[quote=“Contador” post=47729]I sta je ovo na skypvp. El ja znm pvp ili sta pa skoro svaki put uradim combo na nekog ako nije citer :huh:
Nema ni 2 dana od kad sam poceo da igram skypvp a vec sam dobar u tome :cheer:[/quote]
Pa mi celo vreme pricamo pvp na serbu igraju kilinci od 9 koji ne znaju da insatalirju cit i klinci od 12 koji misle da su face ako imaju cit
[quote=“NOLE” post=47732][quote=“Contador” post=47729]I sta je ovo na skypvp. El ja znm pvp ili sta pa skoro svaki put uradim combo na nekog ako nije citer :huh:
Nema ni 2 dana od kad sam poceo da igram skypvp a vec sam dobar u tome :cheer:[/quote]
Pa mi celo vreme pricamo pvp na serbu igraju kilinci od 9 koji ne znaju da insatalirju cit i klinci od 12 koji misle da su face ako imaju cit[/quote]
Koliko ti imaš?
Samo nemoj one fore, kao što su “Imam 30 godina, ovo pišem sa bratovog profila”.
[quote=“Danijel55” post=47775][quote=“NOLE” post=47732][quote=“Contador” post=47729]I sta je ovo na skypvp. El ja znm pvp ili sta pa skoro svaki put uradim combo na nekog ako nije citer :huh:
Pa mi celo vreme pricamo pvp na serbu igraju kilinci od 9 koji ne znaju da insatalirju cit i klinci od 12 koji misle da su face ako imaju cit[/quote]
Koliko ti imaš?
Samo nemoj one fore, kao što su “Imam 30 godina, ovo pišem sa bratovog profila”.[/quote]
Ma ne nemam 30 nisam ja matorac imam
15 a ti verovatno ces sad reci da imas 16
[quote=“NOLE” post=47809][quote=“Danijel55” post=47775][quote=“NOLE” post=47732][quote=“Contador” post=47729]I sta je ovo na skypvp. El ja znm pvp ili sta pa skoro svaki put uradim combo na nekog ako nije citer :huh:
Koliko ti imaš?
Samo nemoj one fore, kao što su “Imam 30 godina, ovo pišem sa bratovog profila”.[/quote]
Ma ne nemam 30 nisam ja matorac imam
15 a ti verovatno ces sad reci da imas 16[/quote]
Ne 160, Bajo moj, ja već osjedio.