Pozz, u ovo temi napisite vase najbolje pvp momente… Npr… ostanete na pola srca i ubijete lika… Ili tako nesto, to je samo predlog…
Mozete ubacivati slike/videe…
Kada sam na eventu 1 v 2 Noleta i Racu (Event dok je jos pvp bio kao na 1.10)
A ako pricamo ovako o pvp na survivalu onda je kada sam sa nocxom isao 2 v 3 na Tolokosa, Martina i Babke-ta.
1.8 zadnja verzija pvp sa Wasdasom,Kada sam ubio 6 tim na sg-u,5v5 protiv Reborna ove sezone,pvp sa tobom raco dok smo se mrzeli itd,Kada sam krenuo na ce reborn u njihovu ‘arenu’,pobio njih 7-8 i unilane me ubio zato sto mi sve popucalo…Ps bio sam poneo 2-3 armora i 7 encki…
1vs 1 nole nestali mi potovi i odvalio me xD
1vs 1 raca (moj klikeras xD ) psovao ga o reportao prosle mape sve dok nisam video da zna pvp xD
Reborn nikada nije bio tim sa tolokoso.
Kada smo ja, ti Raco i Climber nekoliko puta killali TheBlackMambu i njegovih 10ak timera na piramidi.
Protiv 90exeYT, protiv Dexe, itd, itd.
I dap, kad sam na SG kill 4 lika koja su bila u timu.
Kada sam ubio N0LE,Wasdas,DeXa00 i Prtija zajedno ja p1 oni p4.
Da znam da to nije moguce
Pisite dobre pvp momente xD
Danas kada sam lupio combo sa fish rod na sp…i skino liku na 6hp i skocio je u void posle sam…-_- jer mu armor puko
Secam se kao da je juce bilo.
Nalazim se u netheru, dolazim do spawnera da ga iskopam, kada niotkuda 4 blaze-ova iskacu iz spawnera i napadaju me. U mucnoj odluci ispunjenoj napadom adrenalina, ja se odlucujem da izaberem prvi slot gde se nalazio mac.
Smaknem 2 blaze-a, lagano, bez problema, ali tu nastaje haos. Nisu bili sami, 4v1, najgori timeri na serveru. Na zalost ja nisam imao fire resistance, pa su krenuli da me pale, nasli su mi slabost. Ostajem na 4 srca, letim ka najblizoj cistini, ali tu nastaje haos. Oni su krenuli da me prate, i pozvali jos 1 timera, kao da ovo nije bilo dosta. BOOM. Odjedno cujem jak bljesak, oko mene vatra. Ghast me je gadjao fire charge-om. Zalecem se na njega u punoj brzini, ubijam ga, lootujem barut i suzu od njega, ali nemirni i opasni blaze-ovi nisu stali. Odlecem do jednog, udaram kombo bam bam, pada jedan. Ostajem na 3 srca, haos. Ruka mi se trese, nalecem na poslednjeg, ubijam i njega, kucam gg ez kid u chatu. Nisu nista odgovorili. Osecao sam se ponosno, sve sam ih porazio.
A da, ne idem u pvp ali to je to
Kada sam na MC SG ubio tim od 4TURCINA.
Kada sam Dexu GG10
Kada sam Racu dobio na ComboFly jer sam ga naucio da leti.
Kada sam Crazy-a 12potova pa me je ScreenShare
Zazu kada sam kill rukom dok je on bio u P4
Sto me je ToggleStrafe dropao s 4pota vise.
Kada sam kill Marecar uh bilo je tesko 0.1 srcetom.
Wasdas s njim jos nisam igrao pravi pvp
Gennerator ubio si nas jer je Raca napravio situcaiju da nas croshairujes.
Pa sam ja bio na pola srca a u areni je bio onaj magma blok i tu sam die.
Ja sam isao na Stojkalu a Raca na tb Raca me je tu sjebao jer je dosao previse blizu mene i onda si nas ti croshairovao.
HAHAAHHAHAHAAHHAAHHAAHGAGAGAAGAAHHAAHHAHAAHAHAHAHAHHAHA HONEY BOG
Nole pola toga sto si naveo se nikada nije desilo (msm na broj 2. To moze samo Blento)
Kada niko sa servera ne moze da me dobije pot pvp, kada NOLE svaki put kada izgubi nadje novi izgovor, kada neki ne prihvataju poraz i to da je neko bolji, kada gledaju ko je bolji u pvpu na skypvpu, skywarsu, sg-u i tako, kada me neko quickdropa i racuna kao pobedu i tako u nedogled, ps, prosla sezona survivala pvp arena
Ja lepo kazem da je noob a on se smeje na ts malo pre ili se pravi da ne cuje
Wasdas.
Imamo uvek isto potova samo ja se sejbem dosta puta jer mi laguje mis…
Novi izgovor
Wase moracemo mi na neki drugi srw, ne bl… Imam 1 srw… Znas kako se registruju potovi
Wasdas ezara
Rossy 12 potted, na taj srw sam ban jer imaju retardiran staff tamo ne ulazim, NOLE nemoj molim te… Raco nije fora da ti se svaki pot registruje vec da umes da bacis pot na pravi nacin, zbog toga se i ne svidja taj srw svima, nije fora da bacis pot 4 bloka od tb i da te heal ili da ga izbacis i da te odma heal, i to treba da se zna ne samo da se lupa po misu i tastaturi.
ne razumes… Ne bacam ja potove kao n0le 20 blokova od mn… Bacim ispod mn… Al’ nekad zabagaju i vrate mi se u inv
Posto je cesto bacam pot na 1hp a ne na 6
Hahahaha