Odlazim zauvek :)

poy poy :slight_smile:
slazem se s ovim dijelom CrazyMunjeviti osoba koju su roas i ekipa upropastili

DeXa00 a gde sam tu ja bre xD slm se srecno na dalje verujem da ces uci nekad na ts da nas posetis malo :slight_smile: ponovo kazem srecno dalje…

Poz.
Zao mi je sto ideš bilo je fino igrati sa tobom :slight_smile:
Na TS navrati kao sto je wasdas rekao jer nije ni blizu mc

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Dexi, dodji nekad :slight_smile:

Sta reci, ja te ne znam puno, secam se da si nesto rejdzovao pa da smo se malo dopisivali. Sve u svemu nisi los decko.
Poy

Poy brate… :frowning:

Послато са ROME_X уз помоћ Тапатока

Zz :frowning:

Poz buraz <3,Sretno u zivotu. :slight_smile:

[right][/right]Poy srecno gde god :slight_smile:
:frowning:

Jeste da smo se ja I ti svadjali stalno ali jbg srecno u rl!!! -Megas

Poy buraz zakasnio malo nece nikad vise biti onih fightova 20v20

Poz DeXa idalje se secam kad sam pokusavao da te ubacim u zamku na RolePlay xD.
Nadam se da ces uspeti u daljem zivotu.
I secam se kad smo isli na RaCu na SkyPvP, idalje se secam dosta member u clanu (SCEliteTM).I onda kad smo se posvadjali jer sam te ja zavrkavo (raptine konjino) :3
E tog serba sam se secao bas tog!
Nikog vise nema svi otisli…
A sto je jos najjace secam se samo prve I druge 1.8 verzije nista od 1.9,1.10,a sada vi razmatrajte sto :slight_smile:
-Imas veliki poz od mene.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

<3 <3

Glavnog lika si zaboraviio??? :smiley:

I ja sam otisao…N0LE,ti,ja cekam i druge teme :slight_smile:
Inace ovo zamisljate ovo nije stvarno ovaj post.

Mare stv nisam mogao da pisem tolike ljude, mozak bi mi izgoreo, treba nabrajati preko 150 ljudi, nabrojao sam samo one koje su mi pali na pamet :slight_smile:

DeXa brate,ti si jedan od najpostenijih igraca,znao sam te sa ts3,svaki put kad smo se zezali sa n0letom itd xD.Sa srecom u zivotu,uskoro cemo polako i svi svojim putem,sve ima svoj rok trajanja :frowning:

Tako je mirko

DeXa00 brate moj, nisam te dugo znao, mesto gde sam te upoznao bilo je na SkyBlock, tu smo se nesto malo druzili, ali i iz tog malog vremena otkrio sam da si stvarno cool i dobra osoba, sta god da se odlucis da radis, radi to super i u tvom stilu kako si i oduvek radio pozz od mene!

Hvala vam svima :slight_smile:

Vrati se Dexa bez tebe je server peopo !!