bukvalno nije cevapko glupi
ali eZZZZZZZ ban
Server laguje ne moze se banati za 1hit to moze da bude do servera taj hit gde je hitao drugog coveka je igrac khalilibrahim vrv pokusao da flickuje pa ga je hito a i izgleda drugacije na njegovom screenu sigurno zato se to zove screen delay a za taj hit koji je stariji od 24h svakako se ne moze banovati i nije bannable jer server laguje u nekim trenutcima i moze se desiti da drugacije izgleda i spamovao je u igraca vidi se po cooldownu da nema triggerbot znam iz iskustva kad sam hitao igraca u midair i video sam njgeov pov sve su bili legit hitovi to se desava znam jer sam bio staff na drugim serverima i gledao sam clipove sa takvim situacijama.Zelim da kaznite igraca Nyvexz_ za smestanje bana jer konstantno on i njegov tim prijavljuju nase igrace i pokusavaju da ih snime kada nemaju pov a Flqt vecinom snima sve i ispostavilo se i zbog toga da je legit.
Ja ne znam ni sto je dobio unmac,nije mu ni istekao lik cituje ofirno ima trigger na bind i vidi se ..
Ali koja je poenta pisanja romana, eto i sam kazes na njegovom ekranu izgleda drugacije, gde je taj pov kad ti ga je pokazao i kad je “screen delay”, kako moze biti screen delay kad nije ni video djeku i djekq je njegov lik i kritao ga ovako, dao mu je krit a ne ni obican hit pa da kazes da je mahinalno, nzm sto su modovi dozvolili da svako komentarise i pise nebuloze… pogledajte svaki video, i ovo sto pricaju da je starije od 24h odakle meni njegov pov ako ga on ne okaci na youtube okacio je pre 21h, mi smo videli to i sumnjivo je, nek posalje povove umesto sto se vadite na server svi u njegovo ime
Pozdrav, da se i ja nadovezem na ovu temu posto ga svi nesto brane(logicno, jer igraju s njim), igrac je vec dobio ban na HajdukVeljko za trigger i jer je “Poslao svoj pov” dobio unmac i unban verovatno i bilo mu je oprosteno i ako ste mu rekli da snima svaki sledeci fajt da se ne ponovi nek lepo posalje pov-ove od ovih fajtova i te hitove sto je dao nek posalje klipove i minutaze jer ako mu je receno da snima fajtove nek posalje svoj pov. Inace ja mu ne bi davao drugu sansu,ako ne posalje pov opet jer je cist trigger prvi klip i ostalo.(ako na njegovom klipu izgleda drugacije nek salje povove hvala)
i BTW ne moze lik da ima tolko screen delay-a prosto nema sanse, ne treba da se vadi vise banujte citera i to je to blatant trigger poceo da cituje od kad gubi sezonu, zna da nema sta da izgubi pa togglao malo
lik ima 3 miliona u kolima vi nemate samo ste ljubomorni
Glup si, slaterinos i qkly nisu zatucani kao vi, cekajte odgovor od njih, da je on slucajno hitao lika pa da bude trigger ovo je cist flick, to odma iskljucuje trigger a to sto izgleda kao da mu je hitbox na 500 to bi anticit detektovao, to je visual bug za koji svi znamo
jednostavno mi nije dobroh nije mi dobroh
Zao mi je vas sto pisete ima ocigledan triger na bind, kapiram da ste svi bar po 3,4 puta dobili ban za triger a od mojih niko tako da apsolutno imam pravo da pisem o tom citu posto pojma nemate, govorite za nekog da koristi triger pored 50 ljudi oko njega, to bi samo budala koristila, svako ko koristi triger koristi iskljucivo u 1v1 i kad nema nikog blizu, prazne price za decu… lpppp
pricam za ova 2 snimka za koji si ti sad prijavio i nyvex mi pricamo o 1 hitu koji je malo sumnjiv ovo sto si ti prijavio je stvarno glupost al tebi je taj hit sumnjiv jer ne znas nista o pvpu kao i korenic vi prijavite coveka kad vas dura leaduje ili uzme neki combo tjst samo kad je neki bolji i tjt nikad ne prijavite coveka kad je stvarno citovo postavite prijavi kazete ima trigger a ne znate ni sta je trigger ni kako radi jer niste upuceni ja koji to pratim i verujem da SLATERINOS isto zna dosta u pvpu i videce da je samo obican screen delay
decko on je imao taj pov samo ga nije poslao na vreme jer nije bio tu sad prijavljujete za neke gluposti i ocete da smestite ban coveku jer ima full p5 i s7 i trident na sebi i da dobije mac ban naravno kao i za mene sto ste probali da smestite ban za ping spoof a igrao sam sa ovim ljudima sa kojima sad raspravljam i dobro znaju kakav je meni internet ali ipak su me prijavili jer oce da mi smeste ban
nisi naveo nijedan razlog da ne moze biti screen delay pricas da je blatant a ne znas ni zasto samo pricas neke nebuloze koje nemaju veze sa vezom jer nemas pojma o pvpu ni o bilo cemu u zivotu jer si takav tip osobe koji nista ne zna i pokusava samo da smesti nekom nesto nista ne znas za sve u zivotu si nesposoban iskreno bi zeleo da prekines sa daljom raspravom jer si inteligentan kao svinja.
Ali gde je pele da posalje svoj pov na ova 3 snimka, zasto svi pisete u njegovo ime… jos da nije vec bio banovan pa da kazem…. Prijava igraca hajduk veljko
Ali gde je pele da posalje svoj pov na ova 3 snimka, zasto svi pisete u njegovo ime
Ali gde je pele da posalje svoj pov na ova 3 snimka, zasto svi pisete u njegovo ime
rek8 NIJE MI DOBROH
rek8 NIJE MI DOBROH
Kako da posaljem svoj pov kad u 1 od 3 snimka ima moj pov debilko
sta ti pricas lice ti pricas da ako lik nema pov znaci da cituje veze sa vezom nemas pa moze on da nema pov a da nema cit nisi ti admin da dajes druge sanse i oprostaje ne znas ni sta je triggerbot ni screen delay ni bilo sta o cemu se raspravlja u ovoj temi
Niko se ne vadi i ja nigde nisam spomenuo da je on meni pokazao moj pov nego ti kazem jer nisam glup znam sta je screen delay a sta je cit eo spusticu se na tvoj nivo inteligencije i pokusacu da ti objasnim.Da on ima cit njemu bi se cit video u vise hitova a ovde je samo taj 1 sumnjiv gde je hitao tog igraca pored ali je to screen delay(drugacije izgleda na njegovom povu) da malo znas vise o pvpu i imas iskustva sa tim znao bi o cemu ti pricam a ta ista situacija se desila kad je tebe Polonizy prijavio i kad si poslao svoj pov i izgledalo je potpuno drugacije a ovi ostali hitovi ovo kb2 kritanje sto je naveo i ovaj 3 hit samo da se ubije decko sto je to stavio u temu i tjt.Niko nikoga ne brani nego pokusavam tebi nisko inteligentoj osobi da pojasnim neke stvari.