Factions, Svaka cast modovi

ne izbacuj ja bih invis da ih gadjam s pots… :smiling_face_with_three_hearts:

Mogla bi da se doda zona za shift crit

1 Like

kako da shift critam?

Obični paper jar factions server u 2024 to je sramotno i jezivo i za beta mapa. Ne znam zašto lažete igrače da je neki trošak napraviti factions server kad zapravo nije sve te stvari koji ste vi nabrojali za sezonu 1 su izmišljenje prije nego što je izašla 1.9 verzija minecrafta. I cijena tih stvari ide od 10 do 25$ sve zajedno to je čisto ispiranje mozga igračima da što više para potroše što je očigledno stavili ste top rank 11eura i prodajete f tntfill komandu i f logs ili ti ga f inspect vi ste prvi server na ovoj planeti koji je skontao da uradi tako nešto glupo i ono svakako cannoni neće da rade i ta komanda je beskorisna i obična prodaja magle. Da ste nekada htjeli da serb bude dobar server zaposlili bi nekoga da vam develepa podservere nego šte uvijek gledali profit i što očajniju ekonomiju svih pod servera, da su igrači primorani kupiti rank ili scpojene da igrači nešto mogu postći na serveru. Mnogi niz godina server ostaje isti jedina promjena obacivanje custom texsture i izbacivanje anticheta koji je iskreno bio najgora stvar koju ste uradili sa serverom i sad opet to radite jel ste toliko škrti uvijek bili da nikada niste htjeli kupiti dobar anticheat plugin za server i kupiti tools za ss-sanje kao i svaki normalan server koji ne tjera igrače da igraju sa virusom koji vam pokazuje svaki file što igrač ima na svom pc čak i chrome tabove i još puno stvari za koji ja sigurno ne znam. Moj predlog Kamberu za tebe je da prestaneš da lažeš igrače u svruhu profita i ovu “beta mapu” si trebao odmah na početku da pustiš jel će sigurno da bude ista kao i 2019-2020god i da je po malo sve više upgradaš sa novim gameplayom ili da platiš nekoga da ti uradi revamp factions servera jel vi iskreno nikada niste bili dobri u tome i ne vjerujem da će te ikada i biti uvijek ste radili sve naopako svaki bug što se bio pojavio na serveru vi mjesto da ga fixate vi ste uvijek taj bug ugasili tako što maknete taj plugin ili item koji je uzrokovao probleme to vam je uvijek pravio manjak gameplaya na serveru.

Drago je i meni što te vidim opet nakon dugo vremena.

Da počnem odma od početka, taj dio da ja uzimam da lažem nekog ovdje uzmi pričaj po mahali. Meni ne pada na pamet da na minecrat serveru nekog lažem imam bitnije stvari u životu a ne da budem prosječni političar ovdje, aj molim te isto si neko djete to reko.
Sve stvari kako će izgledati server, šta će imati su najavljene prije puštanja bilo kakve prodaje.

Investicija jeste velika, planirano plaćanje server jar-a, plaćanje od svih tih add-ona source kodove, planirano plaćanje developera koji će odmah ispravljati stvari, plaćanje aktivnog supporta na pluginima koji se kupe da vi ne biste čekali fixeve na neke gluposti duže itd itd. Ove stvari ne treba da iznosim, al kad uzimaš bljuvotine pred puštanje servera da iznosiš ovdje ću postaviti.
Factions nije mal server i ako ćemo ga već opet pravit gledam na veliko. Ne pada mi na pamet da trošim svoje vrijeme prvo opet na neki server i da ga pravim monotonog i da vrtim opet u krug sve isto.
Ja bi vrlo rado da mi sad sve pokupujemo najjače ako treba, bacit sve pare. Al dobro znaš i ti da to tako ne ide.

Za server koji je kod nas ugašen radi manjka igrača, za server koji su u ovoj temi 3-4 igrača iznjeli prijedloge ne izgleda kao izhajpovan server u tom trenutku vrijedno te investicije. Hajp se digao u zadnjih pola mjeseca masovno, gdje nažalost ne postoji vremena za neka ažuriranja velika.

BETA faza je tražena od igrača da bismo mi vidjeli da li bi se igrala, i ja ću vrlo rado da tražim investiciju u to kao što sam rekao za prvu junsku sezonu.
Ukoliko ti se ne igra sada, slobodno možeš da čekaš juni :slight_smile:

Postoje serveri, po tome je i uzeta referenca da se to postavi u rankove. Ali nije problem to napišeš ovdje i razmotrimo, tntfill je već jučer bio sklonjen prije nego što si napisao ovo u temi.
Nije belaj i da skinemo audit ili kao što sam rekao nekome u jednom tiketu sinoć da raširimo po svim rankovima ili da ga ne bude nikako. Apsolutno mi je svejedno. To što ti misliš oduvijek da su nama pare sve, ne mora da znači tako, opet kažem isto kao da si djete koje je igralo prije 6 godina.
Ako nešto ne odgovara, okej to se piše ovdje nisam za džaba napravio ovu temu.

Mi vraćamo anticheat jer su to tražili igrači, testiramo vidjet ćemo kako ide, ako ne ide izbacujemo i tjt.

Anticheat ti je virus? Sve te stvari koje si naveo prihvataš pri skidanju. Sve te stvari koje si naveo radi i Easy Anticheat, BattleEye i Vanguard od riota (oni pogotovo) itd itd. Izvoli njima reci da je virus isto.

Kakav crni bolan Anticheat, po priči vidim da si vodio neki server. Nema tog anticheat-a koji će čitere zaustaviti, pa iskreno čak i ovaj naš uskoro ali ćemo barem moći da mac banujemo pa adio idi farmaj samo. Svaka igrica je preplavljena čiterima, svaki minecraft server je preplavljen čiterima.

SS tollovi, najjača stvar, echo eto jedan poznat bypassuje ga trenutno free ghost client. Kakav crni ss tool.
Daj mi jedan serverski anticheat koji nema bypass trenutno, daj mi jedan server koji ima perfektan anticheat u privatno koji nema aktivan bypass. Daj mi jednu IGRICU koja nema čitere.
Najjači mc server, znamo na koji mislim, koji ima beskonačan budžet ima problem sa čiterima, šta oni kao ne investiraju u anticheat i imaju čitere jer ih boli uho.

Ja ću opet ponoviti ovo za tebe, izbor je velik možeš da biraš dal želiš kod nas ili ne. Na tebi je da uživaš u životu i da biraš, ja te ne forsiram nigdje :smiley:
Uživaj lijepi.

nemoj ubacivat Netherite maceve s5 Netherite je kao s6 dmd previse op

brt brawl stars nema citere ja nez o cemu pricasss :sunglasses:

1 Like

AAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAH
ERKO aahahahhahahahah

ovo sto si rekao se slazem, doba investicija je trebala da se dogodi jos dok je Manic bio vlasnik zajedno sa Baticom, ova beta ce biti vrv neka kopija starog Factionsa iz prethodnih sezona da igraci iz hypa poduzimaju usluge koje im se nude na serveru, svi stariji igraci su svesni toga. ja se slazem da vrate Factions ali ne mozes ti brate da povuces igrace a da je jedini nacin raida ili mrtvi inside koji se na svakom serveru kaznjava perm banom i igraci dobijaju isto to obestecenje ili neki glitch ceggovima. svaki normalan factions igrac ce se sloziti cinjenicom da je ovo za raid istina koja je pritusna bila svake mape na serbu

Ne seri klempavi niko te nije pito nista

LoL koth zz ! boldovan tekst

Insajd… :wink: martine 50e paypal insajdam Sevena na alt.

Kao s7 dmd a ne kao s6

Znas kakav anticheat ima da zaustavi cheater, zove se ubijes 1 cheatera irl i onda kazes drugima da probaju cheatovati i dobiju smrtnu kaznu irl

1 Like

Previse greedy sto se tice rankova. Npr na skypvp gde su najbitniji kitovi i dodatni pvovi kao i komanda /ec, na shop stranici pise samo da ima pv 1-4 i da postoji /ec, a kitove koji su ili #1 ili #2 najbitnija stvar nigde ne stoji. I sada za factions ja nzm da li ce Immortal imati neki protection 5 deo kao na survival sto warlord od 800 din ima ili ce biti waste of $.

Ova pravila sto su ti napisali gamemaster nisu realna za serb craft factions koji traje 3 4 meseca ovo su pravila za factionse koji traju 10 dana. Ogranicavas nas na 1 box samo od 9 canka i ako uradimo f upgrade mozemo jos 1 box na drugom mesto to je glupost. Obsidian 100 dura i opet cannon nece raditi raidovi ce trajati po 10 sati. Mogao si bar da pustis da ceg radi dmg na obs posto vec ima 100dura

Kamberu jutjuberu ne pisi vise nikad pravila, niko nece igrati ovakav factions <3

Ajde da napišem da nešto ne valja bez da kažem šta je problem i da se možda pojasni ili čak izmjeni. Pa bravo i onda ti ćeš se kasnije žaliti za probleme.

Još uvijek su pravila u fazi izrade kao što sam napisao dole na dnu, i danas će dobiti naravno svoje dorađivanje. Zato je baš i objavljeno dan ranije.
Kroz tikete vidim sada da je malo loše proformulisano pravilo, ispravit ću danas. Uglavnom Item Boxovi koje pravite vi za sebe su dozvoljeni van ovoga, ovo pravilo važi za Spawner Chunk gdje su vam sve vrijednosti od spawner-a pa na dalje.
Slažem se da jeste ovo malo prekomplikovano naravno za naše igrače, ali vrlo rado ću pročitati sugestije kao što govorim. Tema je ova tu baš iz tog razloga :slight_smile:

Pravilo main baze kao i limitracije će upravo biti ukinute, sad ćemo da izmjenimo na sajtu.
Slažem se previše komplikovano za ovaj community u ovom trenutku

1 Like

Stvarno nije u redu što ste zabranili Insajd zamolio bi vas isti da vratite razlozi zašto:

• Dodaje dozu rezervisanosti kada puštaš ljude u fakciju, znači postaje veoma zanimljivo jer nikad ne znaš ko će da te proda drugoj fakciji

-Ta Drama koja se stvara kada se dogodi insajd na serveru je najjača, nastane opšti haos i opšte prozivanje što je isto jaka stvar.

-U jednom trenutku možeš sve da imaš a u drugom sve da izgubiš, pa ne trebaju idioti koji veruju svima i puštaju sve u fakciju da budu osigurani i zaštićeni kao beli medvedi.

Najjače sezone su bile kad su se događalo veći insajdovi to svi ovde mogu da ti potpišu odmah sad, ovako će biti jako dosadno.

2 Likes