JBM TI DOKLE VISE

Jbvs i nole server je trenutno naspram 1.8 ocaj ne bi ni primetio da je ovo serb ali ipak vi se zbog pvpa najvise ljutite jeste da je microsoft naspram mojanga pre njih govno ali ipak nisu tolko unistili mc

[soundcloud][soundcloud][/soundcloud][/soundcloud][quote=“Aleksa333” post=82581]Jbvs i nole server je trenutno naspram 1.8 ocaj ne bi ni primetio da je ovo serb ali ipak vi se zbog pvpa najvise ljutite jeste da je microsoft naspram mojanga pre njih govno ali ipak nisu tolko unistili mc[/quote]

Server je JADAN bas zbog 1.10 nzm zasto osobe koje se ne razumeju u Javu u Mehaniku igre mešaju u temu iako nemaju sta pametno da kažu.
Gledaj sad ti ako se u nesto ne ražumeš najbolje preskoči dok ne naučiš.
Jer koja je svrha pricati nesto kada niti praite Twiter ni nista nego samo napamet.
Sam Mojang je rekao da su Combat sistem izmenili zbog PvE .
Rekli da su oštetili PvP server tipa Bedlajon i Kojhiji PiViPiLonž .
Jer se očekivalo da se vrati 1.7 mehanika igre u 1.9 ali oni su odlučili da prave Update za Vanillu to vam može potvrditi to da su izbacili FRod alo bre Frod izbacili .
Promenili način spawnanja mobova iz Cgg da se stvara u 1.5 blokova radijusa.
Promenili graviti blokove malo .
Smanjili HitBoxe i milion stvari mrsko mi da pišem.
Uglavnom msm da bi trebalo da se glasa za to da se Survival i SkyPvP odvoje ono kao Forge i da budu na 1.8 i 1.7 verziji.

Server je Kinder jaje.

Послато са GT-I9100P уз помоћ Тапатока

To su uradili jer cilj igre nije glupi PvP nego survival i mine a ko misli da je zivot PvP nek ode u siriju u rat

Zapravo jeste tako, server se zove survival, a ne factions.Zato je i predlog bio da ime bude Factions

Factions plugin je na Surivalu a ime je samo sinbolično ako oces da igras Vanillu imas vanilla pod server a ono sto te se ne tiče zaobidji u velikom krugu.

Spamam /helpop na Eventu da li trebaju prijave,dobijem ban i propustom svoj red…report ne sluzi nicemu.Sa Dexom se slazem.Uskoro ce GR lagovi sa svih server posebno sa SkyPvP i sa Bridges nisu popravljeni.
Samo cu reci da ce ovo jednom pisati ako nastavite ovako.

Server crashed by 1.10 version.
(Iskopirao sam pola njih sto su napisali ovo pre mene samo sam ja to sve uklopio)

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

1.10 rastura bridges

Slazem se sa DeXa00 ja sam 5 puta zaredom crko zbog te lgupe lagove.Nemoze da se igra ja imam 8GRkomp intel graficka i odlican procesor i naravno net.Sve je do servera ne laguje samo da dexa nego svima laguje i crkavaju zbog te glupe lagove.Ovo pricam za skypvp.U potpunost se slazem sa DeXa00 jer ima pravo.

ajde cuti da vise reci nisi progovorio server se raspada a ti sve je extra KID mrtvi nemas pojma pravis se pametan po forumu trebao si vise PERM ban dobiti jer si *****

Ola la nekome je pukao film ipsovao buh ti sve sad al necu da dobijem perm ko ti…nisam nevaspitan kid

Ja sam pre 6 godina mogao da napravim dete i pravio sam ih pa mozda si ti jedan od te dece.

lik od tipa 14/15 godina mi kaze da sam KID
Kys

Nole ovako :slight_smile: da imam 3 godine mogu da ti kazem da si nevaspitan jer jesi vredjas druge igrace bez razloga

Oce da naprave od SERBA mineplex misle ono ajmo ovo ubacit ajmo ono aj 1.10 aj 1.11 al
ne ide im --_–

[quote=“Aleksa333” post=82788]Nole ovako :slight_smile: da imam 3 godine mogu da ti kazem da si nevaspitan jer jesi vredjas druge igrace bez razloga[/quote

Dodji da te nabijem štocem.

Smirite strasti, necemo valjda zbog igrice da se bijemo? .

Zezaju se oni :slight_smile:

SESI_KING kako ti bese nick bio na 1.8 verziji?

SesiKing