Najveci blam mi se desio pred sadasnjom djevojkom.P.S. tako smo se upoznali… Bio je mrak i ja sam isao ulcicama do kuce.Radnici su otvarali saht blizu moje kuce i ostavili otvoren ali su stavili znak i onu traku okolo.Ja sam gledao u telefon i zapeo sam za traku i upao u saht(ni sam nisam svjestan kako sam to uspio…) Sva sreca pa je bio veci i nije bio puno dubok,pa se i nisam povrijedio puno…Dole je toliko smrdilo,bilo je jezivo i do koljena mokro i ja sam se bas bio uspanicio.Malo sam povrijedio nogu i nisam se mogao popet.Tada je naisla moja djevojka i pocela se smijati kao luda.Rekla mi je da me je vidjela kako sam upao.Ja od sramote nisam mogao progovoriti.Ona je na jedvite jade uspjela da me izvuce.Poslije toga oboje smo se smijali cijelu noc.Ostali smo zajedno da pricamo…Vremenom smo se stalno vidjali,zivjela je blizu.I tako malo po malo i zaljubimo se mi…. i eto sad smo u vezi 1 godinu i za sve je zasluzna sahta
Ajmo aktivirat malo ovu temu 
Slucajnost
Ja se razbolim i ne idem u skolu nedelju dana. Za to vreme u skolu su ucili iz matematika dosta stvari. Kad ja dodjem u cetvrtak u skolu bude iznenadni test. Ja pojma nemam. Nagadjam odgovore random. Upitanju su bili razlomci. Neke operacije sa razlomcima. I sutradan ja ocekujem jedinicu kad ono cista 5 bez greske. Prvi put da me moj osecaj nije posteno zeznuo xD.
Zgazio sam mrava dok sam racunao povrsinu pravouglog trougla iz matematike … Pocivaj u miru …
pogresno sam izracunao -43+68-39, i dobio keca, jer mi je ceo zadatak bio sjeban onda kasnije
U pitanju su sistemi jednacina
Bio juce cas istorije. Nastavnik pitao za ocenu. Meni odma zakljucio peticu jer misli da istoriju znam ko moj brat kom je on bio razredni i koj je isao u 6,7,8 na repulicko takmicenje iz istorije. A ja istoriju ne znam ni A da kazem. Onda idem sa drugarima niz hodnik kad je zvonilo. Oni isto kazu kako je njima dao petice a nisu ni zucnuli. Ja naglas kazem : “Meni je samo zbog mog brata zakljucio peticu a ja sa istorijom nemam veze ni s’ bezveze!” Okrenem se iza a on metar iza nas XD
:dry:
…
ahahahahahaahahhahahahahaahah :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Koja slucajnost brte
https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/4532/Screenshot_7.png
Hahaaahahah, meni se to cesto desava.
Ok…
Sent from my GT-P1000 using Tapatalk
Razmisli se koji od ova dva ti je veci blam :)))))
Evo ja jedan blam da aktiviram temu ja onako imao u 3 razred bio sa drugarima a bas taj dan je bila inspekcija i ono posto idemo u pekaru koja jedno 10 min od skole a mi da jedemo 5 min i vratimo se za 10 min a veliki odmor je 20 a uciteljica priznaje da zakasnimo i mi zaboravi smo na inspekciju i tek se ja setim i kad udjo smo vidimo ih i tek begamo na druge stepenice kad ono drugi ispred nas i mi se zabijemo u njih koji blam ne zelite da znate sta se desilo posle toga
Послато са SM-T819 уз помоћ Тапатока
Na bazenu mi se pocepao šorc(izmedju nogu), niko nije primetio sem drugara koji si sedeli blizu mene, umotao sam se u peškir i do kuće išao sa peškirom…
Brt e to je cudno
Isto mi se desilo hahahahah.
I to + nisam nosio gace. ![]()
Meni se desilo da sam i kupaci i gace obuko
. 
Heheh evo malo nesto lepo da ispricamo.Bila to ekskurzija 5 raz. I ono idem ja sa moja dva najj druga na milkshake u neki kao kafic i tamo deca iz 3. i ono mi malo da se nasali o sa njima kazemo im kao ste gledali crtani p***ici i kao to su mali slatki konjici koji se kao trkaju i mi ih uverili . LOL