Eh nzm odakle poceti…Stvarno me mc ne privlaci vise, kao ni igrice, resio sam da se posvetim zivotu, da prestanem sa mc om.Secam se jos kada sam dosao na sc, igrao sam mc singe player pola godina dok nisam skontao za sta sluzi ono multiplayer…Usao na sc roleplay, gde sam bukv i naucio da igram mc, ubedljivo najlepsi period u igrici…Tu sam upoznao TheDulixa malu legendu, pipeta,RWR mnogo dobre ljude i jos dosta njih, ali im se imena ne mogu setiti…Posle toga sam presao na pvp 1.8 prva verzija svi zivi hakeri nije mi islo…Otisao sam na sky block gde sam bio na is topu, kada sam pitao da mi neko da kaktus Wasdas mi je dao par chestova tu sam ga i upoznao, mnogo gotivna osoba, , imao sam cilj da budem bolji pvp er od njega, ali nisam uspeo…Secam se jos onog zezanja na tsu…Mnogo puta smo se svadjali i uvek smo se pomirili, te svadje su trajale i po sat vremena hahahhaha, mnogo si mi pomogao, jedan od retkih moderatora koji se nisu promenili posle dobijanja ranka.On je ostao isti…Bilo je tu jos dosta dobrih osoba koje sam upoznao na sb u. NOLE INDIJANAC-koliko ti mozes da me nasmejes to nije normalno, mnogo puta si mi popravljao komp i sve to, takodje mnogo dobra osoba, pun si znanja i svega toga zasluzio si moda na serbu, ako ti nisi nzm ko je.Bato moj hvala na svemu.CrazyMunjeviti osoba koju su roas i ekipa upropastili, ali i dalje je jako dobar, jako mudar, covek koji ti nikad nece zabiti noz u ledja…Niko se ne bori za pravdu kao ti LEGENDO !!!DirtyDeath,Markolll,Dylans_MC,DarkMaster,IskoGamerBIH,Minato_Br odnosno Selke, mnogo dobar drug su osobe koje su mi ulepsale igru na ovom serveru.Ubacen je anticheat i poceo sam da se pvp am.Sa sigurnoscu mogu reci da sam postao najjaci pvp er na serveru tada za 10 dana zahvaljujuci mojoj ekipici Dane22,DelaBro_(zbog mn je slomio 3 tastature, badlion jbg :/),TheBlackMamba i ostalii.RaCa mi je bio najveci protivnik tada 20v20 borbe, a sada mi je kao brat, nikad mu ni ime necu saznati…Definitivno trenutno najbolji pvp er koga znam uz Noleta.Par sezona sam igrao skypvp, svi zivi su me prozivali za hakove i ta cuda.Presao sam na survival malo, naucili su me da igam i ubrzo smo imali najjaci f JUGOSLAVIJA <3.Ove 1.9, 1.11 i nadalje verzije se nista posebno nije desavalo…Secam se osvajanja mnogih evenata, prison, survival, skypvp, sg ma sve zivo.Dobijanje wandmana na zokijevom giveawayu.Imam mnogo lepih dozivljaja na serbu, ali najlepsi mi je bio za moj 16 rodjendan.Ovo je mnogo tesko opisati, ovo treba osetiti…Ulazim ja na ts kaze mi munja ajde dodji na sur tp se, tu su me sacekali MenkiFish,Stefano01,Nekislav(zesca budala xd),CroSpano,Babke, i jos preko 20 igraca, kupili su mi rank, pustili su neku pesmu srecan rodjenan, pevali tada sam zaplakao od srece.Hvala vam na tome momci necu to nikad zaboraviti.Hvala i Bojanu koji je bacio 100$ na rankove, kao i miron i ostali.Manicu i Batice hvala vam sto ste ulepsali prethodne godine mog zivota, Ana i ostali sto ih nisam spomenio hvala vam na svemu veliki pozdrav.VOLIM VAS <3
<3
nastavi cr dejo
Vidimo se DeXa, udji nekad na TS
srecno u daljem igranju ako nastavljas negde. <3
Zavrsio sam sa mc om bato moj <3
Pozz DeXa 
Ljubi brat u prljav vrat. Uzivaj
Mada uvek se moze uzivati i sa igricama i ostalim, samo treba biti umeren <3 Poy
Z
Dobar si “coek” deksa,iako smo se mnogo svadali prije,i ja sam prestao igrati na ovom serveru jer ide u propast,sretno u zivotu dalje 
Poyy, nisam te znao dugo, ali bio si mi dobar drug 
Javi se ponekad.
Javi se ponekad.
Poy legendo, uživaj <3
Deksice tako sam i leftao i sada igram po 2h dnevno komp u skolu do 12 pa teretana do 14/16 I onda vidim sta jos ima kuci se vratim oko 6 I igram igrice vidimo se ljubavi i da ti kazem jos nesto nikada nisam hackovao <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 msm jesam hackovao ali ovo sto sam legit to jesam xD xD
<3 <3
Pu jepem ti kolac odose svi jepem ti kolac opet dexa imas fb ako imas u posalji u pp.Poy brate…
Bajo moj ja znam da ces ti postat dobar cojk i ako me nisi spomenuo gore nigdje al nmvz <3. Samo se javi ponekad na fb . Znas i sam da nisam jak u pisanju teksta ali kad pricamo sve je drugacije . Hvala ti za sve Dexice <3 <3
Nzm stvarno kako sam zaboravio toliku legendu od coveka, smesnijeg coveka nisam nikad cuo, samo glas da ti cujem ja se nasmejem, voli te brat <3
Jbg sta da se radi, ide zivot dalje, ti odlucujes kojim ces putem ici icemu ces se posvetiti, kada se malo organizujes ako budes imao trenutaka da ti je smor i ne znas sta raditi, udji na serb
I btw teamspeak nema neke velike veze sa minecraftom tako da to ne moras izbacivati iz opcija
Sto se tice pvpa jbg samo jedan moze biti #1, hahahahahha jk pozzz brt :* Dobijanje moderatora ne utice na osobu uopsteno, utice na nacin razmisljanja jer ipak znas kako je sta, opcije, resenja, mogucnosti najprije, to sto se ponekad ne odgovori na poruku to je jednostavno nedostatak vremena
Poz x2
Poy 
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Jeste da smo ja i ti bili k’o rogovi u vreci al’ eto.Poyy