U ovoj temi zelim da svako isprica neku svoju pricu ili ispovest, sta je uradio zbog cega se kaje ili nesto veoma smesno sto mu se nekad desilo
Post treba da izgleda ovako:
NASLOV
TEXT
P.S. Ne mora biti vezana za server, moze prica iz zivota!
U ovoj temi zelim da svako isprica neku svoju pricu ili ispovest, sta je uradio zbog cega se kaje ili nesto veoma smesno sto mu se nekad desilo
Post treba da izgleda ovako:
NASLOV
TEXT
P.S. Ne mora biti vezana za server, moze prica iz zivota!
Aljoksa kako bih volio da te taj Radovic malo nalemo.
Tapatalk-bez tebe bi bilo tesko…
Nevidjeni blamage (XD)
U nedelju, tacnije 6. aprila, na okruznom takmicenju iz hemije, dok sam cekao rezultate, pricao sam sa drugom o nekom “geniju”. Zatim, rekao sam: “Radovic debil!” (Tako se preziva). Rekao sam bas glasno, a tacno pre nego sto cu to reci, svi su se ucutali. Hvala Bogu sto on nije bio unutra tada, inace ne znam da li bih preziveo XD
Cim dodjem kuci ispisacu pricu sa 1.5.2 sa sve banovima i borbe sa zzirpandom i tako dalje Sve kompletno kako se odvijalo
Послато са LG-E400 користећи Тапаток 2
Evo ovako pre neki dan kad smo islu u skolu ja i drugovi nas 3-4 putom pricamo ko ce sta da dobije iz cega.
I stizemo tako do skole i kazem ja na sav glas :ONA BABUSKERA VISNJA AKO MI NEDA 4 IMA DA JE ROKNEM,a iza mene je bila nastavnica Visnja.
To je bio takav blam da me je posle pitala i dala mi 3 -_-
[quote=“BobMarley_xD” post=12905]Evo ovako pre neki dan kad smo islu u skolu ja i drugovi nas 3-4 putom pricamo ko ce sta da dobije iz cega.
I stizemo tako do skole i kazem ja na sav glas :ONA BABUSKERA VISNJA AKO MI NEDA 4 IMA DA JE ROKNEM,a iza mene je bila nastavnica Visnja.
To je bio takav blam da me je posle pitala i dala mi 3 -_-[/quote]
Uvela visnja
Iako sam rekao vec da cu vezano za serb ima jos nesto. Izasao ja 5 minuta pred cas istorije i javio se nastavnici da odem do kuce. Vracam se 10 minuta kako je poceo cas i zaticem drugu nastavnicu. Kazem kulturno dobar dan ja iso do kuce i sednem za sto. Tog trenutka okrecem se kod druga i kazem “GDE JE PACOVKA“ (inace tako zovemo nastavnicu) i tek provalim da sedi odmah iza mog druga i da sam ja to rekao poluglasno. Mozete predpostaviti sta se posle desilo. Ili kad se moj drug pre nekoliko godina drao usred ucionice SILOVANJEEE jer su ga oborili na pod. U tom trenutku ulazi razredna,Moj drug lezi na ovom a ovaj se dere SILOVANJEEEE.
Послато са LG-E400 користећи Тапаток 2
Pre 2-3 nedelje , na casu srpskog , celo se odelenje smaralo. Obradjivali smo neko knjizevno delo. Ni musica se nije cula. Stalno sam gledao u telefon za koliko se da zvoni. Pisao sam po klupi , gledao u jednu tacku… Razredna (inace nama razredna predaje srpski) nam je pocela diktirati nesto. I taman sto je pocela zvonilo je… U tom trenutku sam rekao :“To , sine!” i nisam bio svestan da je to i ona cula. Srecom prvi sam izasao iz (m)ucionice…
Dace bog
Pisao si po klupi xD
Pomislio sam da si pishao
Mi nasu nastavnicu istorije zovemo Patka
Evo ovako, ovo je jedna od mojih prica:
Polako onako vec dolazi mrak mi na ekskurziji 7. razred , svi u svojim sobama, razredna nasa u sobi pored, ali tu je kao hodgnik i vrata sve, a nasa soba je bila jedna vrata pa onda vrata za nasu sobu i za drugu sobu u kojoj su bile nase drugarice I tako mi se dogovorimo da se pravimo pametni! Razredna je jedno 15 minuta pre rekla da nikako ne izlazimo na terasi kod nikoga… I mi smo je kao “culi”… I mi se lepo napravimo pametni udjemo kod devojcica u sobu i tu sedimo malo sa njima i ja pogledam kroz prozor kad ono dole nekoliko konja, ali stvarno sada, i mi smo im bacili nesto i oni su to pojeli, bilo je mnogo hladno, Zlatibor uvece 9,10h… I mi se tu smejemo(Jovic i Ja), veliki konji ovo ono kad se okrenemo ono razredna stoji svi cute (jedno 10 devojcice), inace razredna je bila malo strozija… I ona se derne jako sta radite tu… jovic se uznemirio i priso brzo i sapnuo mi “gledamo konje” i ja i jovic gledamo u rezrednu i kazem gledamo konje, malo sto gledamo u razrednu nego promasim i vreme desavanja
I tako smo odleteli do nase sobe… Uskoro jos prica
Bio sam 6. razred. Drug i ja komentarišemo kontrolni iz fizike i naše užasne ocene iz tog doba. Ja sam se naravno požalio: “Meni je loše sabrao poebe, mamu mu *****!”. U tom trenutku sam se okrenuo i video nastavnika fizike iza sebe…
VIsnja se osvetila sa krmacom!!! :lol:
Hahahahahhaha
Bio ja u školi ,6-ti cas biologija i ja sad otišao do prodavnice(prodavnica pored škole) i vraćam se,i odjednom se u hodniku čuje nekakvo vikanje,i sad ja ulazim u učionicu ne svacam da je nastavnica tu i kažem “U jebem mu sve sto riču po hodniku”
Ovako bio mi je cas Historije bile su grupni stolovi u toj grupi sjedim ja i 3 moja druga… Ja se igrao igrica na telefonu B) i kad mi ovaj pored mene kaze dajem ti izazov da se popnes na sto :woohoo: ili poljubi najružniju djevojčicu u skoli naravno izabrao sam popeti se…
Cekao sam da se razrednik zaprica i da nesto pise,kada je to uradio ja sam se popeo i on je samo pogledao u mene a ja stojim na onom stolu.Svi su sutili i gledali u mene ovako :huh: .Ja samo stojim i gledam nastavnika isto kao da smo igrali staring contest (na engleskom se ovako kaze)…Dobio sam 1 sjeo na sto i crko od smjeha!!! Kraj
Sve je kul, ali 1 nikako,., HHAHAHAHAH
xD
Vraćamo se s treninga: drug, neke njegove drugarice i ja mrtvi umorni. Mene je tata trebao da poveze kući. Ja se pozdravim s njima i krenem da ulazim u auto ali vidim da je brava nešto čudna. Vučem, vučem i ništa i tek onda ukapiram da to nije auto mog tate…