Bio davno ovaj blam
Bio pismeni iz matematike i mene stavi u prvu klupu i ja sta cu moram da sedim
uglavnom svi se napunili puskicama po 20 papirica xD Sad vadim ja one puskice ona nesto zapisuje i ja nmg lepo da vidim. A drzim onako u levoj ruci i ako priblizim videce papiric. Uzmem ja sagnem se kao da zavezem pertlu i kako sam se saginjao a ostar strana klupe(razjebali drugi) ja se rasecem po celu
svi poceli da se kidaju posto znali da sam prepisivao. Posle mi nastavnica rekla da odem do WC-a i logicno ja malo isperem i pogledam u puskice
Dobio posle 4 
[quote=“Marecar12” post=147180]Bio davno ovaj blam
Bio pismeni iz matematike i mene stavi u prvu klupu i ja sta cu moram da sedim
uglavnom svi se napunili puskicama po 20 papirica xD Sad vadim ja one puskice ona nesto zapisuje i ja nmg lepo da vidim. A drzim onako u levoj ruci i ako priblizim videce papiric. Uzmem ja sagnem se kao da zavezem pertlu i kako sam se saginjao a ostar strana klupe(razjebali drugi) ja se rasecem po celu
svi poceli da se kidaju posto znali da sam prepisivao. Posle mi nastavnica rekla da odem do WC-a i logicno ja malo isperem i pogledam u puskice
Dobio posle 4 :P[/quote]ahahahhhhha snaso si se
Cas srpskog jezika: Ustaje nastavnica i pita: Ko su redari? Ono vidis ja redar kaze ko ga nema? Kazem ja: Svi ga imamo xD
Najsmesniji trenutak sa casa Geografije
Dogadjaj koji cete procitati mi se desio u sedmom razredu osnovne skole, na casu Geografije. Inace ko jos nije prosao taj sedmi razred neke razumeti. Bilo je to drugo polugodiste, pred Vaskrsnji raspust, morali smo da imamo po dve ocene iz Geografije i nastavnica je pocela da nas propituje i ko zna odgovor na pitanje treba, naravno, da podigne ruku. Pitala je nastavnica “Sta nam sve padne na pamet kad pomenemo Aziju” , a moj drug koji ima dvojku, uveren u sebe digne ruku, a nastavnica videvse odmah ga prozva. I odgovara moj drug: " Pustinja ova ova bre nastavnice" , pita nastavnica: “Koja pustinja?” , i stize odgvoro: " Ova bre(razmislja 2 sekunde),a Sahara bre"! Celo odeljnje pocne da se smeje ukljucujuci i mene, pa cak i nastavnicu. I kad smo se ismejali nastavnica mu je dala 1.
Tako jednog lepog dana imamo mi cas geografije(inace mrzim geografiju) i nastavnica nam dala blic kontrolni prosli cas i sta cu ja dobijem 2(jedva) i pita ko hoce da popravlja i naravno javim se prvi u glavnom postavi prva 3 pitanja na kontrolnom sto su bila a ima ih 5 i ja uzmem i naucim napamet sve i 3 pitanje je bilo u kojim delovima npr Azije se nalazi drzava “Turska” i sad ne znam i nervoza me uhvatila i cimam ja druga da mi kaze odgovor i kaze on meni ja sve uradim lepo dobijem 5 ja srecan ko malo dete kad dobije sladoled, i na kraju casa moj drug iz klupe ne zna 1 zadatak isti kao ja i bacim mu papir sto sam uzeo od 1 druga iz razreda STREBER i dam mu i njemu ispadne nastavnica vidi krene da se dere na mene ja poludim uzmem fotrolu sveske i knjige krenem da gadjam plakate u ucionici i nastavnica se iznervirala i upisala mi 2 keca :pinch:
Prodanove karma je kurva
Inc nmg bas da se setim neke price smrc ;(
#Matematika ahahahahahaha
Sent from my T1 Plus using Tapatalk
Tako jednog lepog dana u petom razredu, kada sam imao kontrolni imali smo 5 zadataka da uradimo za 15 minuta i onda ja uradim sve nastavnica pita ko je uradio sve tacno neka ustane onda ustane moj drug koj je kao {drogirana faca} i on kaze ma ja ja cu dobiti
peticu ko vrata i pita ga nastavnica ok koliko je 5*5, on kaze uh nastavnice zar toliko tesko i onda kad nam je sve pregledala njemui je zadnjom pregledala i na kraju zbog ruznog rukopisa dobio je 1.! a ja 4.!
haaaaa
[quote=“goldtouch” post=167659]Tako jednog lepog dana u petom razredu, kada sam imao kontrolni imali smo 5 zadataka da uradimo za 15 minuta i onda ja uradim sve nastavnica pita ko je uradio sve tacno neka ustane onda ustane moj drug koj je kao {drogirana faca} i on kaze ma ja ja cu dobiti
peticu ko vrata i pita ga nastavnica ok koliko je 5*5, on kaze uh nastavnice zar toliko tesko i onda kad nam je sve pregledala njemui je zadnjom pregledala i na kraju zbog ruznog rukopisa dobio je 1.! a ja 4.!
haaaaa[/quote]
U 5. razredu ucite mnozenje??
Znas kako kazu… debilana neke, drugare moje i sada propituju na casu tablicu(1. Godina)
Kaze odvedem dete vratim debila, za to je kriva debilana
Bio je to 6 razred imali smo spanski jezik(veoma glup jezik).Moj drug i ja smo se svadjali i on izvadi flasu i pogodi me.Posto je on sedeo tacno ispred nastavnice koja je valjda pricala sa nekim tamo u 3 redu ja uzmem flasu i trzam flasu onda kad sam krenuo da ga pogodim on se sagne i ja nastavnicu pravo u siiiiiii(znate i sami gde)i nastavnica pita koe to uradio al fora ja ocu puknem od smeha i neke devojcice kazu da sam ja ona mene podigla da odgovaram odma ja logicno dobijem 1 kad sam seo logicno puko sam od smeha(debil stas).Sledeci cas smo imali kod razrednog pitao me je sta se desilo na spanskom ja reko pogodiio nastavnicu flasom(nie pitao gde) i nis on mn poslao kod nje na cas da se izvinim ja otisao izvinio se kad sam izaso opet sam puko od smeha ond doso kod razrednog i reko da sam se izvinio. I et mzd napisem i kak sam nastavnicu geografije kartom u glavu ako mi ne bude mrsko POY DRUGARI
Pad
E ovako ja jednog kisnog dana odem na trening 2015 kad sam trenirao Fudbal i dodjem na Glavni stadion Toplicanina i ulazim na teren onako u novoj klubskoj trenerci kad sam hteo da preskocim baru okliznem se upadnem u blatnjavu baru te se sve uprljam tu krenu da mi se smeju bukv mi je doslo da im nalupam samare al bilo ih je mnogo ali dobro meni je to dan danas smesno ali ipak nije bilo sve jedno kad su mi se svi smejali 
sta da kazem
Ima jedan blam sa servera prosle sezone:
Bacio sam stek encki na spawn na skypvp podserveru.Poceo sam da placem
Zabole me patka
Sent from my 4047X using Tapatalk
Evo opet moje ispovesti:
Bio sam 6 raz i ono otisli smo na ekskurziju 3 dana i ja uzmem lopticu vezanu za ruku i ono zavrtim se i derem se MNOGO JE LEPO OVDE U DJAVOLJOJ VAROSI i samo pogodim razrednu
Dobio sam ukor i opomenu XD
[quote=“aki3685” post=193261]Evo opet moje ispovesti:
Bio sam 6 raz i ono otisli smo na ekskurziju 3 dana i ja uzmem lopticu vezanu za ruku i ono zavrtim se i derem se MNOGO JE LEPO OVDE U DJAVOLJOJ VAROSI i samo pogodim razrednu
Dobio sam ukor i opomenu XD[/quote]
U bre kako stroga razredna.
haha
Ja sam se upiskio u gace na 1. dan skole ( 1. razred ) . Ja rekoh da prvo spakujem knjige u ranac pa onda da idem u wc… Najveca. Greska. Ikada.
Rodio sam se u bolnici
Ko ne veruje briga me
Sent from my 4047X using Tapatalk