Server je bonbona st avam fali mozda je u padu ali je dobar ako vam je los ima puno krakovanih servera
OgisaTornadoo ma kide ko si ti sudit?? vama se ne svidja samo zbog pvp! A pvp uopste nije svrha mc! dali ja sad trebam celu igru pvpu prilagodjavat???Kukate jer sada u PvP treba skill a pre nije trebalo zato noobe bolje ne komentarisi
Aleksa333 ajde ti pametni malo manje ulizivanja 
Govorim o realnom stanju swr-a
Aleksa ja da sam ForumMod, ti bi dobio Perm ban XD Eto moje misljenje… Sta ti koj k ima da se njima ulizujes… Ako je server bombona igraj na njemu :"
Server laguje previse nemozemo da se pvpamo uopste ako mozete to brze srediti …
Ovako znaci ti nemoj da se mesas SERVER LAGUJE TO JE OCITO.
1.10 verzija nije za PvP ako niste jos skontali onda molim Vas ne komentarisite.
Nijedan igrac nije trazio da se server ceo prebaci na 1.8 nego samo SkyPvP i Survival a ti te server ne igras tako da nemoj da se mesas.
Ne znas ni kako funckionise minecraft.
Sam Mojang je rekao da Verzija 1.10 nije namenjena PvP nego PvE.
Znaci 1.10 combat update je predvidjen za ubijanje zombija.
Tako da po tvome trebao bi da se ukine MAC SEKIRA KRAMP JER S TIME MOZES UBITI COVEKA.
PvP je najpopularniji vid GameMod u minecraftu svaka mini igra ga sadrzi i oko 80% RolePlay igra.
SkyWars SG Prison Bridges sve je to pvp.
Decko molicu te da procitas sta sam njoj napisao.
Od kada ti igras nije me briga ali koliko vidim poceo si pre 1/2 verzije max jer nisam cuo za tebe.
Bonbona .
Tako da nemoj da uporedujes to.
Server je u veoma losem stanju.
Kome smeta nek se ne zali ili nek igra i cuti ili nek ne igra na serbu! Mislim vama nije dovoljno da se objasni ja kad ocu PvP idem na mineplex i to ko vam kriv dajte 3 iljadarke i igrajte sta ocete
Eto kada kazes idem na Mineplex zbog pvp sve mi je jasno.
Mineplex je JADAN .
3hiladarke nzm na sta mislis ali kontam da mislis na premium pa ako mislis da niko nema para da kupi premium a igra tu igru 2/3 godine Omg.
PA JBT svako normalan je vise kupio premium.
Ako vec ima SkyPvp i Survival zasto ne naprave da radi lepo ili ih zatvore i ostave samo SkyBlock RolePlay jer jedino tamo nema pvp.
Tako da nemoj da se izvlacis jer mogu sve da Vas demantujem.
vas*
Server je poceo kao survival , a na njemu ce se i zavrsiti
:dry:
PirateEnderman ti bas volis da gledas serbiana :’(
Dok su svi gledali Serbiana comiunity je bio extra.
Koj crni kidasti serbian?
Odete dole rekta vas tim od 5 igraca i odma su clikerasi.Ja priznajem video sam 4-5 clickerasa.A to oko laga nzm sta se zalite.Meni je fps 50 i nece ni da secne bilo koji pod server da igram.I sta, ako je lik prestao da igra, zar ne sme forum da prati?Ja sam takodje prestao ali redovno pratim forum ali ne komentarisem, jer mi je glupo da to radim pod ovim imenom.
Moj predlog je samo da ubacite clear lag plugin na skypvp i da bude na 60 sec, a ne na 6 meseci.
[hr]E i sutra cu uci na serveru posle dugo vremena i ostacu afk i traziti psovke u logovima i prjavljujem igrace.Ocekujte 30+ prijava sutra oko 13:00
Najvise zbog auto clickerasa koji stave cps na 20 i kad njih 30 ukljuci auto clicker logicno da ce da kickuje …
Mslm i ja sam na kraju zivaca skinucu clicker pobiti sve…
Jer svaki igrac ima auto clicker ;D
[quote=“ROASS_” post=82575]Najvise zbog auto clickerasa koji stave cps na 20 i kad njih 30 ukljuci auto clicker logicno da ce da kickuje …
Mslm i ja sam na kraju zivaca skinucu clicker pobiti sve…
Jer svaki igrac ima auto clicker ;D[/quote]
bas bi nas iznenadio tim postupkom