JBM TI DOKLE VISE

DOKLE VISE MISLITE DA DRZITE SWR OVAKO???Sa 1500 igraca na 400 igraca…Prosle sezone na 1.8 verziji skypvp sa 150 igraca nije ni malo lagovao, a sada kada predje jebenih 50 igraca mora da laga…Vidite li vi sta ste uradili sa 1.10 glupom verzijom?Nikad serb nece porasti kao swr ako se ovako nastavi.Secate se svi da su 1.7 i 1.8 verzije bile najbolje.Staff 0.Niko aktivan, komanda report treba biti izbacena, cast izuzetcima.SkyPvP puk igraca sa autoklikerom, survival pun igraca sa x-ray om.Znam da je skola i sve to i da ce ova tema biti zakljucana, obrisana ili ja necu biti upravu posto je sc staff uvek ‘‘upravu’’.Sa 1.10 i novijim verzijama NE MOZETE praviti factions.NE MOZE NI 1 top na toj verziji, puna je nekih sranja, pvp je shit…Mucimo se na skypvp-u da encentujemo armore i sve to, samo sto sidjem pola nas zabode i umremo zbog jebenom laga koji ne moze da se resi 100000 godina?Razmisli malo
Ne zelim da cujem misljenje modova ili nekog drugog, zelim odgovor vlasnika swr-a

Totalno se slazem.STA CEMO MI DA ENCHENTUJEMO POLA SATA ARMOR,SIDJEMO ZABODEMO I SAMO VIDITE SPAM U CHATU EZ…Istina,pre sa 200 igraca sam imao 200 fpsa,dok sad sa 50 igraca imam 30 fps…Stavite 1.8 verziju i neka svaki igrac bude ss/sl koji se bude report…Staff team je dobar al ne na svim swrima,samo na skywarsu,skyblocku,survivalu…Ne znam sta rade na survival.Ja vidim da pola njih ima x-ray texturu i pola njih priznaje u msg al niko to da prijavi jer uglavnom su to igraci iz fakcije…Neka bude samo 1.8 verzija i napravite bolji anticheat,ovo moze da se zaobidje,ne znam kako al vidim da pola njih zna.Ne bi me cudilo da sad pola njih ima taj hack ili autoclicker!

#RESPECT

Ovo je sve istina drzite server “najkvalitetniji u srbiji” a kao da ga drzite na 512MB, skypvp laguje svi psuju na chatu zbog laga napravim armor sidjem dole zabodem i crknem pa daj bre kakav je to onda server? serem se u takav server daj potrudite se malo. Zaradite pare i vi umesto da poboljsate masine vi idete u kafanu i neznam ni ja gde!!! bmk sto cu dobiti ban sto upadam na temu ali ovo je stvarno ovako…

Kada nikom ne laga meni laga , a kada svima laga tad i meni ali fps mi je 200

Mozda nisu trebali pozuriti server na 1.10 , mogli su sacekati sledecu…
1.8 se nece vratiti …xD
Dexa topovi na serbu nisu radili ni na 1.8 xD a kamoli 1.10
Ja se zabodem i diskonektujem…
Dexa strpi se jos malo pa valjda ce shvatiti ovo ozbiljnije nego ranije :slight_smile:
da poprave lagove sve :wink:

zazo radili su neki na 1.8 al’ posle svakog pucnja morao sam da pravim top ponovo

Server extra radi uopste ne laguje proveri ti tvoj internet i racunar.

MOLI SE GOSPODIN N0LE DA NE JEDE GOVNA JER NEIGRA NA SERVERU <3

Kad ti nole nesto kaze oko interneta…TI ne igras na swr u tako da nisi ni trebao da pises ovde, nisi upoznat sa skypvp om i lagom…Svima laga, nemoj tu da lupas.Moj internet je odlican, ni na 1 swr u mi ne puca osim na serbu

Rece Nole koji udje na server 3 puta u mesec dana.

Kada vidis autoclickerase, prijavi ih.
Znamo za taj problem

Evo uskoro ce GR a lagovi na skypvp se jos nisu popravili, kada vi mislite da popravite?

[quote=“Marecar12” post=82478]Kada vidis autoclickerase, prijavi ih.
Znamo za taj problem[/quote]

Brate moj pa vidis li sta sam napisao, da komanda report ne sluzi nicemu.Spamam pola sata report niko nista…

Server ti ne utice na fps :slight_smile:

Ahhaha

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Creeperu nemoj da se vadis na tu jebenu glupost nego resavajte lag!

Isto kako vi vise ne mozete da trpite 1.10 tako ja nemogu vas!!! Samo vredjate Mojang,1.10,serb craft i sve redom jer se vama nesvidja napredak! da nema napedka nebi bilo ni Minecrafta! ziveli bi ko stari rimljani,egipcani,sumeri! AKO VAM SE NE SVIDJA SERB NE VREDJATE IDITE !!! jbt!

Ako mi odemo, samo ces ti ostati i molim te ne k3njÀj

I vidi se da si neki zaludjenik i zavisnik…

Server je majka