PvP trikovi

[quote=“Contador” post=47729]I sta je ovo na skypvp. El ja znm pvp ili sta pa skoro svaki put uradim combo na nekog ako nije citer :huh:
Nema ni 2 dana od kad sam poceo da igram skypvp a vec sam dobar u tome :cheer:[/quote]

Pa mi celo vreme pricamo pvp na serbu igraju kilinci od 9 koji ne znaju da insatalirju cit i klinci od 12 koji misle da su face ako imaju cit

Evo Dusan dobrovoljac da nas uci pvp xd

Stvarno nisam imao hack bio je pun ali nije na serbu

Jest da na serb nema puno dobrih igraca u pvp al tu sam sve naucio o mc pa i pvp :slight_smile:

[quote=“NOLE” post=47732][quote=“Contador” post=47729]I sta je ovo na skypvp. El ja znm pvp ili sta pa skoro svaki put uradim combo na nekog ako nije citer :huh:
Nema ni 2 dana od kad sam poceo da igram skypvp a vec sam dobar u tome :cheer:[/quote]

Pa mi celo vreme pricamo pvp na serbu igraju kilinci od 9 koji ne znaju da insatalirju cit i klinci od 12 koji misle da su face ako imaju cit[/quote]
Koliko ti imaš?
Samo nemoj one fore, kao što su “Imam 30 godina, ovo pišem sa bratovog profila”.

[quote=“Danijel55” post=47775][quote=“NOLE” post=47732][quote=“Contador” post=47729]I sta je ovo na skypvp. El ja znm pvp ili sta pa skoro svaki put uradim combo na nekog ako nije citer :huh:

Pa mi celo vreme pricamo pvp na serbu igraju kilinci od 9 koji ne znaju da insatalirju cit i klinci od 12 koji misle da su face ako imaju cit[/quote]
Koliko ti imaš?
Samo nemoj one fore, kao što su “Imam 30 godina, ovo pišem sa bratovog profila”.[/quote]
Ma ne nemam 30 nisam ja matorac imam
15 a ti verovatno ces sad reci da imas 16

[quote=“NOLE” post=47809][quote=“Danijel55” post=47775][quote=“NOLE” post=47732][quote=“Contador” post=47729]I sta je ovo na skypvp. El ja znm pvp ili sta pa skoro svaki put uradim combo na nekog ako nije citer :huh:

Koliko ti imaš?
Samo nemoj one fore, kao što su “Imam 30 godina, ovo pišem sa bratovog profila”.[/quote]
Ma ne nemam 30 nisam ja matorac imam
15 a ti verovatno ces sad reci da imas 16[/quote]
Ne 160, Bajo moj, ja već osjedio. :kiss: :stuck_out_tongue:

Ti si vec sa dvije noge u grobu, samo nikako da te zakopaju :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: :smiley:

Nije samo mu viri glava.

Isko najbolji :stuck_out_tongue:

Nije samo mu viri glava.[/quote]
Barem ima šta da viri. :stuck_out_tongue:

Ahaha :smiley: