Vaš nick: Nyvexz_
Nick igrača koga prijavljujete: Flqt / Hajdukveljko
Razlog: Nedozvoljena Sredstva
Dokaz (Slika/Video): Watch triggerpeleeeee | Streamable prvi klip nemam reci momak prima kb i trigger mu hita njegovog saigraca koji je ostao u soku
khalilibrahim - Clipped with Medal.tv drugi klip igrac ne masi ni jedan hit sa kb2 sa priblizno 3 bloka
https://youtu.be/8WH31_-Ilnc?si=0vmV1u0aiarJYrDR njegov pov 1:43 igrac lockuje posle hita vidi se na snimku
Obrazloženje:
Igrac u pitanju je Flqt koji je bio mac banovan/ banovan na accountu HajdukVeljko i dat mu je unban ali on nastavlja svojim starim greskama i citovanjem molim da se igrac sankcionise posto mu ovo nije prvi put da radi ovako nesto
Trazim da on posalje svoj pov ovih minutaza
khalilibrahim je moj acc al nisam igrao tu ja… to je visual bug gde stoji tako glava kad udaris, pri tome izvini pametni randome ko ce da koristi triger na sred kepa da rizikuje da udari nekog drugog, ne budi glupav plz, Slater zna o cemu pricam
Inace na drugom snimku se vidi da je flik u pitanju, da je triger u pitanju njemu bi nisan stojao u mesto i udario drugog lika koji predje ispred njegovog nisana, vidi se kako je lik pomerio odnosno flikovao mis na lika pored, nazalost to se kod nas zove skill, edukuj se sta znaci trigger i kako funkcionise, triger je kad njemu nisan stoji u mestu i neko predje ispred nisana i on ga udari, ovde se jasno vidi da je flikkkkk
to je pele na klipu
Nebitno ko je na klipu, govorim ti da bi naucio nesto, takav flik ne moze biti triger
A kako objasnjavas ovo sto je djeku udario uplasio se a?
Za taj hit ti i kazem, da je njemu mis stojao u mestu i da ga je udario postoji sansa da je triger, on je iz reakcije flikovao u stranu i hitao ga, nije mu presao ispred nisana i da se triger aktivirao kao kod svakog blatant citera, uz sve to da si ti citer da l bi koristio triger gde su 16 ljudi oko tebe? A okret glave je visual bug za koji je slater isto pricao, ne dirajte mi peleta
Videcemo ako qkly odgovori kakav ce biti rezultat
Moj drugar jeshkainpink je dobio ban za taj visual bug i zatim unban jer na njegovom povu skroz drugacije izgleda i tad su momci skontali da postoji visual bug
pa nek posalje pov i to je to
Na njegov pov na njegov yt video na 1:40 p4 armor mu ulece u facu i on ga hita taman kad prodje cooldown za sword, a na 1:43-1:44 pogledajte hit na Drifft, kao sto je togglao na HajdukVeljko tako mislim da sad i na khalilibrahim jer to nisu njegovi accounti nego altovi, a i ja sam dobio ban za nesto slicno kao na ovom videu gde udara djeku, pa neka posalje svoj pov kao sto sam i ja slao jer bolesno izgleda
Ljudi zasto se na forumu salju snimci koji su stari 5 dana?
fakat ste neiskusni
baki djekin ovaj klip je od danas
Pa to je njegov yt video i njegov pov… on je to objavio juce
Pa klipovi su stariji od 24h to moderacija slatka i ne uzima u obzir kad gleda…
ima nekoliko klipova cekamo odgovor i to je to
Pa i justmqrko kad je slao moj pov proslo je 24h od fajta pa se uzimalo u obzir, nek pregledaju sami i nek pele posalje svoj pov za djeku
Tako je, cekamo qklya il slatera
Jedva cekam da odbiju temu zato sto je sve legit rekao sam da sam prejak za vas i tjt