Brt ja uvek imam 10etak dura manje na sword ali jer lagujem lose mi lete potovi i zato me svako moze win.
Wasdas zadnju kad smo ti i ja igrali ubio si me sa 2.5 srca, nije ti ostao ni 1 pot.
DeXa mislim da sam ti rekao da mi je bila prva partija i bio sam na 1.8, znm da si i ti al’ si navikao, zasto ne spomenes sta je posle bilo :D:D
Posle ste vi umirali od smeha kad smo se tiago i ja svadjali tj zezali :"D, i naravno nisam ja rekao da sam bolji pvp-er od tb.
Malo si ipak bolji :side:
evo moj najbolji momenti. Prosle verzije kada sam kill splendida 2 puta i Walldorfa 2 puta sa 1 armorom i 2 encke a oni imali po 5
Ma znam bre hahahah, ipako samo “pricamo” xD
Raca kad da naslov…
Wasdas ja ti kazem bolji sam od tb . Samo imam losiji net od tb.
Sta bre Tornado najjaci xD
A wasdas sta se nerviras bil udjaho?
Kada sam Valkara ripao 5 puta za redom, dodje jednom ode void, dodje drugi put ode void, treci ripne uzmem mu p2 jbg. :'D :dry:
Ma NOLE Najjaci si ti samo da ti ne baguju trepavice, i da ti se hrana dobro ne vari, samo jos da ti ne skripi stolica od kompa bio bi ti najj, nemoj pls xD Ne nerviram se, samo “pricamo” :3
Kada prdnem dajem dobar kombo jer od nadrazaja imam neki osjecaj za jitter i aim tokom prdjenja.Tako da kada se najedem pasulja najebace Stimpay.
Moj je kad mi je wasdas na sky wars dosao full iron sa udaracem a ja niss samo leder chestplate bodlje 1 on mi dodje na drvo i ja bio tamo udari me odgurne se zbog bodlja i padne u void
KADA JE NOLE UBACIO KLIP GDE ME JE 2 PUTA UBIO A NIJE UBACIO PRE TOGA PARTIJE GDE NIJE ZNAO GDE SE NALAZI !
Koji je tebi vidis da je klip zajebancija ahahaahahahahaha
N0LE je BOG PvP
NOLE je Th3G0D samo
uuuu