[Prison] Disbandovanje klana i definisanje pravila

Pozdrav igrači,

Povodom prethodnih dešavanja na Prison podserveru za dodavanje/opremanje igrača u vaš klan koji koriste nedozvoljena sredstva i sa istim osvajali KoTH-ove, odlučili smo sledeće:

• Jasno definisanje pravila za disbandovanje klana na svim zvaničnim SERB-CRAFT pravilnicima
  • Disbandovanje klana Nexus i PENAL koji su masovno koristili nedozvoljena sredstva tokom sezone kao i opremljivali igrače koji bi im pomagali u osvajanju KoTH-ova ili čak tokom gejmpleja Prison podservera.

Pravila možete pogledati na našem sajtu: Pravila - SERB-CRAFT

Molimo sve igrače da poštuju pravila servera kao i da igraju fer i korektno! Poenta je da se svi zabavimo, a ne da jedni drugima kvarimo igru. :slight_smile:

Vaš SERB-CRAFT Tim.

Potpuno ispravna odluka.!

fer i korektno (kazi koliko je para dao za disband nije tajna vec je prosirio to)

masovno koristili nedozvoljena sredstva gg kys.

dobro da ste gledali banove za celu sezonu i nekako dosli do 42 bana a od toga 5 aktivnih x d

potpuno losa odluka razocaran sam u moj omiljeni server igram ga celi zivot :sob: :sob: :sob: :sob: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :confounded: :confounded: :confounded:

Dzaba se zalimo maki je i sam rekao da je platio gg…

bato ko si ti da disbandas moj clan alooo

Ostavite normalne poruke i odgovorite na njih?

A dje si bio da ovo napises kada je sezona krenula? Menjate pravila u toku sezone, toliko o vasem postovanju prema igracima.

slom momci bravo

Takodje pitanje dulixe, dje si bio kada su igraci Flqt i Mr_Levioz psovali drima? Pre se za to dobijalo MAC ban sada banujete po 7d, koliko ste samo duhoviti uh uh

Bravo za staff team odlican posao!

gf momci deda sa svojim sinom i par ljubimaca tj. kerova wina sezonu koji cituju cele sezone i imaju 42123 aktivna bana.
ezzz penal gfffffffffff
Srdacan pozdrav

karma is real :open_mouth:

Najispravnija odluka.
Fala staff timu

JAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH 6 sezona za redom uzeto mogla je biti 7 ali je staff retardiran ZZ

A oni vise bana od nas imaju GG

Je ako imamo 10 odo se odma bacit jbt prvo provjeri pa napisi

ti dete imas vse banovanih accova no godina