sve u tome …
Morate imati skilla …
Nisi me dobro shvatio ja na novi komp imam 350+ fps a na pentium stari islo je u od 40 do 100 i ja ne osecam razliku.
Pa upravu si da ovde redovno sky wars igrju deca od 10god pa je lako.Ali gde treba da se vidi pravi pvp tu su citeri pa ti izgubis p4 armor par puta i odes sa tog servera.
Ja pobedio coveka sa dmd mačem i iron armorom imao sam samo kameni Mac LOL majke mi
1.Skinite Metro
2.Namjesite kill auru na “R”
3.Pritisnite slovo “R” i imate skillove
1.Ili si ga odbacio sa ostrva
2.Ili je bio AFK
3.Ili je imao 1 ili 2 srca pa si ga mogao iz nekoliko hitova
Sto se PvP tice
1.FPS je bitan,svakome drugacije odgovara neko se navikao da ima 15 fps a neko 250…
2.To sto se pravite face na serbu kao ubili ste tim od 2 to znaci jednostavno da su pocetnici ako se bas pravite face idite na MSCG pa pobedite 2 u timu tako jednostavno
3.Sto se tice misa meni ne treba nikakav specijalan da je troklik dvoklik ili tako samo neki mis obican sa kojim se mogu pomerati
4.Ne moze svako imati skilla za sve,nismo magicni evo kao primer uzimam sebe koji nemam veze sa vezom da gradim al eto pokusavam a PvP mi lezi zato sto dok nisam igrao na srw-e stalno odem u creative mod i uzimam skeletone stvorim ih milijardu i uzmem neki armor i PvP
5.Jifter klik block hit je veoma koristno u PvP i koristim ga svaki put kad god da se borim jer jednostavno pre OP je xD
6.Nemojte mi samo govoriti kako nemam pojma PvP i kako lazem
7.Molio bih hakere da se hakeri ne javljaju kao 1 v 1 na mene posto ne zelim da trosim p4 i ostale stvari na igrace koji ce doci i ubiti me iz nekoliko hitca…
[quote=“xXROASSXx” post=47694]1.Skinite Metro
2.Namjesite kill auru na “R”
3.Pritisnite slovo “R” i imate skillove :D[/quote]
Joj jesi pametan koliko imas godina ?
Mora da si godiste 2005
I sta je ovo na skypvp. El ja znm pvp ili sta pa skoro svaki put uradim combo na nekog ako nije citer :huh:
Nema ni 2 dana od kad sam poceo da igram skypvp a vec sam dobar u tome :cheer: