Global restart - LETO 2023

Prison ce biti najvece smece do sad. Igrace se prvih mesec dana i niko ga vise nece igrati. Treba vratiti stari prison da su op itemi s6 p4u4 mending i 3dent. Jer ovo sa p5 pisovima prestige kopanje tokeni itd je najvece smece do sad . Srdacan Pozdrav

ja vas ne razumem, razmatrate o tome da sklonite p5 i s7 a dodate nuke na pickaxe sa kojim iskopas rudnik za 2 minuta i plus sto se rudnici sami restartaju kad su iskopani 50%. ne znam jel toliko tesko da poslusate nekad igrace i da vratite prison ko sto je nekad bio. iz globala u global popravite jednu stvar i pogorsate druge posle kad odu igraci razmisljate dal da gasite server mislim ono napravite anketu ili nesto na discordu voice channel jedno vece i svi igraci da iznesu svoje predloge jer u suprotnom niko nece ni igrati. Ako je vama ok da prison igra 30 igraca onda dobro dodajte i gamemode 1 na prison i uzivajte

1 Like

ni 30 igraca nece igrati 1M ovaj spr igrace se prvih mesec dana i svi ce quitaju bice prazan kao i sad !

Prison niko nece igrati. To je to od mene.

brate mora da ima promena , ali na serbu ovakav prison nikada nije bio i to je lose jer likove puca nostalgija

Momci morate se odlučiti jel hoćete promjene na prisonu ili nećete. Cijelu sezonu se vodila diskusija kako je prison jedno te isti sezonama u nazad i da smara. Ne može da stoji u jednom mjestu stalno.


OP Prison neće biti niti, je planiran da bude na serveru i pickaxe upgrade nije ni blizu onome što mislite i nagađate ovdje, određena varijacija gameplay-u i dodavanje nekih custom enchant-a koja će jednostavno samo napraviti malo širi content za jedan dio gameplay-a, a to je za rank upovanje i kopanje. Morate da shvatite da ste tražili i Prestige, a moći ćete da Prestigate igru više puta, sa trenutnim kopanjem i enchantovima to ne biste nikad stigli.
PVP ne spada u to. Dogovorili smo se u temi koju sam objavio za prison da je za PvP max enchant P4 U4 i S6 max, pickaxe upgrade neće imati nikakve veze sa time, ovdje sada neki nagađaju svojim riječima i spominju se p5 dijelovi kao tipa @Nikoletina

Isto tako sigurno nećete odma na početku imati max upgrejdovan pickaxe, naravno da će trebati vremena za isti i da ćete tek nakon određenog vremena moći da imate barem solidan pickaxe.

Novine koje su ovdje neće boliti i vjerujte prison je velikim dijelom isti, dodato je par novih stvari koji će donjeti svježinu i nije toliko bolno kako vi navodite ovdje.
Neki su isto tako i za Survival govorili da neće igrati pa su neki vidjeli kad su ušli da ipak i nije toliko loše: VRAĆAMO Survival server na SERB-CRAFT!

Furniture je tu samo za Survival i RP, za prison je apsolutno nepotreban.
Vi ćete još uvijek moći da koristite svoj RP, naš RP će jednostavno služiti za dodavanje novog kontenta na server i tjt

Kamberu mnogo laprdas brt vrati spr kao pre 3 4 sez

sre, 14. jun 2023. 00:07 CREEPER1BLOW via SERB-CRAFT Forum <[email protected]> је написао/ла:

Ako vec dodajete tokene nemojte da stavljate da moze da se upgradea efficiency i fortune nego samo ti custom enchant-ovi. I za prestige nemojte da stavljate da kad se prestige-ujes da krenu rudnici ispocetka nego kao sto je bilo pre 3-4 sezone da se dodje do fm-a i onda da se ide do prestige X.

Ovako, mozda nece biti OP prison, ali zar je realno da na normalnom prisonu ovde imaju ti custom enchanti nuker, jack hammer… itd nbtn i da se resetaju na 50% to je preglupa stvar rudnici su istih dimenzija i resetali su se na pocetku samo sami kasnije su dodati reseti i otkad znam za server je tako i to ne treba menjati. Oduvek je do skoro bio glavni pick ef6 sa varijacijama fortuna i unba a skorije i ef7 sto je super funkcionisalo i to nije trebalo menjati. Nema potrebe ako vec mislis da nije opprison da se dodaju ti enchanti. Prestige nije poenta preci 30 puta nego 1 i da bude kraj tjt i onda ides pvp dok se igra podserver nema potrebe da moze da se prelazi bezbroj puta nije ovo rolplay ovde 70% igraca kopa po 100k blokova za celu sez i to samo za pvp sto moraju, 10-20% je fun na pocetku da kopaju pa batale posle odredjenog vremena i ovih ostatak igraca kopa tokom citave sezone tih par sto bude do njih 10 max. Nema poente da bude unlimited broj prelazenja prestiga kad ce ga 3 lika preci vise od 2 puta. Takodje fm izbacen koji je oduvek to i poenta je ranije bila doci do njega kasnije su dodavani rudnici i prestige i ti op itemi za kopanje sto je relativno useless i iz ugla starijih prison igraca preterivanje blago. Moje misljenje, trenutno kako izgledaju neke stvari u ovoj temi o prisonu da je to ocajno. No hate ali prison ne mogu raditi rolplay, fac, skyblock… modovi koji nisu upuceni u sam gameplay podservera.

slazem se sa momkom

Apsolutno je realno da občini prison ima Custom Enchante jer to uopšte nije aspekt OP Prisona.

Nije ni rečeno da ćes Prestige moći raditi beskonačno, jednostavno igru možeš prolaziti par puta i tjt. To je pravi prestige. A ne nakon Freeman-a par rudnika i tjt, onda samo ubaciti još par rank slova i tjt jer to nije Prestige.

Ali eto upravo si tu u svojoj poruci pojasnio razliku u gameplay-u koju pominjem. Znači imaju dva dijela communitija tu na Prisonu:

  • PvP
  • Kopači

I sam si naveo dva aspekta gameplay-a koji prison ima i ti ako si PvP igrač tebe taj Pickaxe Upgrade ne bi trebalo toliko pogađati, jer se PvP aspekt prisona ne dira. Njega smo i posložili željama igrača koliki max enchant žele za PvP. Pickaxe Upgrade je samo tu upravo za ove kopače koje si naveo, ukoliko žele da se rankupaju i kopaju izvoli, uživaj. Ako želiš da se šaketaš po PvP-u izvoli opet imaš svoj dio gameplay-a i svoje obične enchante.

Najmanji je problem izbaciti, ali malo progledajte širu sliku i vidjet ćete da je apsolutno bezbolno.

ako mozes da pojasnis razliku izmedju “vaseg” i “naseg” RP-a

Vrati stari prison pre par sez ne dodavajte nikakve tokene i to unisticete podserver kao factions sto ste unistili Pozdrav!

Server RP (Resource Pack) je tu za dodavanje kontenta za server od custom modela, novi hud, novi GUI za menije itd itd
Dok Vaš RP jednostavno funkcioniše da mijenja sve ostale aspekte MC-a: blokovi, inventory itd itd

Samo izbacite da se rudnici ne restartuju na 50% to je glupo isk, i da ne budu veliki leveli na custom enchante i tjt ostalo je dobro

1 Like

Sad mozda bude 40 igraca

Prison okej ali ne znam zasto svi sa d se proseravate ovde po forumu kad niko ne zna ni 5% kako ce izgledati prison ono svi mi mozemo nagadjati da ce ovo ono dok se ne upali proison i ne vidimo kako i sta NEMA sta da se zna. Ne zelim nista o prisonu previse da pricam igrao sam 1 sez i tjt, ali stvarno po ovom tvom opisu ispada kao op prison. Token upgrade za pickaxe insta mineas rudnik zaradis ske kupis armor za 50000 lika i uzmes koth? Msm razmisli malo kamberu. Verovatno ce biti igraca prvih mesec dana i posle aj u kur4c ce biti…

Stvarno misliš da ćeš moći odma insta mineovati rudnike, tokene dobijaš random kopanjem i kroz krejtove. Da bi upgrejdovao pickaxe treba ti vremena i vremena, ne znači to sad da odma u par dana imaš najjači pickaxe i da ćeš RIP-ati rudnike tek tako.

Ne mora značiti da ćeš ikada i moći da RIP-aš rudnike sve se namješta, samo jednostavno će da ubrza proces kopanja barem malo naspram što je sad i napraviti ga malo više zanimljivijim.

Al nebitno, Pickaxe Upgrade će biti prebačen za onu tamo sezonu i tjt

Haj evo ja kao kopac prisona se slazem da token upgrade bude ubacen sad pa da vidimo kako fe se pokazati i da li ce biti zanimljivo ali da se ne ubacuju op enchantovi i veliki upgrejdi

2 Likes